Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totof

0 bejegyzést írt és 983 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Totof 2016.11.03 15:48:38
@dzsedilany: Az, csak nem a klasszikus irányban.
Vége a nyárnak, kezdődik a hardcore politikai szezon. Most úgy néz ki, nem lesz igazuk a foteljükből az ellenzéket gyalázó megmondóembereknek. A mérhető pártok igenis beleállnak az ellenkampányba, mínusz LMP. A Fidesszel persze nem vehetik fel a versenyt: Orbánék úgy szórják a közpénzt a saját…..
Totof 2016.08.30 15:59:57
@project640: Ha otthon maradsz, az nem jelzésértékű, mert elvileg, aki otthon maradt, nemmel is szavazhatott volna, ha elmegy. Az érvénytelen szavazatok döntő többsége viszont azt jelzi, mennyire nem ért egyet a kormány menekült (és egyéb) politikájával.
Csak, hogy számok is szerepeljenek itt: ha 3 millió nem, 200 ezer igen szavazat van, mi mutatja az elégedetlenséget, további 1%, vagy további 20% érvénytelen szavazat?
Na ezért érdemesebb érvénytelen szavazatot leadni.
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Totof 2015.05.20 14:50:03
@maxval bircaman szerkesztő: Egy két szót, ha kicserélek, remélem árnyaltabb képed lesz arról a baromságról, amit idefröcsögtél.
"A pedolobbi egyik támadása módszere az észrevélen, lappangó, lassú támadás. Azaz először csak szörnyű életű, sanyarú sorsú, fasiszták által megvert, szelíd jellemű, őzikét erdőben simogató, kóbor kutyát befogadó, árvágyereket segítő papok bemutatása, hogy ezzel kialakulhasson a szimpátia. Aztán pár év és jön a valódi, gyermeket megrontó, éjjel-nappal követelező, társadalmat fenyegető, izgága és perverz lelkű, színes pávatollban templomot megszentségtelenítő, kitalált jogokat követelő hardcore pedopap. Valójában ez az igazi arc, az előbbi csak álarc.

Szóval résen kell lenni, s nem bedőlni szelíd papok hamis képének.

A papok szabadok, minden joguk megvan. A 4 fal között szabadon fajtalankodhatnak, lehetnek egyesületeik, médiáik, klubjaik, mi kell még? A társadalom feletti hatalmat akarják! Nos, ezt nem adjuk! "
Elsőként a HírCsárdának adott exkluzív interjút a bolíviai börtönben éveket eltöltött, és nemrég kiszabadult magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó Előd. Először is: köszönjük, hogy kiszabadulása után először nekünk ad interjú!Tényleg semmiség, régóta…..
Csemer Boglárka, a 2015-ös Dal nyertese nem mindennapi titkokat rejteget - íme, a 9 leghihetetlenebb infó, aminek láttán még mi is csak fogjuk a fejünket.   1. A Dal 2015-ös győztese több szemtanú szerint ott volt a Titanicon. Hát NORMÁLIS? Az több mint 100 éve volt, Boggie…..
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
Totof 2014.11.18 14:13:57
@táltos: Horribile dictu, aki a fideszre szavazott akkor, nem tüntethet a kormány ellen most?
Bródy János maga írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a koncertből az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy János maga énekelte el ezt a dalt az…..
Totof 2014.09.10 18:14:55
@titok84: Az index és az origo profitorientált. Arról és úgy írnak, akkor és amikor akarnak. Az m1 közmédia. Nem kellene nyomás alatt dolgozni, sőt, a közmédiában kellene a legnagyobb függetlenségnek lennie.
És hidd el, akármit mondanak, nem olyan durván elfogultak, mint az m1.
Totof 2014.09.10 22:11:24
@fran7: Nem a profitorientáltság ad felmentést, a közszolgálatiságnak vannak kötelezettségei.
Totof 2014.09.10 22:13:54
@Free-Press: Ilyen nickkel ekkora kapufát lőni...
Nem Bródy a kérdés, hanem a cenzúra. Azzal tehát egyetértesz.
