Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L-L-L

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan Brinkmann professzor autója? A klinika volt a sorozat címe, golfos Udóval, Christával és a Quelle-katalógusok mesevilágával a nyolcvanas évek végén. És az első Timothy Dalton-féle James Bond, a Halálos rémületben turistaautója Tangerben? Pedig ugyanaz az autó, de valóban…..
L-L-L 2013.11.09 20:52:28
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Rég volt már naezmiezünk, ezúttal ezt a szürke rémet kell kitalálni, miből lett. Én tudom, rajtatok a sor. Egy valami rém, bádikittel, és rengeteg purhabbal. Turbinán keresztül távoznak a gázok...
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
Jajj,de csúnya! Seriserilédi 2011.09.05 09:00:00
A brutális purhabszörnyek hazája köztudottan nem Magyarország. A listán valahol hátul kullogunk, viszont nem az utolsó helyen, mert láttunk már olyat kis hazánkból, amin bizony eléggé, de nagyon is elcsodálkoztunk. Pierre is egy ilyet küldött. Ugyan naezmieznek szánta, de a nagyobb…..
Ha új hónap, akkor új naezmiez. Ezúttal cork77-től jöjjön a feladvány, húzós lesz, készüljetek:Szép állat lett, az biztos.Elég gyatra lett, lehet találgatni! Eredményhirdetés holnap reggel!..
Csoporttársam, Marc küldött két fotót erről az autóról.Mivel a hátuljáról egyértelműen kitalálható, mi ez, ezért azt akkor mutatom meg, ha kitalálta valaki. Határidő: az F1 futam vége...
Egy gyors körkérdés, egy kép.JDCS vagy sem az Audi Coupé ún. Cookie Cutter (aka. sajtreszelő) felni? (Balra a még piszkos darabok, amik olyanok lesznek, mint a jobb oldaliak.) És akkor is csúnya, ha ez a Polora megy reá?(egy gyors fotosopp by Rocko)Véleményzivatar minden moderációt…..
Jajj,de csúnya! Instant naezmiez 2011.01.06 21:32:00
Cork77 nem viccel. Olyat küld, ami három napos gondolkodási időt igényel. Kíváncsi leszek, ki fogja megfejteni.Kedves összegyűltek, na ez mi ez?..
L-L-L 2011.01.07 07:11:49
Itt egy újabb feladvány,kemény dió lesz.:)estére teszek fel még egy képet,azon látszik h ez mi.Mivel többen is kitaláltátok,igy a vártnál korábban itt a bizonyiték,ez biza Volvo 480!..
L-L-L 2010.12.15 07:49:57
Early Edition, 1x10, 35 másodperc különbséggel. ..
Jajj,de csúnya! Hamann, mi? 2010.11.10 08:32:00
Bubsy küldte ezt a Cayenne-t. Köszönet neki!Annyira nem csúnya, de nem is szép...
L-L-L 2010.11.10 09:01:51
Ha azt hallom Toyota Starlet, elgondolkozom hogy melyik is az, aztán dereng valami egy kis lassú, füstölgő, jellemtelen (bár otthonában, japánban, beteges kultusz övezi) 30 éves szutyokról. A legötbben akik ilyenben ülnek, a forgalom ritmusát igyekszenek felvenni több kevesebb…..
Belsőség Az élet császára 2010.11.02 15:14:00
Néha milyen üres lenne az életünk internet nélkül. Például erre az alig 40 éves Toyota reklámra se akadtam volna rá sosem. Az eleje régi emlékeket ébreszt, amikor én is ott álltam a Szikra nyomda csúszdájánál és vártam a Népszabit vagy a Nemzeti Sportot. Persze…..
Új rovatot indítunk, ebben pedig azok az autók fognak szerepelni, amelyeket nem hol-mi tuninggal rontottak el, hanem egyenesen a gyárból már úgy jöttek ki, hogy látványuk nem igazán nyálcsorgatásra alkalmas. Elsőként jöjjön a Chevy (sic!) Spark:Innen még akár jó is  lehetne,…..
Jajj,de csúnya! Déli naezmiez 2010.08.05 11:46:00
Driftrabinak hála, ma egy naezmiezzel nyitjuk a napot. Íme: Holnap eredmény!..
Andrew lőtte az alábbi automobilt (köszönjük!) amelyről -szégyen, nem szégyen- nem tudom pontosan megállapítani, mi is volt gyári korában. A származási országnak vagy japánt, vagy a briteket tudom megtenni, de ennél közelebbit ne várjatok tőlem. Aki megmondja, kap egy…..