Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szala@

7 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szala@ 2016.08.29 14:58:52
@szala@: ja, a vöröshagyma sót kihagyom, azt nem találtam, de nem hiányzik...
szala@ 2016.09.02 14:50:39
@backward: kár, hogy nem próbáltad ki és akkor nem írnál hülyeséget... :P
szala@ 2016.09.02 14:52:20
@vizsla_barat: finom. de ne pánikolj ott a nagy fényben, nem minden nap eszem ezt. :D
Itt a nyár, ami azt jelenti, hogy sörnyitóra bárhol, bármikor szükség lehet, ezért jobban tesszük, ha mindig magunknál tartunk egyet. Nézzünk néhány különleges nyitót, amik Magyarországra is rendelhetők. A rézből készült Ez a darab annyira szép, hogy már-már művészeti értékkel bír, ami sajnos az…..
szala@ 2016.06.07 03:36:52
Amúgy is persze, de most az egész városban kevesebb baci trónol sztem, mint itt a nappaliban. Mondhatnám hogy milyen jó így összekupacolva butulni a NickJunioron a kanapé paplanhegyeinek völgyében, de nem lenne igaz, hiányzik az erőm. Holnapra rendbe kell hoznom magam, szóval ma ha csak egy kicsit…..
Régebben magam is áldozatául estem Budapesten, a XIII. kerületben a Váci út és a Lehel utca elcseszett csomópontjánál.   A Váci úton a Szent István körút felől érkezők az útburkolati jel alapján azt hihetik, balra lehet kanyarodni a Csanády utcába, holott nem, csupán egy…..
Egy olvasóm keresett meg azzal a kérdéssel, hogy az alkotósarkom bemutatásakor említett kis tartalék-gép mit tud, Petráé-e, vagy az enyém, mit javasolok kislányok varrni "tanulásához". Tapasztalata szerint a játékvarrógépek inkább bosszúságot okoznak, nem élvezhető a velük…..
Szalai Kristóf Leó 29 hetes 2014.06.09 13:59:00
Valamiért csak Szala-álnéven tudok írni...imádom a kütyüket! Brrr Csak várjuk, csak várjuk a felső fogakat, de nem jönnek. Minden nap van egy kis padlózás :), kivéve amikor félő, hogy a hygéniai követlemények ezt nem engedik. Pl. hétvégén, amikor mindenki ki-be mászkál akár…..
A méretre vágott szivacsnak megvan az az előnye, hogy nem kell már méretre vágni. Mondjuk az, aki pontosan számol, élvezi is ezt a kényelmet, aki meg minden második tanórán vetőkártyából jósolt az utolsó padban (hősnőnk), az meg nem.  Nem tudom hogy lehetek ennnnnyire mongúz…..
szala@ 2014.06.06 14:08:00
szala@ 2014.06.06 14:08:40
Szalai Kristóf Egész nap munka 2013.09.17 21:59:30
Nálam megrendelés, megérkező csomagok, árajánlat-kérések, még most is dolgozom, nem ma hozom be a blog-lemaradást. A gyerekeknél pedig a sulis erőfeszítések után az első roki-óra, ami nagyon tetszett nekik!!! Balga módon nem mentem be a terembe, az utsó pár percet megnézhették…..
Szalai Kristóf Levél Szófiába 2013.04.25 21:19:42
Ma szégyenben maradtam. N.Zoli megkérdezte, hol van épp a családfő, és csak annyit tudtam brekegni, hogy Münchenben vár átszállásra, de hova is?! Kicsit besűrűsödtek az utak megint, hiába rövidek. De még csak most jön Irán hétvégén... :( Mindenki várja a május 1-i bulit, de…..
Reggel 8-ra kellett volna beérni az oviba, negyed 9-re sikerült. Szerdánként reggel torna van, és negyedkor már indulnak le. Így pont jó volt, mert "tornaruhában" mentünk, becsúszóval beértünk. Hazafelé bementem a suliba zsákbamacskát csomagolni, aztán beszéltem az…..
