Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másik fa..fej

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Falu! Gépjármű-re!   Csaba lőtte Bahreinben ezt a gyöngyszemet, ami bizony az, aminek látszik. Hatajtós pick up, konkrétan egy Great Wall Blue Ocean. A Great Wall csodálatos dolgokra képes az innen-onnan kölcsönvett technikát és formát használva. Elég, ha csak a jelenlegi…..
  Olyat teszek, amiért Magyarországon akasztófa jár egy újságírónak – védelmembe veszem a francia autókat. Gondolom, ezzel rögvest sikerül is megnegyedelnem e cikk olvasóbázisát, hiszen a többség ezzel rögtön át is kattintott a kapcsolódó Belsőség-posztra.…..
másik fa..fej 2009.11.26 00:03:29
@mercurius : nincs velük probléma 5 dbfut a családban 3 éve 5 autó 0 hibaössz 300000km
Jó tett helyébe jót ne várj, ezt most már László is tudja. Szegény csak azt szerette volna jelezni a nagy ködben egy másik autósnak, hogy legyen szíves felkapcsolni a lámpáját, mert anélkül ilyenkor különösen veszélyes közlekedni. Cserébe az audis bepöccent és mindkettejük…..
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
másik fa..fej 2009.10.24 23:03:48
@M@tek@: ugyan nekem nem loganom van sőt még nem is hasonló de neked biztossan van ha össze tudod hasonlítani vagy csak vettél egy audit és azota az az isten
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..