Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissate

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán túlzás nélkül állíthatom, hogy tapasztalataim szerint a mai huszonévesek között kifejezetten furcsa, sőt, ciki dolog az, ha valaki aktívan politizál. Ha pedig egy pártnak a tagja, na, azt szinte kiveti maga közül a fiatal egyetemisták, főiskolások, végzős érettségizők,…..
Hogy néz ki egy napja egy kampányfőnöknek? Ez az, amit én sem tudtam 2013 utolsó napjaiban, mikor elvállaltam ezt a feladatot. Hétfő reggel 8-kor csörren meg először a telefon, a nyomda az, valami nem stimmel a szórólappal. Grafikust illik hívni reggel? Vészhelyzet van, úgyhogy…..
kissate 2014.01.31 15:46:31
@1001nappal: @Ördögi alak - Remek advocatus diaboli-szöveget tetszett kerekíteni a 4K! képzelt szentté-avatási perében! Gratulor! A gond csak annyi, hogy nem szentté avatódni szeretnénk, hanem tenni - de hát ezt egyelőre még csak megvallani, hinni, eltervezni, a tervezetet programtervezetként kidolgozni és megosztani tudjuk... -- Jó az, ha ilyen riposztok érintik működésünket, azt hiszem, nekünk jó az. -- Bár én keményebb hangvételt is el tudnék képzelni, a még nagyobb tisztelet jeleként...
  Tonaludátusznak nevezik azt a nyelvi játékot, mely arról szól, hogy egy olyan idegen nyelvűnek ( esetünkben latinnak) tűnő mondatot kell fabrikálni, melyet magyarul kell olvasni és csak magyarul van értelme. A meghatározás, persze nem egészen pontos. Az előbbi definíció csupán…..
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..