Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirky

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokmindent nem szeretnék hozzáfűzni, de eredményeit azért felsorolnám, amit 2004 óta elért nálunk:-2005 Bajnokok Ligája Győzelem-2006 FA Kupa Győzelem+ UEFA Szuper Kupa(2005) és FA Community Shield Győztes(2006)..
Tavalyi megemlékezés(YNWA):www.liverpoolfc.tv/lfc_story/memorial/0506_hillsboroughmemorial_medium.asx1989. április 15. - Sheffield: A Liverpool-Nottingham Forest FA Kupa elõdöntõn a jegy nélküli drukkerek tömege bejutott a stadionba, de mivel hely már nem volt, a fölülrõl jövõ nyomás…..
Csak egy rövid, de igen tanulságos dolgot szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani. Megközelítőleg pontosan két év telt el azóta, hogy a csapat a Chelsea ellen játszott a BL negyeddöntőben. Az akkori két keret a meccseken:2005.04.27. - Dudek - Finnan - Hyypia - Riise - Carragher -…..
A Reading elleni mérkőzés részletes elemzésére most nem vállalkoznék, de kijelenthetem: Tökéletes Hétvége volt ez a mostani! Mindenki tudja már, remélhetőleg a gólokat is látta, vagy akár az egész meccset, csapatunk egy küzdelmes találkozón 2-1-es győzelmet ért el, és ezzel…..
A cím azért is találó, mert nem csak az első Reading - Liverpool Premiership meccsre utal, hanem arra is, hogy ez az első hozzászólásom itt. Nos a csapat megnyerte az utolsó két meccsét, az Arsenalt 4-1-re Peter barátunk mesterhármasának köszönhetően, majd a hétközi BL…..