Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T. Andrews

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy magyar honvédról, aki a keleti front poklában értesül arról, hogy felesége megcsalja, ezért elhatározza, hogy tűzön-vízen át hazajut és megöli a csalfa asszonyt. Ebben az sem akadályozhatja meg, hogy időközben megsebesül, majd szovjet hadifogságba, végül…..
(Bevezető megjegyzés: A most következő bejegyzés semmiképpen nem helyettesíti a szakértőkkel való konzultációt. Ez egy cikk egy laikustól más laikusoknak. Legfőképpen olyanoknak, akik egy ismerőstől, egy körlevélből vagy egy weboldalról olyan dolgokról értesültek, melyek szerint a kemoterápia öl,…..
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..
Az elkövetkezendő időszakban nem lesz hiány űrlényekből, jönnek, pusztítanak, mi pedig jobb esetben popcornt majszolva hátradőlve élvezzük, ahogy szétkapják a bolygót, majd az amcsik (hát ki más?) visszavágnak, rosszabb esetben pedig szétunjuk magunkat a látottakon. Shia LaBeouf…..
Tóth Lüszi első videóklipje minek van?  ..
T. Andrews 2010.11.18 05:44:06
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..
T. Andrews 2010.11.18 04:57:34
@ampelmann: Így van!
Szívderítő hír a hosszú hétvége utáni első munkanapon: "Több forrásból származó információk alapján Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Akarat, makacsság, tántoríthatatlan - és épp ezért idegesítő - kitartás. Akarom, kell, most, azonnal, én, én, én. Én. Erről szól mai párosunk, így élnek ők, így gazdagítják, vagy legalábbis festik alá jelenlétükkel környezetük hétköznapjait. Intézetünk Pszichológiai…..
A Titanic óceánjáró 96 évvel ezelőtti tragédiája minden eresztékében olyan, mint egy döbbenetes és valószerűtlen mese. Kicsit talán erőltetett, mintha a szerző kettővel több italt fogyasztott volna a szükségesnél, de tele van megszívlelendő tanulsággal és szívszorító…..
T. Andrews 2009.04.11 09:22:18
Jól hangzik ez az összeesküvés-dolog csak az a baj vele hogy haszonszerzés céljából elkövetett maszlag.Merthogy van néhány makacs tény ami miatt a hajó történetének kutatói egy pillanatig sem tudták ezt a "szenzációt" komolyan venni Pl:A hajók építése közben minden egyes nagyobb részegységbe beleütik a gyári számát ami olyan fixen beépített elemekben is benne van mint pl a bordák vagy a gerinc.Az Olympic száma 600,a Titanicé 601-es volt.A roncs minden nagyobb alkatrészén ott virít máig a 601-es szám.Ezt pedig nem lehet csak úgy átütni mint a kocsik alvázszámát,mellesleg 1912-ben ki hitte volna hogy viszontlátják még emberek a hajót.Az A fedélzet sétánya a gyári végszerelés közben nyerte el végső-félig zárt formáját-azelőtt végig nyitott volt mint az Olympicon.A B fedélzet ablaksora a vízrebocsátás idején még szintén ugyanolyan volt mint az Olympicnak,de 1911 őszén a B fedélzet ablaksori lemezeit elbontották és új méretezésű ablaksort építettek be valamint a B fedélzet hátsó harmadát is beépítették,ami az Olympicon beépítetlen nyitott volt.Így a Titanic 1004 BRT(bruttóregisztertonna)-val nagyobb lett az Olympicnál,a BRT ugyanis nem súly hanem térfogat mértékegység:1 BRT=2,83 köbméter.A fedélzetek ablakairól azért írtam annyit mert a Titanic mint az erdeti fotókon látható-az építése egyes fázisaiban nem különbözött az Olympictól,de azok az átalakítások amiket végre kellett volna hajtani ahoz hogy a két elkészült hajót felcseréljék,az nem 3 napos hanem sok hónapos munka lett volna-sőt a beépített 601-es jelű alkatrészek miatt lehetetlen.