Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verspatikus

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
Az év vége az RTL Klubon egy apja nyomdokaiba lépni igyekvő énekesől szólt, a Tv2 tehetségkutatója bebizonyította, hogy vannak még jó hangok az országban, pucér időjósokban hisz a kábeltévé, Delhusa agyatlan lotyók között keresett feleséget, egy közmunkás nyerte az X-Faktort…..
comment:com A nap képe 2012.08.13 15:00:00
Na, melyik sorozatból van a kép? ..
Verspatikus 2012.08.14 21:55:19
comment:com Hírek kávé mellé 2010.12.14 09:30:00
Nahát, Dexter (Michael C. Hall) és Dexterné (Jennifer Carpenter) már nem egy pár, a 2009 óta házas pár bejelentette, hogy válnak.Az ABC újabb két évre meghosszabbította Jimmy Kimmel szerződését.Jason Lee az Adult Swim jóvoltából egy 11 perces vicces pilotban szerepel, amiben egy…..
mondták volt... Felhívás 2010.06.22 16:00:00
  Továbbra is él a felhívás,  hogy külsős szerkesztőt keresek segédnek vagy mesternek! Nem számít, hogy még csak tanulsz vagy már tanítasz, de még az sem, hogy esetleg te más felfogásban írnál. Sőőőt! Nem arról van szó, hogy a magam helyére keresek valakit,…..
mondták volt... patvar 2010.09.08 09:00:00
1. a nép körében a vita, veszekedés, civódás, pereskedés kifejezésére szolgál. Elterjedt perpatvar  néven is. Régi jogunk patvarkodásnak a konok perlekedést nevezte, amikor valaki álnokul vagy csalárd módon indított pert az ellenfél vagy a bíróság bosszantására, vagy…..
Tizedik helyen szaladtunk be a goldenblog blogversenybe. Köszönjük a nevező(k)nek a nevezést, szavazóknak a szavazatokat és az elismerő szavakat az elismerőknek. Nagyon jól esik. Sírunk. Theintalianjob (tavalyi nyertes):Cserépfalu: A Cserépfalu blog ékes bizonyítéka annak,…..
Verspatikus 2010.08.22 00:37:41
KKBK Balla László: A kard 2010.07.18 01:04:00
A kard   A vén Duna-parton, épp Esztergom alatt, Gyermek kezét fogva idős ember halad. Délutáni séta, meleg nyári napon, Az öreg megpihen egy gazdátlan padon.   A fiú kavicsot hajít be nagy ívbe, A kő elmerülve gyűrűt von a vízre. Párat még eldobál, majd…..
Verspatikus 2010.07.21 15:19:21
Egy 2007-es Subba poszt kapcsán órákra megőrültem, akkor a hudejolakas.com címen szeretett volna egy viszonylag nem rugalmas, ugyanakkor "magasfokú nyelvtudással" rendelkező körmönfont úr egy tizedik emeleti panellakást. Ez ugyan nem a bel-belvárosban, csak a sima…..
Verspatikus 2010.07.19 15:33:37
Nagyon zizegek. Ma szénné médiaszocializáltam magam, ennek eredményeképpen létrehoztam a Helyesírás blog facebook lapját. Bár eszembe jutnak még posztnak alkalmas dolgok, én ezt a blogot így tartom végigolvashatónak, és hasznosnak. Továbbra is havonta 10.000-en fordulnak ide…..
comment:com Hírek tarhonya mellé 2010.01.25 12:01:00
Roma gyász című sorozatával Szandelszky Béla, az Associated Press fotóriportere érdemelte ki a MÚOSZ Nagydíját a 28. alkalommal meghirdetett Magyar Sajtófotó pályázaton, amelynek eredményeit pénteken hozták nyilvánosságra Budapesten. További részletek itt.Az Egyenlítő című…..
