Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pottyosgaloca

0 bejegyzést írt és 929 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„ Az elefánt fényképezőgépet kapott a születésnapjára.”                              Példaszövegek a magyar nyelvtan tanításához - Hova járt…..
pottyosgaloca 2013.10.13 17:47:31
Mihalik Enikőről egy csodálatos, erősen erotikus töltetű fotósorozat készült a LUI magazin novemberi számához. A magyar lány a képeken nem igazán visel semmit, maximum cipellőt és bugyit, de ezeket sem feltétlenül. A fotók igazán szemet gyönyörködtetőek lettek, Enikő pedig…..
Bár a Cannes-i Filmfesztivál véget ért még tegyünk egy utolsó, gyors hátratekintést és gyönyörködjünk még egyet utoljára a pompásabbnál pompásabb vörös szőnyeges ruhakölteményekben! Audrey Taotou Fekete Lanvinban, majd piros Prada-ban. Csak ismételni tudom magam: ez a…..
A Be Yu egy vanília illatú három az egyben ajakszínező ceruzával lepett meg minket idén nyárra. A Color Touch Lip Biggie: tartós mint egy rúzs, fényes mint egy szájfény, és ápol mint egy ajakbalzsam. A csoda ceruza jó tulajdonsága még: csúszik az ajkaidon mint egy zselé,…..
pottyosgaloca 2013.05.20 11:29:42
Léleksimogató fotósorozat következik, égszínkék tengerrel, vitorláshajóval, ragyogó napsütéssel, tengerbenyúló stéggel, fehér homokos partszakasszal, na meg - ha már egyszer divatmagazinban megjelent képekről van szó - variációkkal fekete-fehér…..
Rihanna magasról tesz rá, hogy ki mit gondol az öltözködési stílusáról. Innentől kezdve felesleges is lenne boncolgatni a stílusát, hiszen azt vesz fel magára, amihez csak kedve van, függetlenül attól, hogy az adott darabok összeillenek-e avagy sem. Rihanna oly magas szinten űzi a…..
pottyosgaloca 2013.04.14 12:55:59
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
pottyosgaloca 2013.03.10 10:57:14
Jennifer Garner Sokat kellett gyakorolnia, sok díjátadón vett részt mostanában, de végre beérett. Végre megtalálta a neki való darabot, amiben otthonosan mozog, ami nem feszélyezi, sőt mi több amiben remekül néz ki.   Jennifer Aniston Tegnap nem sokan követték el…..
David Koma Londonban bemutatott kollekciója futurisztikus, némi bájjal keverve. Geometrikus formák egy csepp fodorral megfűszerezve. Le vagyok nyűgözve. Izgalmas ruhák, izgalmas formák. ..
A Beckham család éppen Londonban időzik, ahol Victoria elég elfoglalt - a Londoni Divathetek eléggé lekötik a figyelmét -, Davidnek azonban van ideje a gyerekekkel foglalkozni. A hétfő délutánt például a West London Parkban töltötték. ..
pottyosgaloca 2013.02.19 18:20:44
Marc Jacobs Marc by Marc Jacobs kollekcióját szinte teljes egészében ajánlhatná üzletasszonyoknak, illetve a farmert elutasító, netán a kosztümöt megkövetelő irodában dolgozóknak. Marc ezúttal ugyanis csinos, többnyire elegáns darabokat álmodott a kifutóra sok-sok…..
Cristiano Ronaldo csodálatosan szép barátnője, a fürdőruha és fehérnemű modell Irirna Shayk is szerepel a Sports Illustrated magazin fürdőruha témájú számában, amelynek címlapján Kate Upton látható kabátban és bugyiban. Irina gyönyörű és szexi akár fürdőruhát visel,…..
Eva Herzigova meztelenül, egy medencében lubickolva, tűsarkú cipellőkben népszerűsíti Brian Atwood tavaszi kollekcióját Mert Alas és Marcus Piggott fotóin. Nem rossz képek, de engem speciel nem sikerült ezekkel különösebben meggyőzni. Hát titeket? ..