Mini Párizs ;) ..
Nem is tudom mit írhatnék az eltelt időről. Inkább semmit nem írok, abban legalább minden benne van! :D Az ünneplés több etapban történt, kettő publikus. ;) Először is megnéztük a Láthatatlan Kiállítást. Megnéztük, ha-ha-ha. Szóval végigtapogattuk. Nem volt sokkoló, de…..
Miután hazahoztam a pirospontgyűjtőt és a kis nagyovist, kint játszottak a gyerekek. Az Ivett indult a kocsival, Cirmike alatta, felbőg a motor, Cirmike nem jön ki, Ivett bazi lassan tolat, Cirmike béna, és az egyik kerék elkapta a hátsó lábát.  Láttam az egészet, tényleg nem az…..
szala@ 2012.09.26 01:06:32
Szalai Kristóf "Remek" hotel 2012.09.26 01:05:32
Friss hotel Kijevben. Annyira, hogy árad a festékszag mindenhol. Szerencse, hogy nem vagyok finnyás ilyen szempontból. Mivel ma esett, az már meg sem lepett, hogy esőkopogást hallottam a 7 emeletes szállodában a 3. emeleti szobám ablaktalan fürdőszobájából. Az már inkább, hogy…..
Csak egy gyors bejelentkezés: Boldog szülinapot az 5,5 éves Petrának és a "18" éves anyukájának innen a ködös Abbáziából! ..
Szalai Kristóf Kép nélkül 2012.09.04 23:19:16
Megvan az első (három) piros pont, az oviban az én varrományaimat állítják ki ősszel vitrinekben, és Pettike is jól van. Rövidek a délutánok, de jóleső a napközbeni csend. Babi meg ne dekkoljon Prágában, jöjjön haza!..
Nem fotóztam az oviban, a baletton, az ittoni pattogatott kukoricás mozizáson, pedig ezek mind voltak. Krisz legomájszterkedett, Pettike rajzolt és az ovis kincseit az asztalodra hordta. A heti különórákat ma le is zártuk, holnap a Zöld csoportban, csütörtökön a Lilában van szülői…..
Szervusztok, Sikeresen megérkeztem, a nyanya egész szépen viselkedett. Miután levettem a cipőm édesdeden aludt. (A sarokban az ő feje van.)A szokásos szenvedést persze nem úsztam meg a reptéren, de most egész gyorsan (kb. 1 óra alatt) végeztem és még a szemem is be tudták…..
Szalai Kristóf El vagyunk havazva 2012.02.06 22:39:00
A reggel jól indult, - 15 fokban a kertkapuba beletört a kulcs. Izgultam, tudok-e vele valamit kezdeni, nem szívesen parkoltam volna kint. Rongyoltam haza az oviból, és nem nyugodtam, míg ki nem piszkáltam. A fél délelőtt elment, de tudtam azért dolgozni is. Mígnem óriási pelyhekben…..
Szalai Kristóf T-1 2012.02.02 22:09:00
Elég vacak napom volt, igencsak gondolkodós nap után fogadóórára mentem az oviba. Pettiről megtudtam, milyen okos, ügyes, kedves és szép. :) Jó volt, kellett a hangulat-tuning, köszi Óvónénik!Kriszről ma nem hallottam semmit, csak lefotóztam a cuki Didergő Királyos…..
Az előkészítő ma elmaradt... Azért itthon feladatlapoztunk, amit Krisz nagyon élvezett, és ügyes is volt.A vacsi nehéz, előkészítős napra volt optimalizálva :) - palacsinta, de csak ha megettek egy tányérral az abszolút nem túl sűrűre sikerült levesből...Aztán jött Apa…..
Ma végre láttam két madárkát eszegetni a kertben! Nem mertem közelebb menni az ablakhoz, így becsillog az üveg a képen, de mégis szeretem ezt a fotót! Az ovis úszáson Kristóf részt vett, büszke vagyok rá! Azt mondta, nem is csípett a sebe. Focizott is, és nem gyűjtött…..