Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minervasyte - Feeree

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fent nevezett nap a szerver karbantartása miatt leállás várható a nap bármely szakában. A leállás időtartama max 3 óra, a szerverben most bővítjük a memóriát 4 Gb-ra. A leállás után természetesen az oldal újra hibátlanul fog működni.Megértéseteket, és türelmeteket…..
A költözés sajnos még mindig nem játszódott le, számos tárhelyszolgáltatót bejártunk de egyik sem bizonyult jónak, és sajnos itt a hónap vége. A hó végén sajnos mindenképpen megszűnik a jelenlegi szolgáltatónk, így az oldal elérhetetlenné válhat egy időre. A mostani terv…..
A költözés a hónap utolsó napjára sikeresen lezajlott, immáron a saját szerverünkön vagyunk. Az oldalra a szombati adatbázis került fel, ezért a szombat óta érkezett tartalmak elvesztek. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérem.A jó hír viszont, hogy az oldalt immáron több…..
A tévhitekkel ellentétben a költözés még nem zajlott le, előre láthatóan a jövő héten várható. Ez csak egy kisebb kiesést fog jelenteni (remélhetőleg); a cím ugyanez marad.http://minervasyte.info.tmA régi címet a jelenlegi állás szerint sajnos nem tudjuk visszaállítatni, így…..
Sziasztok!Az oldal technikai okok miatt új címet kell , hogy használjon, amely a következő:http://minervasyte.info.tmA költözés még hátra van, de előre láthatólag a cím marad ez.A segítségeteket kérjük, hogy mindenkihez eljusson az új cím, aki szerette az oldalt!Hirdessétek az…..
Boldog Húsvéti Ünnepeket kíván a Minervasyte csapata! Engedjétek meg, hogy én is jelképessen meglocsoljalak Titeket!..
Az oldal estére szerencsére helyre állt, a hiba mivoltát sajnos még mindig nem tudjuk. A sorsolást 21:00-kor végre hajtottam. A nyertest a videón láthatjátok..       Gratulálunk "vargarobi21"-nek!A nyereménye egy Rapidshare premium account.  ..
Sziasztok!Azért hoztuk létre ezt a kis blog oldalt, hogy itt is tudjunk Veletek kommunikálni, illetve hasznos információkat, érdekességeket megosztani.A jövőben tervezek ide "oldal történelmet", ajánlókat stb.Az első és legfontosabb, amit szeretnék veletek megosztani az az,…..