Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigeti Virag

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átlagbirka azt hiszi, már mindent tud a két új országos kereskedelmi rádióról. Volt itt már tüntetés, rágalmazási per, ORTT-elnöklemondás, siratóének, sajtótájékoztató, cáfolat, minden. De valahogy senki nem olvasta el – vagy ha elolvasta, titokban tartotta a birkák…..
Szigeti Virag 2009.11.23 11:47:50
Akkor súgd meg mélben, és nem árulom el senkinek :)
szigeti.virag@gmail.com
(Egyébként már egy csomó mindent én is tudok rólad. Hogy hány éves vagy, hol tanultál, stb. Kicsi ez a város, lassan összeáll a kép :)
Érdekes volna tudni, mi szerepelhetett Réti Pál HVG ex-főszerkesztő pályázatában, amikor júniusban újraválasztotta székében a szerkesztőség: a kiadó akkor megvétózta a hosszabbítást, arra hivatkozva, hogy olyan koncepciót várna, amely lép valamit az olvasók és a hirdetők…..
GOLDEN DRUM / JÖN! JÖN! A magyarosan önelégült cím az idei portorozsi magyar partit vezeti fel: idén ismét emelkedik a tét a szlovén tengerparton tartott Golden Drum nemzetközi reklámfesztiválon. Junioroknak: az alapvetően az Ausztriától jobbra kezdődő régiónak…..
Z-kategóriás vidéki szoci képviselőket és Fásy Ádám mulatóscsászárt szívatja az Index szerdai videója: Tamás Bence Gáspár Puch László örökös tiszteletbeli MSZP-pénztárnoknak és államtitkárnak adja ki magát, és arról érdeklődik, a hívott felek vállalnák-e a…..
Szigeti Virag 2009.06.11 19:13:16
Bár már lement itt a vita (mindig le vagyok maradva :), és talán senki nem is olvassa, azért csak idepötyögöm a véleményem.

Szerintem az ötlet tök jó volt, csak a megvalósítás volt nagyon etikátlan.

És nagyon nem tudom elfogadni azt az érvet, hogy ha ők (politikusok) gecik, akkor mi újságírók is legyünk azok.

Szerintem meg éppen azzal jutunk előre, ha saját etikai szabályrendszert alkotunk, amit aztán be is tartunk. Különben nem sok okunk van tépni a szánkat.

Ebben a videóban pl csak annyi kellett volna, hogy vagy engedélyt kérnek utólag a közlésre, vagy anonimizálják a megszívatottakat.
Ettől még nem volna kisebbet (sőt, lehetett volna találgatni, hogy juj ki az.)

Valaki hivatkozott a rejtett kamerás felvételre: én szoktam dolgozni olyannal, és mindig kitakarom az arcát és eltorzítom a hangját mindenkinek.

Mert én verem át őt, tehát ő van kiszolgáltatva nekem, amivel még akkor se élhetek vissza, ha többszörös anyagyilkos (de csudaszép ostobaság ez az utóbbi : )

És az ilyen rejtett felvételeknél rendszerint egy jelenséget próbálunk bemutatni, amit sok-sok szereplő produkál - nagyon nem fair egy jelenséget egy-két, random módon kiválasztott áldozaton leverni.

Kisvárosi fojtogató használta a "politikai rasszizmus" kifejezést - ez nagyon tetszik : )

Szóval: szar az egész politikai elit, korrupt tetü mind, de... vannak kivételek. Csak nehogy véletlenül pont őket találjuk el, amikor sorozatvetővel lövünk rájuk.
Egész nap egy új mozgósító videót forgattunk, amiről egyelőre nem is mondanék semmi konkrétumot, hogy meglepetés legyen. Szanaszét hevertek a padlón és az asztalokon a legó figurák. Mi is jól szórakoztunk, de elég fárasztó volt.Elkezdtük hirdetni a kampány- és korszakzáró…..