Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogger01

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan meg vagyok zavarodva, mióta olvastam Kaprinay Zoltán levelét. Annak idején ő készített exkluzív videótesztet nektek New Yorkból az iPadről, remek kapcsolatainak hála viszont folyton értesül a nemzetközi helyzetről is. Egy ilyen ionizált információáramlás részeként…..
blogger01 2010.08.26 10:17:10
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..
Úgy tűnik, egyre közelebb áll az Apple ahhoz, hogy saját játékfejlesztő részleget nyisson. Egy kínai lap, a SinoCast jelentette, hogy az Apple felvásárolja a Handseeing Information Technology céget, és hogy a tárgyalások már finisbe is értek.Az ár 150 millió dollár…..
Appleblog Mit kapunk az Apple-től? 2010.08.06 07:39:00
A Computerworldtől kaptunk egy jó kis összeállítást, a szaklap blogján gyűjtötte össze, hogy milyen újdonságokra számíthatunk idén ősszel kedvenc almás cégünktől.Egyrészt biztosan lesznek új iPodok: a touch megkapja az iPhone 4 képességeit, hardverét, és talán a…..
Nehéz lett volna mondjuk elsumákolni, elég nagy hírt kaptak az iOS azon biztonsági rései, ami alapján feltörték a telefont. Nem is akárhogy, a devteam hackere, comex böngészőből vette rá a telefont, hogy adja át magát a Cydia és a sötét oldal hívásának.Az Apple bejelentette,…..
Cége piaci értékben már a Bill Gates fölé kerekedett Steve Jobs, az Apple bevétele és profitja azonban elmarad a Microsoftétól. Pedig az elmúlt napokban elemzői jóslatok csaptak össze iparági titkokkal, az előrejelzések szoros versenyt ígértek, aztán közzétette eredményét az…..
Az Apple a hírek szerint értesítette a viszonteladóit, hogy próbálják lecsökkenteni a raktárkészletüket iMacből, ami azt jelenti, hogy heteken belül érkezhetnek az új modellek.Leginkább több négymagos modellre várunk, Core i5 és Core i7 proceszorra az alapgépekben, egyesek még…..
Imádom a MacBook Pro tápcsatlakozóját, hiszen sokkal könnyebb bedugni és kihúzni, mint egy hagyományos laptopét. A mágneses felület beszippantja a fejet, és meg is tartja, amíg oldalirányú erőhatás nem éri: ha például megrántom a kábelt, nem esik le a laptop az asztalról, a…..
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
Eddig mindkét meccs szétlövésben dőlt el, amivel én nem tudok azonosulni, ez olyan focis megoldás. A hokiban játékkal kellene, hogy eldőljön a győzelem, nyilatkozta Glen Williamson, a Stars amerikai edzője a vasárnapi derbi után. Ezzel a gondolattal J. P. MacCallum, a…..
Ma este hétkor újabb két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Tegnap a Volán bécsi vereségével eldőlt, hogy két kieső lesz, a harc egy továbbjutó helyért folyik tehát a Ferencváros, az Újpest és a Miskolc között. Annak ellenére, hogy a Dab.Docler és a…..
Az OB I. középszakaszát vezető két csapat vasárnap otthon fogadja ellenfelét. Pénteken a Stars az eredmény alakulását tekintve könnyebben, a Dab.Docler nehezebben nyert, de a káposztásmegyeri gárdának is meg kellett küzdenie ellenfelével. Jó szokás szerint a mai mérkőzéseket…..
blogger01 2010.02.21 19:17:22
blogger01 2010.02.21 19:17:55
Az egyhetes válogatott szünet után ma este két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Az Újpestnek és a Miskolcnak hajtania kell, a vesztett pontokat tekintve élen álló két csapat lesz az ellenfelük. A Dab.Doclernek is össze kell kapnia magát.…..
blogger01 2010.02.16 21:02:49
@bandog: Mire gondolsz konkrétan?A szezon védését mutatta be Rajna!!! Tóth és Hajós kevergetett, majd utóbbi előbb még nem találta el a korongot, de sikerült begyűjten a vendégeknek. Visszapasszoltak a kékre, onnan Budai lőtt, de a korong egy vendég játékos közreműködésével lecsorgott, Hajós elé, aki szépen kicselezte Rajnát, majd ráemelte az üres kapura. Rajna visszanyúlt és botossal védte a lövést!
blogger01 2010.02.16 21:17:01
@bandog: Kicsit gyorsan reagáltam, köszi szépen =)
Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle…..
blogger01 2010.01.26 17:55:50
@váradi: A kapusoknál is kell a versenyhelyzet.
Sokat tanulhat még egy másik kapustól.Védeni pedig az fog akinek majd jobban megy.Szerintem ez csak a fejlődését segítheti .Hajrá Miki!!
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
Szertár Szeszrakéta 2010.01.23 21:26:00
Alkohollal hajtott rakéta, de jóformán akár Szertár werkfilmnek is elmegy... Izgalmas kis szabadtéri kísérletfelvétel volt. Most először volt operatőröm* is, de mire sikerült beállítani mindent, besötétedett. Ami, ha úgy vesszük, jobb is, mert sehogyan sem akart repülni a…..
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Handrás megint elsőként jutott hozzá az Apple új laptopjaihoz, és körbeadta tesztelni, így már én is megnyomkodhattam az új trackpadot, és dobhattam egy-két hátast. Ez az első dolog, amit észreveszünk, hogy az új MacBook LED-es kijelzőjének fényerejét össze sem lehet…..
A Vasas Bp. Stars keddi győzelmével bebiztosította helyét a Mol Liga jövő hét végi négyes döntőjében. Eldőlt az is, hogy a Dab.Docler és az UTE külön ágon versenyez az elődöntőben. Az OB I.-ben azonban még szinte bármi előfordulhat, a bónuszpontokért folytatott verseny…..
blogger01 2010.01.13 17:40:32
@Nyuszí O_o: Amit a videókon látni az sokszor egészen megtévesztő és az apró körülményeket sem lehet észrevenni. Nem védem Rajnát mert a szólót megfoghatta volna de a második gólnál egyedül hagyták a harmadik pedig megpattant a védő ütőjén. Szóval tényleg nem a portások meccse volt! Szerintem is Sevela a legjobb!!!(még)
blogger01 2010.01.13 21:29:26
@Szotyeee: Rossz helyre keveredtél!!!
Újabb három mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A Vasas Stars másodszor is megmérkőzik a Brassóval, Dunaújvárosba a Ferencváros, Miskolcra az Újpest látogat. A legfontosabb tudnivaló, hogy ma a meccsre korábban félretett pénzükért még egy embert elvihetnek jégkorongot nézni,…..
blogger01 2009.11.29 18:22:58
@Csak a Sportklub : @szereda: Eddig azt hittem hogy Rajna egy isten de ma kiderült, hogy csak egy ember, aki hibázhat mint bárki más. Vagy nem? Amennyire ismerem ebből is tanult, mint abból a rengeteg hibából ami a második helyre rangsorolja a kapusok rangsorában.
Szertár Víz a CD-n 2009.11.15 08:39:00
A CD-n nem csak adat, hanem nem kevés víz is tárolható.  Ha pedig ehhez hozzávesszük, hogy a víznek milyen jó a memóriája*, akkor egy CD-víz kombón már iszonyatos mennyiségű információ tárolható. DVD-ről, BlueRayről már nem is beszélve. Ez a kísérlet főleg a…..