Egy kanadai fotós, Christopher Moloney egy igen érdekes fotósorozatot állított össze "FILMography" néven. Olyan helyszíneket keresett fel és fotózott le a filmbeli jelenetükkel együtt, ahol emberek százai fordulnak meg nap mint nap a való életben. Moloney járt már New Yorkban,…..
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
Totof 2014.09.02 21:08:29
@Blogger Géza: Élvezetből nyalsz.
Mi itt a Ténytárnál hiszünk a szabad véleménynyilvánításban, amelyet véleményünk szerint mindenki számára biztosítani kell. Hiszünk abban is, hogy véleményünket - legyen szó bármilyen kisebbségről, vagy bizonyos témában eltérő véleményű, esetleg világnézetű emberek…..
Totof 2014.07.31 10:14:17
@tisztapista: "Ezek egyike sem más csoportokkal szemben határozza meg magát.
Ugye jogom van ÉRVELNI a homoszexualitással, szingli életmóddal, iszlámmal, liberalizmussal szemben. "
Szerintem meg ez a két mondat is üti egymást. Ha te valamivel szemben érvelsz, akkor máris azzal szemben határoztad meg magad.
Továbbá érvelni jogod van, de milyen vitában akarsz ÉRVELNI? Hogy ezek létező jelenségek-e? Aligha, tisztában vagy vele, hogy ezek nem megszüntethetők. Minden további már csak vélemény.
Azt meg el kell fogadni, hogy mindig voltak és lesznek is irányvonalak, amiket "illik" követni bizonyos meghatározó körök szerint és mindig is lesznek birkák, akik ezeket a véleményeket gondolkodás nélkül továbbadják. Ha eltér a véleményed, bizony rádrontanak és mint a birkák, el is akarnak taposni.
Totof 2014.07.31 10:18:57
@wirth6: III/3, III/2, csak hogy az említett példáknál maradjunk.
Én szerény véleményem szerint a teljes szólásszabadság mellett állnék ki. Ha valaki ezt korlátozni akarja, komoly érveket kell felhozni.
De számomra korlátozás az is, ha a kormányoldal kozmetikázott számait harsogja a közmédia, míg az ellenzéki vélemények le vannak halkítva. Az is a szólásszabadság korlátozása, ha gazdasági nyomással, felvásárlásokkal teszik lehetetlenné a kritikus megszólalásokat.
Totof 2014.07.31 10:34:51
@tralalala: Szerintem meg, ha te arra hivatkozol, hogy keresztényként szemben állsz a homoszexualitással, máris meghatároztad, hogy a kettő szembenáll egymással.
A kérdés nem az, hogy te, mint keresztény hogy határozod meg magad, hanem az, hogy a homoszexualitáshoz mi a viszonyod. Ezért, ha a homoszexualitás ellen "foglalsz állást", már meghatároztad magad. Akár keresztény vagy, akár muszlim, akár konzi, szoci, libsi stb.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Kisfiús megsértődésem okán akár többször is reagálhattam volna egy kommentben pocskondiázva, anyákat nem illő jelzőkkel emlegetve, amikor rájöttem, nem leszek önmagam energiavámpírja, hogy majd az általam gerjesztett szitkozódásra újfent visszaanyázzak.…..
Libertarian A Tuskó és a kisbót 2014.05.12 00:00:00
A magát jobboldalnak tartó politikai formáció egyik meghatározó közös vonása a multik gyűlölete. A multi definíció szerint olyan külföldi tulajdonú (!) vállalat, ami egy adott szolgáltatás nyújtásáért cserébe – horribile dictu – profitot termel és ennek egy részét…..
Totof 2014.05.12 21:53:12
@Trompf: Akkor most fúj multi, mert minél olcsóbban akar beszerezni, vagy fúj beszállító, aki ÁFÁ-t csal.
Azé tudjuk már a dolgokat a helyükön kezelni.
Totof 2014.05.12 22:09:17
@J.László: A fidesz erre a legjobb példa.
Meg a fideszfetisiszták.
Már megint Orbán nyert, és megint kétharmaddal. Persze, ez a második kétharmad nem lenne, ha nem írta volna át saját javára a választási törvényt. De a régi választási rendszerben is győztek volna. Okot keres most mindenki a baloldalon. Van Orbánnak meséje a szabadságharcról…..
