Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moj

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Kate Moss terhes, valószínűleg egy ideig nem mutogatja majd bájait, de még itt van egy utolsó képsorozat, mely egyben a New York magazin tavaszi számának címlapja és fő "attrakciója" is.Kate Moss a Topshop számára tervezett, saját fehérnemű kollekciójában…..
OurFashion Lehajtós játék 2009.02.06 00:11:23
Amikor ránéztem a képre eszembe jutott az a játék, amikor rajzolni kell egy fejet, lehajtani, majd továbbadni, hogy a következő lehetőleg valami teljesen már felsőtestet rajzolhasson az előbb már elkészült fejnek, így jókedvre derítve a játékosokat. Szerintem valami ilyesmi…..
Elmúltál harminc és az az eszement ötleted támadt, hogy pont most fogsz megtanulni élve lecsúszni nem erre tervezett lejtőkön? Csakis a dugás állhat a háttérben. Vagy múlt időben értve, azaz hirtelen gyereked lett, aki előtt ciki lenne, ha a papa nem tudna féllábas trükköket…..
Addig halogattuk, hogy a tíz új bevásárlóközpont mellett bemutassuk a tervezett bővítéseket is, hogy mire összekaptuk volna magunkat, már le is fújták a Westend 2. építését - legalábbis a Napi Gazdaság cikke szerint. Mint írják: A Váci 1., a Palazzo Dorottya, a Klotild Palota…..
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
Csecsebecse Mit rejt a táskád? 2008.07.06 15:11:00
A kommentekben már többször felmerült a női táska, az abban uralkodó rendetlenség és különböző trükkök, hogy hogyan lehetne rendbe tartani.Elgondolkoztatott a dolog: én mindig meg vagyok győződve arról, hogy irtózatos káosz uralkodik a táskámban - aztán, amikor oda kerül a…..
Szia! Ezt a könyvet szándékosan veszítettem el. Ha megtaláltad, olvasd el, majd veszítsd el Te is! Tedd le a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, kedvenc kocsmád pultján, vagy a legközelebbi…..
Az év elején hirtelen távozó Kovács Ákos után újabb műsorvezető hagyja ott a magyar MTV-t. Jövő hét szerdán lesz utoljára Winkler Róbert a Swungban, az MTV késő esti megmondó műsorában. Fél éves szerződése lejárt, és ahogy kérdésünkre elmondta, fáradt szerda este,…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
moj 2008.03.15 16:20:10
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..