Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swarowsky

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Két turbóval az igazi 2012.02.20 06:15:00
Három éve ígérik, most megérkezett az Insignia duplaturbós dízele. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
swarowsky 2012.02.20 10:11:47
@visszakettopadlogaz:
Így van, de elvileg a vectra fölé volt pozícionálva. vagy amolyan üzleti kocsinak? nem is tudom, de a hátsó lábtere nem gyenge...de 4 ülés és a kis csomagtartó.. :-)
Arra vesszük a menekülési üzemanyagokat. Igenis létezik pofátlanul olcsó is, sőt, még az adó is kevés rajta. Persze, kis szépséghibával...
swarowsky 2011.11.03 09:22:06
@monyon le: októbertől bemehetsz lpg-vel oda is, ahová eddig nem :-)
swarowsky 2011.11.03 09:37:33
@Abfangjaeger:
Új rendelettel szabályozta a kormány a gázos autók üzemeltetési körülményeit. Az október 6-án életbe lépő 28/2011 BM rendelet az országos tűzvédelmi szabályzatról úgy rendelkezik, hogy a "töltőállomáson megengedett a vonatkozóműszaki követelményeknek megfelelően kialakított többfunkciós, éghető folyadékot és LPG-t vagy CNG-t együttesen kiszolgáló kútoszlop elhelyezése."
Eszerint a gázt tankolóknak nem kell majd a töltőállomás egyéb, félreesőrészére állniuk, hogy feltöltsék autóikat.

A másik kedvező döntés a 601. paragrafus értelmében, hogy a biztonsági szeleppel felszerelt járművekkel − és az utóbbi években beszerelt LPG szettek már ennek megfelelőek− október hatodikát követően már nem lesz tilos mélygarázsokban parkolni.

A régi szabályozás elavult volt, hiszen a gázüzemű autók kisebb veszélyt jelentenek akár a benzinüzeműeknél is, így mindkét új rendelkezés megfelel az európai trendnek és a műszaki előírásoknak − nyilatkozta a Prímagáz biztonságtechnikai vezetője. Farkas József elmondta, a jogszabályok ilyen irányú változtatásáér tmár hosszú ideje lobbiztak, mert a korábbi, feleslegesen szigorú rendelkezéseksok bosszúságot okoztak az LPG-vel közlekedőknek.
swarowsky 2011.11.03 10:00:57
@Abfangjaeger: Akkor ennél jobb videot nem is mutathatnál a kollégának:
belemennek, meggyújtják :-)

www.youtube.com/watch?v=yDc7iZa5IKo
Hogy jön egy ilyen lila gumó egy autós portál cikkébe? Valahogy úgy, hogy a most hétvégén zajló Oldtimer Expón a Totalcar-stand a régi japán autókról szól majd, ezzel a témával ugyanis Magyarországon valahogy nem sokan foglalkoznak, érthetetlen, de még maguk a cégek sem. És a…..
Belsőség Első feladat 2010.08.27 11:54:00
Kemény, kemény. Ebből kellene tudni, hová menjünk:Informátorunk jelentése szerint a megfigyelt alany legözelebbi felbukkanási helye egy puszta, a dunamenti síkság, a Dunha-Tisza közének homokhátsága és a Bácskai Löszhát által határolt terület, hol sok a homok, s ott a kertben a…..
swarowsky 2010.08.27 13:14:42
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..
swarowsky 2010.03.02 22:26:16
@nekend:

Jól van ez így... tudod hány estét át lehet sörözni ezen történetek mellett. Pláne ha még a Barossban is laktál ...

A turbo pascalnak is a szemlélet volt a lényege.. küzdeni megtanítottak.
Miért mennyivel volt fejlettebb a mérnöki fizika házi leadás azokon a kis vackokon a J-ben a folyosón? :-)))
swarowsky 2010.03.02 22:29:41
@nekend:
hát nálunk 5 lány volt... ők viszont mind el is végezték :-)

Szerintem azz Erikára emlékeznek itt többen is... igen, igen.. azokra a mellekre gondolok :-)
swarowsky 2010.03.02 22:33:01
@mlt3:
ezt azért te sem gondolhatod komolyan hogy ott tényleg a turbo pascalon volt a lényeg...
miközben más karon/szakon Solid Edge meg ProE ment párhuzamban 3dsMAx-ról nem is beszélve
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
swarowsky 2009.12.29 21:58:40
Belsőség Buszoskönyv 2009.12.12 13:30:00
Szívem csücske az ötvenes listából ez az ajándék, még jó, hogy már megvan, mert ezt elloptam volna, akárki nyeri meg. A magyar busz és a hazai buszozás története szerintem bárkinek extra érdekes lehet, aki harmincon túl van, és itt töltötte az elmúlt évtizedeket. A…..
swarowsky 2009.12.12 13:35:16
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
swarowsky 2009.10.18 13:04:48
@Mk412:

Valamint egy kalapács és egy 13-as kulcs, és kezdődhet is bármilyen javítás :-)

De a gyári tetőcsomagtartó nélkül nem niva egy niva :-)
A Tehén egy kicsit el van hanyagolva. A nyár eleve nem az ő évszaka, ott punnyad a garázsban, míg én motorozok, maximum egy-egy nagybevásárlásra veszem elő, vagy ha rázendít az eső. Egyébként semmi esélye. Főleg, hogy időnként hiába sunyítok az értekezleten, csak nem tudok…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
swarowsky 2009.08.14 15:03:34
@streetsta: hát így péntek délután szenvedve a melóban ettől velősebb gondolatok nem ébrednek bennem :-)
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Május közepén mutatták be a nagyközönségnek a stuttgarti márka lexusluxuslimuzinját. Az európai gyártók lassan egy évtizede érdeklődve, de kissé lesajnálóan szemlélik a japánok vergődését az akkumulátorokkal. Nagy, nehéz, drága, veszélyes, környezetszennyező, a…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
A (és ez most nem egy névelő volt, hanem maga a név) érdekes dologra lett figyelmes egy prémium üzemanyagot tukmálós tankolás alkalmával, miszerint a százas benzin nem is biztos, hogy annyira százas. Még inkább fura benyomást kelt, hogy a kutas sem tudott magyarázatot adni olvasónk…..
swarowsky 2009.05.18 22:11:12
@Sabbito: És tényleg! Én is hasonlót tapasztalok.
1.8 140LE Opelban sosem látam még 1100 megtehető kilométert itthon. Petrom forever!
Bár mondjuk az is tény, hogy az átlagsebesség sem megy 80 fölé ..., ezzel szemben viszont ott vannak a hegyek a sok szerpentinnel. Végkövetkeztetésem: román benzin jobb... (nekem mindenképp)