Totof 2014.05.12 21:47:47
@J.László: Mivel az eredmények a második fordulóban alakultak ki, kénytelen vagyok azt mondani, hogy tévedsz. Vagy hazudsz, te tudod.
Totof 2014.05.12 21:57:22
@J.László: Nem az én kétharmadom egyébként mert tolvaj bandára nem fogok szavazni. Persze így a fidesz volt az első, de az mszp is gyorsan követte, akire nem szavaztam.Ti ilyen bérkommerek nem igazán tudjátok felfogni, hogy, ha az egyiket tolvajnak tartom, attól még a másikat is.

Egyébként én azt írtam, tévedsz, te írtad, hogy hazudsz, köszönöm az tisztázást.
Totof 2014.05.12 22:05:20
@J.László: Az idézetből is kiderül, hogy te tudod. Köszöntem.
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
Totof 2014.04.30 12:16:59
@Sütemény1975: Orbán kormányoz, miért érdekel, hogy mit hazudott egy bukott politikus?
Polgárda A mi hazánk? De kié? 2014.03.09 15:41:12
Szomorúan látjuk, hogy az SZDSZ szellemi örökösei ismét ki szeretnék maguknak sajátítani Magyarországot. Némi álnemzetieskedés, félelem, rettegés: Az én hivatásom! Ez itt az én hazám! Az én földem! Az én hazám!  Érdekes, az övé? Meg az övé? Milyen jogon? Kik…..
Totof 2014.03.10 17:53:44
@Simon Gabor a.k.a. Tom Wallace Bissaui Guinea: Ami most van Ukrajnában. Majd az oroszok fújják a passzátszelet.
Totof 2014.03.10 17:57:26
@Buday András: Most nem mersz válaszolni? Kérdezzem úgy, egy liberális miért nem mondhatja, hogy Magyarorország az övé? Ezt csak konzervatív gondolkodású mondhatja? Vagy a narancskomcsik? Ki szabja meg, hogy ki mondhatja?
Totof 2014.03.10 17:58:16
Becsületes magyar ember, akit meg kell védeni a fenyegetésektől. Megtartja az eredetileg a magyar-orosz barátság elmélyítéséért tervezett vonulást a Békemenet, ám a cél változott: a halálosan megfenyegetett Zuschlag Jánosért mennek utcára. „János akkor tévedt meg, amikor…..
Totof 2014.03.10 17:55:12
@Simon Gabor a.k.a. Tom Wallace Bissaui Guinea: Nyugodtan mehetsz előre. Törd az utat.
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
Totof 2014.03.03 13:51:43
@Blikknépe: Ja a románok is hazajöttek 1920-ban mi, te gerinctelen féreg.
Totof 2014.03.03 14:12:42
@miva?: Had idézzem blikkelvtársat:
"igaza van dajcsnak. ruszkik haza. hazamentek. ukrajna oroszország."
Mindenre lesz válasz, nyugi.
Totof 2014.03.03 14:22:55
@miva?: Annak írd, akit idéztem. (blikknépe)
Kiírjam neked, hogy az idézettel a szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet?
Megírtam ennek a pöcsnek, hogy dájcstomi kitwittelte, hogy ruszkik haza. Erre kaptam ezt az értékelhetetlen választ.
Győrben a polgármester munkatársának és sofőrjének anyja is trafikhoz jutott. A sofőr anyja rokkantnyugdíjas asszonyként két üzletet is kapott, ami szép munkabírásra utal. Nem tudjuk, hogy az ő "Nemzeti Dohányboltjuk" látható-e ezen a mai a győri képen. Így csak annyit…..
Totof 2014.03.01 09:11:54
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ez egész komolyan vehető hozzászólás lenne, ha a tényekben nem tévednél.
Másrészt ha hiszel valakiben, nem vagy képes észrevenni, ha téved, hibázik, hazudik, félrevezet. Ennyit az imádkozásodról.
Totof 2014.03.01 09:14:23
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: 60%?
Közelébe sincs. A fidesz hazudott, hogy eléri, vagy bénák gyülekezete?