Uraim,Ha Istent és embert ismernek, a kedd esti BL-közvetítések alatt fittyet (vagy felőlem akár sárgarépát is) hánynak a rendezői utasításra, és innentől kezdve NEM húzzák rá a zoomot, vagy miafaszt, amivel a kamerával jó közeliket lehet készíteni, na, azt a bizbaszt NEM…..
Ausiello rebesgette már, hogy az első évadtól kezdve cancel-veszély árnyékában élő Friday Night Lights, a Drót, a Kemény zsaruk és a Battlestar Galactica távozása után istenigazából egyetlen kiugróan magas színvonalú dráma a televíziók műsorán újab két évados…..
Verspatikus 2009.03.31 20:17:29
Ezen a közös harcállásponton ismertem meg tulajdonképpen az ezredtörzset, elsőnek az ezred első segédtisztjét: Kovásznai Béla tartalékos főhadnagyot, aki civilben, azt hiszem, banktisztviselő volt. A másodsegédtiszt Temessy Imre hivatásos hadnagy, az Akadémián alattam végzett,…..
Úgy tűnik a fiataloknak bejön a Cool TV - legalábbis ez derül ki az AGB Nielsen szeptemberi adataiból. Ebben a hónapban ugyanis  a fiatal 15-24 éves korosztályból több mint kétszer annyian választották este főműsoridőben a Cool TV-t (4 százalékos közönségarány) mint…..
Nézzétek a sok jómunkásember hogy várja a finom, éltető nedűt!..
Miről is van itt szó?Ahogy a rövid leírásban is látni lehet itt bizony az alkoholról lesz szó. Saját történetek, italok tesztelése, hírek, rendezvények, tehát minden ami a szesszel kapcsolatos.Mintha már láttam volna ilyen blogot...Sok hasonló blog van. Hogy ez miben lesz más még…..
Verspatikus 2008.09.28 21:21:23
Fröccsöntő A nap képe - Sixpack 2008.09.28 12:00:00
Ahogy a cím is jelzi, ebben a rovatban képek lesznek, méghozzá mindenféle italokról.Mai kép egyszerűen csak szép! A Borsodi Sörgyár egyik különleges sörre, hatos kiszerelésben. Üdítő látvány! Egy pohár Borostyán tökéletes a vasárnapi ebéd mellé!..
Verspatikus 2008.09.28 21:13:59
Megújulása óta az Aktív gyenge nézettségi eredményekkel ajándékozta meg a TV2-t. Jósolgatni persze nem fogunk, azt meghagyjuk Joshi Bharatnak, szóval mi sem tudjuk, hogy az új műsorvezetők belerázódnak-e valaha, és emelkedik-e picit is a nézettség. Csak azon röhögünk, hogy két…..
Illetve ugye Kristen Bell, a CW (előtte a UPN) egyik legfaszább sorozatának főszereplője látható a videón, amint a Hősök második évadában színre lép. Annyira nem spoileres a jelente, de a biztonság kedvéért az ugrás után rakjuk be, nehogy valaki anyázzon. Ja, és milyen már,…..
Felsorolni is tereh mindazt a csibészséget, amit a hátrakötött kézzel elkövetett gigakiharapás koronázatlan királyát, azaz Jack Bauert megszemélyesítő Kiefer Sutherland eddig elkövetett, volt közöttük (holtrészegen) meztelen fotózkodás kocsmában, (holtrészegen) verekedés,…..
Ha már a Jamie és a csodalámpa szóba került a múltkor, akkor kalandozzunk még egy kicsit a szigetország rajzfilmjei között. A Jamie-n kívül nem sok meséjét vetítették nálunk a Cosgrove Hall nevezetű manchasteri animációs stúdiónak. Szerintem egyet se. De azért megéri…..
Csak azoknak az olvasóknak, akik már a hatodik évadot is látták. A többiek ne klikkoljanak, mi szóltunk!Na szóval, amikor az ötödik évadban Tony Almeida fűbe harapott, és letakarták, meg minden, akkor egy nagyon fontos elem hiányzott egyik kedvenc CTU-ügynökünk halálából,…..
Verspatikus 2007.09.20 11:26:53