Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R2FCb05h

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
R2FCb05h 2009.11.04 08:23:57
@MacChicken: "Az a baj, hogy sokan elhiszik, hogy a bankok mindenhol csak a szükséges rosszat testesítik meg. Beteszem a pénzem, és csak sokkal kevesebbet vehetek ki, mert a költségek többet nyomnak, mint a kamatok hoznak. Nos én csak arra akartam rávilágítani, hogy ez nem mindenhol van így, és van ahol az ügyfél az ÜGYFÉL.
Ne haragudj, ha esetleg a határtalan tudásodat sértettem. Talán van akinek ez újdonság."

A bankok a világon mindenhol ugyanazon az elven működnek, és mindenkit kivétel nélkül fejőstehénnek néznek, csak van ahol ezt részben felvállalják (mint kishazánkban) és van, ahol nem. Nézd meg a Zeitgeist című filmet (eddig 2 része van, keress rá, neten online ingyé' nézhető, letölthető), abban szakzsargon nélkül magyarázzák el. És mielőtt azt mondod, hogy az egész kitaláció, fiktív vagy esetleg összeesküvés elmélet, előre szólok, hogy a filmet már betiltották az USA-ban és Németországban is, ezzel mintegy elismerve, hogy mi is az igazság.
Nem nagyon szeretek panaszkodni. Főleg postban nem. Főleg olyan témában nem, ami csak nekem fáj. Ám mégiscsak arra érdemesnek gondolom, hogy legyen itt erről egy post, mert egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetséges valamit ennyire szerencsétlenül menedzselni.Ugye történt, hogy…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
R2FCb05h 2009.05.26 11:23:31
@tocsu: Igen... embereknek kellene lenniük, nem pedig állatoknak...
R2FCb05h 2009.05.25 13:08:59
@akibenneél:

Tisztelt járőrvezető úr/úrhölgy!

Jómagam 31 éves vagyok, közel 1.000.000 levezetett km-el, nem kevés rendőri intézkedéssel a hátam mögött. Eddig nem találkoztam olyan rendőrrel, akit ne lehetett volna megkenni valamilyen szinten, csak a tarifák változtak az idő során, tehát szememben a rendőri lefizethetőségi arány 100%.
Gépjárművel történő közlekedéseimmel kapcsolatba nem hozhatóan 2x tartőztattak le jogtalanul (az egyik kisértetiesen hasonlított a postban említetthez, annyi különbséggel, hogy bent is tartottak), ami miatt rendőri túlkapás címén panaszt is tettem az illetékeseknél, de a mai napig még csak válaszra sem méltattak, pedig az egyik több, mint 10 éve volt. Tehát a rendszer kommunikációs képessége szememben 0%...
2 alkalommal törtek be hozzám, az első esetben közel 4 óra volt, míg kijöttek, és kapásból közölték, hogy úgysem fogják megtalálni a tetteseket, viszont mindent összekentek az újlenyomatvételek miatt... a mai napig válaszmentesen, még csak arra sem méltattak, hogy postázzanak 1 levelet, hogy lezárták a nyomozást.
A másik esetben már inkább nem hívtam rendőrséget, hanem saját magam kerestem meg az elkövetőt... hozzáteszem 2 nap alatt elkaptam...
Tehát a szememben a gyorsaság és a hatékonyság 0%-0%

Tisztelettel megkérdezném:
Miért bíznám rá az életemet, vagy akár csak a kutyámat egy olyan állami szervre, amelyik 100%-ban lefizethető, kommunikációs analfabéta, és nálam lassabban képes folytatni egy nyomozást, ha egyáltalán képes rá?
És akkor még nem beszéltünk azon emberek hozzáállásáról/beszédképességéről/IQ-járól, akik ténylegesen kapcsolatban vannak az átlagpolgárral.

És tényleg nem érdekel/nem tartozik rám, hogy mennyit keresnek a rendőrök, milyen munkabeosztás szerint... Ismételten idéznék: "Aki kurvának megy, ne sírjon, ha basszák!"
Ha kevés a pénz, ki kell lépni a testülettől, és keresni egy jobban fizető munkát. Hozzátenném, rendőrnek lenni ugyanúgy nem munka, mint mentőzni vagy tüzet oltani, hanem hivatás. Csak a mai rend őrei nem hivatásnak, hanem munkának tekintik.

Maradok tisztelettel...
Hónapok óta a csapból is a válság folyik. Különösen az autókereskedők szája görbül lefelé - érthető is, az eladási statisztikák igen nagy lendülettel haladnak lefelé. Ilyenkor minden jól működő cég keresi a megoldást, hogyan vészelheti át a nehéz időszakot. Legtöbbjük…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Szintén nem régi kommentelőnk, lajosbátyám szuper screenshotjai következnek. Én nem értek annyira ezekhez, olvassátok őt magát :Doprendszer: 64 bites openSUSE 11.1 (GNU/Linux)grafikus környezet: KDE 4.2.1ablakkezelő: Compiz FusionGyártottam még öt képet hozzá, mindegyik a compiz…..
R2FCb05h 2009.04.26 11:39:36
@lajosbátyám: jo dolog a korong... tenyleg mokasan nez ki...
viszont kde tekinteteben en nem nagyon tudok hozzaszoni, mert en meg kde3-at hasznaltam, utana attertem a gnome-ra, mert a kde4 mar nem tetszett...
meg az az igazsag, hogy en folyamatosan eroforrasproblemakkal kuzdkodok, ugyhogy mostansag attol fuggoen, hogy mit csinalok a gepen, gnome/xfce/blackbox truimviratust hasznlom, de lassan eljutok odaig, hogy mar a gnome-ot is mellozom...

nekem alaplapi i915gm-em van, de nekem is szarul megy vele a google earth, viszont az openarena az nem, pedig az is igenyel 3d-s gyorsitast.
Először úgy volt, hogy Tehénpakli lesz a bejegyzés címe, de inkább letettem róla...Tény, hogy az érdekes háttérképek családjába tartozik az asztal háttere, a beküldő vagy foglalkozik velük, vagy csak simán szereti a feltűnést :D Amúgy nem az első beküldése, a blogon már…..