A röhejesen magasra jutott pénzügyi főkretén pofára esése nyilván örömteli hír, de senki se higgye, hogy pezsgődurrogtatásra és ordenáré lerészegedésre sarkallná a Mentális szerkesztőséget. Valszeg mi ekéztük a legintenzívebben szerencsétlen Doubravszky Györgyöt a…..
Totof 2014.02.27 10:39:32
@M_R: De legalább mostmár elég egy helyre menni, mindkettőt ott találja.
Totof 2014.02.27 13:13:18
@Dolgozónép: Akkor azért váltották le, hogy átnyergelhessen agykutatónak?
  A címben feltett kérdésre válasz az alábbi poszt, mely tegnap este jelent meg a Democrat blogon. Vérlázító az az intellektuális gőg, és megvetés, ami árad belőle. Természetesen ott (a sajtószabadságot, és a véleménynyilvánítás fontosságát hirdető ballibdemó…..
Totof 2014.02.27 12:14:26
@jobbdemokrata: Ezt a faszságot hívják populista gőgnek. A legkevésbé sem konzervatív, nem jobboldali és nem is demokrata.
Nem állítottam, hogy mindenki ilyen, azt se, hogy fasiszta. De ha te így határozod meg magad, hát legyen.
Totof 2014.02.27 12:18:06
@Namir: Hinni a templomban kellene, nem felmérésekben. Ha megindulnának a gondolataid, rájönnél, hogy a Tárki felmérése meg az én állításom között nincs ellentmondás.
Totof 2014.02.27 12:22:27
@Namir: Már megmagyaráztam. Az, hogy nem fogadod el, a te dolgod, ha nem érted, az is.
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke vasárnap az ATV-ben elismerte, hogy korábban értesült az öszödi beszédről, egy "miskolci fiú" hívta föl, és telefonon bejátszotta neki. A műsorban többször is elmondta, hogy véleménye szerint nem is lehetett kérdés, hogy a miniszterelnök…..
Totof 2014.02.26 21:46:37
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Megkaptad az ukázt, hogy mivel kell előjönni? Remélem értelmezni is tudtad, nehogy úgy járj, mint Lala.
Totof 2014.02.26 22:16:21
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Én is csak politikai blogokban kommentelek, mégse tolom más szekerét, ettől még lehetne annyira normális is, amennyire nem az. Máshol viszont nem lehet ilyen jót szórakozni, hogy szopatják magukat az ilyenek.
Nem elég, hogy az őszödi beszéd kikerüléséről Kósa 24 órán belül mást mond a Kossuth rádiónak mint az ATV-nek, bízva abban, hogy nincs átfedés a két célközönség között (ráfaragott, mert van), még egy holnap megjelenő nagyinterjúban is - hát, nem tudom szebben mondani -…..
Totof 2014.02.26 21:03:48
@Szúnyog: Ha rühelled az exkomcsikat, tényleg nem lehetsz fideszes. Ez tény.
Totof 2014.02.26 21:53:11
@Szúnyog: Sztereotip? Amennyiben Pozsgayra, Kövérre, Orbán papára meg Böröczre gondolok?
Azt állítod, hogy nem vagy fideszes, utána meg ugyanazokat a fordulatokat használod, mint egy kőkemény fizetett troll. Elmész te a picsába.
A Fidesz gazdaságpolitikájának egyik meghatározó eleme volt az elmúlt négy évben az úgynevezett keleti nyitás, vagy egyszerűbb kifejezéssel élve a kelet-politika, hiszen a tőlünk keletre található országokkal nemcsak gazdaságilag, hanem politikailag is szorosabbra próbáltuk…..
Totof 2014.02.25 13:20:28
@Sexual Harassment Panda: strat megállapodás? Bazmeg, azóta is rugdossák kifele a munkavállalókat.
Újabb fejleményekről értesültünk az Orangeways tájáról Józseftől. A jelek szerint már rendelkeznek éjfélkor is indítható autószerelőcsapattal, akik össze tudták foltozták a buszukat. Csehországban viszont lekapcsolták őket a rendőrök, mert bizonyos dokumentumok nem…..