Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobverő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
dobverő 2011.11.13 18:36:10
@CatMother: Na ebből elég! Kettőnk közül ki fenyegetőzött és ki becsmérelt egy céget? Nem én. Akkor ki a csaló? Nem én! Ezért nem csoda ha nem érti, de mindegy. Nem vitapartner. Menjen a következő céghez ha mocskolódni akar, majd ott is rendre utasítják, de az ACN-t hagyja békén. Csak akkor kritizáljon, ha van személyes tapasztalata és azt is a cégnek vagy a képviselőnek mondja el, ne pedig közösségi oldalon.
dobverő 2011.11.13 19:14:14
@CatMother: Miért vonható kétségbe Anna leírása? Leírtam az okokat csak el kell vagy kellene olvasni. Az idős asszony hiába írja alá szerződést olyan telefonra amely a fia nevén van, azt az ACN nem fogadja el. Ettől kezdve nincs miről beszélni. Ott olyan dolgok is vannak amit Anna nem írt le. A szerződést a képviselő is aláírja, szerepel rajta az ID száma, tehát beazonosítható, a többi okról nem is beszélve. Fentebb leírtam.
Most is ki becsmérli a másikat és illeti negatív jelzőkkel? Egyébként nem voltunk együtt katonák és libát sem őriztünk együtt ugye? Csak azokat tegezze!
dobverő 2011.11.13 18:13:59
@CatMother: Hamis vád és fenyegetőzés veszélyes dolgok én nem tenném. Én mindig vállalom amit mondok. Magánemberként és ACN Független Képviselőként is kiállok a cégért, mely meggyőződésem szerint korrekt szolgáltatást nyújt és erre kötelez bennünket is. Ha közülünk hibázott valaki azt felelősségre kell vonni. De önmagában egy nem bizonyított ellentmondásokkal teli kijelentés miatt ócsárolni egy céget, melyet én is képviselek, azt nem hagyom. Tetszik vagy nem. Ezért lehet fenyegetőzni és vádaskodni is, csak kérdés, megéri-e?
A múltkori, civilnek látszó Lacettiből sebességmérős posztunk (aminek egyébként hamarosan lesz folytatása is) apropóján juthatott Zsolt eszébe, hogy felvesse a lenti témát, miszerint mennyire elfogadható az, hogy egy lefóliázott Astrából titokban traffipaxolnak a rendőrök.…..
dobverő 2009.04.12 07:53:30
@ToMorgan: Amikor bajba kerülsz érdekes módon azokhoz a "köcsögökhöz" szaladsz védelemért, mert segítségért a lakásbetörés és egyéb más kapcsán. Akkor is el kellene téged küldeni a ....
Egyébként magad is írod, ha motorral megfognának az életed menthetnék meg, de kik ezek a "köcsögök"? Szerintem meg sem érdemelnéd.
Aki gyorsan, állat módjára hajt kocsival motorral, az előre bejelenti, hogy mikor és hol csinálja? Amennyiben igen, akkor számon kérheti őket, miért bújnak el, egyébként nem.