Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ethan

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Alkalmi munka 2015.02.05 11:13:36
  ..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
ethan 2013.10.07 16:20:57
Aki azt hiszi, hogy a médiában a tehetség viszi előre az embert, az gyorsan vegyen fel egy szopóálarcot. Pofátlanság, arrogancia, érzéketlenség, intolerancia, gőg, egománia, pökhendiség, satöbbi, ez kell ide. Ha van valami tehetség is, az még elférne a végére, de az nem szokott lenni, ha ez itt mind megvan.
Amúgy aki szereti Hajdúékat, annak a következőt javaslom megtekintésre: 1.20 és 1.25 között az alábbi felvételen Kata asszony beszél méla, közönyös undorral az arcán valakiről, akivel Petike megcsalta vagy sem:

"Ismert személyiség?"
"Nem, egy senki."

444.hu/2013/10/02/hajdu-peter-nem-vagyok-buzi-es-nem-vagyok-drogos/

Nekik mindenki senki, aki nem a tévében szopja önnön farkát, ti is, akik nézitek, kommentáltok az oldalukon, együttérzésetekről biztosítjátok őket eme nehéz helyzetben is, mindenki. Lenéznek, megvetnek titeket, a céljaik elérésének eszközei vagytok, senkik, lenézendő, névtelen nullák, másodrangú lények. (nem én mondom ezt, én csak kifejtem érthetőbben, amit Kata a felvételen elejt).
Korábban egy napokon át tartó szerverhiba miatt véletlenül eltemettük az Új Ász című napilap online kiadását. Aggodalomra azonban semmi ok: a bulvárlap él és virul, kattintson mindenki az ujasz.hu-ra! Kit érdekel, hogyan él a rács mögött az asszonyverő sorozatsztár, Damu…..
Ha valaki szeretné elkérni a receptet, hogy vajon hogy a frászba képes az ember három napot úgy eltölteni, hogy egy büdös nagy cliffhanger közepén hagyják lógva, akkor arra egy szóval tudnék válaszolni: hpskkrümpöffűűűűűűűűűűű. És akkor még finom voltam. Hát mi az…..
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
Subba Wow: Tupac Hologram 2012.04.16 15:25:00
Hologramos fellépés a Coachellán.   ..
ethan 2012.04.16 22:25:06
@Dolf:

Szophatsz öcsi. A rap már 15éve is kínos volt. Most meg egyenesen izzó. Nem csoda, hogy lelőtték, önvédelem volt.
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
ethan 2009.11.20 12:37:33
@Nyúl Anna:

és akkor ez most mit jelent szerinted, hm? jó a reklám, vagy nem jó, vagy jó, de nem jó? nem jó, majdnem jó?

azért megnézném azt a kreatív csapatot közelebbről, aki az elmúlt hónapok parás vitái után (Sziget vs. Hasitasi vs. Havas) egy ilyen ötletet egyáltalán komolyan leír, prezentálja és büszkén leforgatja. Nem akarom bántani őket esküszöm, de ez így annyira szori. amikor megláttam a tévében (mert itt lehetetlen megnézni) először azt hittem, a Raiffeisen bank biztosításban is utazik.

ez azért valahol szomorú, szerintem, de ez csak egy sima vélemény, ettől ez még akár sikeres is lehet (A "Hosszú fekete haj" című számmal pl. vagy 8 lagzizenész futott mér be)
A tegnapi gombnyomogatás egy nagyon leassult felvezetéssel indult (Industrila & Agricultural Products; Professional Equipments) aztán a nap végére maradtak az izgalmasabb dolgok (étel, ital, alkohol, pénz, kikapcsolódás, végül a társadalmi cél).Itt állt rajthoz a már sokszor…..
Egy felfújt fekete lufi az előszobában nem feltétlenül az a dolog, amitől az embernek szívinfarktust kell kapni. Persze az is igaz, hogy ha nem számítunk rá, és egy kicsit elbambulva, a munkából félkómásan hazaérve lépünk be a lakásba, ahol a földről ez a vigyorgó lufipofa…..
ethan 2009.11.16 15:13:37
@Fuckar:

én sem mondtam, hogy nem hatásos, kifejezetten meglepő élmény egy lufit találni otthon, csak elgondolkoztam véletlenül...de mondom, hatásos, ezt nem is vitattam.

hozzám azért ilyen könnyedén nem jutna be a betörő, sőt, a lufi sem, mert évekkel ezelőtt lezártam a levélbedobó nyílásomat, nehogy valaki hasonlóan egyszerűen mérget dobjon be a kutyámnak.
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: TibiÉletkora: kb. 10 év (talált kutya)Gazda neve, pozíciója: Hevesi László, kreatív groupheadBecenevek: Tibi bácsi, Tibornyák, TibiszkuszKedvenc póz: Bármelyik, amelyik kaja közelében történik, de a háton fekvés…..
ethan 2009.11.16 13:37:47
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..