Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugi72

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik a BKV exportálja a MÁV-Startnak a trollokat. Félelmetes, hogy egyesek mit engednek meg maguknak. Jelen postom megjelenésével egyetemben megy a levél minden illetékes kontaktomnak. Ez tényleg felháborító. Az üzletszabályzat kimondja, hogy az ellenőrnek kötelessége…..
hugi72 2009.04.11 14:23:45
@Ákibard!: szia Ákibard! nem vagyok hülye, tudok olvasni. nagyon menő a szöveged, csak azt nem értem hogy miért anyuci-apuci kedvencét és a tettét élezed ki amikor elismerték hogy a gyerek körbevágta a bérletet. A lényeg azon van hogy hogyan bántak a gyerekkel és egy olyan bérletet vettek el tőle ami nem is azon a szakaszon volt érvényes ahol ellenőrizték. Nem tudom hogy van-e gyereked,nekem van, és teljesen jogos a szülők felháborodása. Én gondolkodás nélkül nekimentem volna a két kalauznak. Sőt, elmondok még valamit: én is szóltam a gyerekemnek hogy ha valami incidens éri, azonnal hívjon fel telefonon. Ilyen a világ sajnos. Szerintem meg inkább az a szégyen hogy ma Magyarországon ezt megtehetik egy gyerekkel és úgy látszik bárki visszaélhet a rá ruházott hatalmával mindenféle következmény nélkül. A külső félre való hivatkozást a másik topikon meg szerintem hagyjuk, én is elolvastam és szemmel láthatóan csak a történet egyik felét írta le, annyira hiteles az illető.
hugi72 2009.04.11 15:46:07
@Scrat68: szia! Neked is csak azt tudom mondani amit Ákibard-nak (12:59:34- és 14:23:45-kor), és még valamit hozzátennék ha nem lettem volna egészen érthető: én az összes eddigi hozzászólásokból (mindkét blogon) azon háborodtam fel a legjobban hogy egyeseknek egyből anyuci-apuci kedvencét kellett csinálni egy olyan tinilányból aki FEL MERTE hívni a szüleit mert fogalma nem volt hogyan kell lekezelni egy ilyen agresszív ellenőrbandát és nem tudta mit kell csinálnia ilyen helyzetekben. Ez vonatkozik többek között "külső fél"-re is. A jelek szerint nagyon jó előadótehetsége van és jól tudja forgatni a szavakat. És sajnos ez a fajta gondolkodásmód van egyre inkább elterjedőben ma Magyarországon. Nem az ellenőrök minősíthetetlen viselkedését kell kiemelni egy védtelen gyerekkel szemben, neeeeem! A tinilányét, aki nem úgy viselkedett ahogy a "társadalom" elvárja: meghunnyászkodik és behúzza fülét-farkát mert ő csak egy gyerek. És részemről be is fejeztem a témához való hozzászólásaimat. Mindenestre azt kívánom nekik, hogy vigyék sikerre az ügyet