Miranda Kerr a tegnap délutánt Beverly Hillsben a Coldwater Parkban töltötte kisfiával, Flynnel. A képek tanúsága szerint a modell és a kicsi fiú is remekül, önfeledten mulattak. ..
pottyosgaloca 2013.02.18 19:14:59
Christian Siriano legfrissebb kollekciója fantasztikus lett! A két meghatározó szín a fekete és az arany, gyakorlatilag ezen a szűk színskálán mozgott a tervező, csodás darabokat alkotva velük külön-külön, vagy a színeket ötvözve. A káprázatos alkalmi öltözeteken túl azonban…..
Sokszor emlegettem már, hogy mennyire kedvelem a Reserved üzleteit, kínálatát, mert egyrészt gyakran találok náluk kedvemre való ruhadarabokat (többek között mókás, mintás pólókat), másrészt elég baráti az árfekvése. A tavaszi kollekciót Cara Delevingne szemlélteti. ..
Zuhair Murad 2013-as tavaszi/nyári haute couture kollekciója álomszép lett! Minden egyes ruha - akár nagyestélyiről, akár rövid koktélruháról van szó  - mesés! Nem is ecsetelném hosszasan, hiszen minden egyes ruha többet mond ezer szónál is, úgyhogy jöjjön inkább ez…..
A LOVE magazin legfrissebb, tavaszi/nyári időszakra szóló számának egyik (mivel a magazin több, különféle borítóval szokott és fog is megjelenni) címlapján Kate Moss ruhástól vetette bele magát a kádba. Az ő példáját félig-meddig követve Cara Delevingne is kádfürdőzik,…..
pottyosgaloca 2013.01.29 19:50:14
Magyar modelljeink sikere töretlen. Srej Zsófi például februárban az orosz Elle hasábjain tűnik fel Marianna Sanvito fotósorozatán. Meglepő módon és szerencsére nem festették ki annyira erőteljesen (például türkizkék szemhéjpúderrel) és nem aggatták tele túlságosan…..
pottyosgaloca 2013.01.26 11:39:25
A Victoria's Secret rózsaszín ködös, vörös szívecskés, rózsaszirmos, piros fehérneműs idei valentin napi reklámfilmjében több angyal mellett Palvin Barbi is szerepel, ráadásul még beszél is :D Nézzétek is meg, mennyire szép és milyen bőbeszédű! ..
pottyosgaloca 2013.01.25 23:10:00
pottyosgaloca 2013.01.25 23:21:40
@The Strange: jaaaj nem..ehhez még akkor sem adnám az arcom ha ilyen jól néznék ki :D mondjuk ezt a legtöbb VS kampányra el lehet mondani (lásd fotók)... még nem volt a kezembn VS fehérnemű/fürdőruha, de interneten elnézve is elég fantáziátlanok és gagyinak tűnik az anyaguk... De szép lányokat jól tudnak választani az tény :)
John Galliano két év után visszatér a divat világába! John Gallianot két éve egy párizsi kávéházban tett antiszemita megnyilvánulása miatt azonnali hatállyal eltávolították a Christian Dior Divatház éléről, és a saját nevével fémjelzett divatháztól is kirúgták.…..
Sean & Seng fotói ezek, ők készítették a Sisley idei kampányát. Milla Jovovich hol rácsodálkozik a világra, hol csak megmutatja a gyönyörű esésű anyagokat. Hogy tetszenek? ..
pottyosgaloca 2013.01.19 20:02:10
Agyness Deyn mindig is különcnek számított a modellvilágban többek között sajátos öltözködési stílusa miatt vagy éppen azért amiért sohasem vette olyan véresen komolyan ezt a szakmát, mint pályatársai. Ugyanolyan hétköznapi lány maradt, mint aki a karrierje előtt volt,…..
Végezetül a díjátadó legnépszerűbb színei, a natúr, a fáradt rózsaszín és a meghatározhatatlan, halvány színű ruhák következnek. Megan Fox Natúr színű, csipke Dolce & Gabbana ruhát viselt. Amennyire a ruha színe visszafogott volt, éppen annyira hangsúlyosak az…..