Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laska

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Laska 2011.02.02 22:42:37
@krj: És ki az a Koltay András?
A Korea Times információi szerint az Apple és a Samsung megegyezett a 2011-es processzorok számát illetően, állítólag a 2010-es mennyiség négyszeresét kérték a dél-koreai gyártól. Ezzel pedig az a figyelemreméltó helyzet állt elő, hogy az Apple foglalja le magának a Samsung…..
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Subba LOL: Bocs Tommy! 2010.11.08 16:26:00
A rock örök és elpusztíthatatlan! (A lényeg az utolsó fél perc. Ha nem érted a címet: a The Who volt minden idők legnagyobb szinpadpusztítója -és Axl Rose egyik legnagyobb csalódása, mikor a közös turnén észrevette, hogy koncert előtt a technikusok minden gitár nyakát…..
w Aki hazudik, az lop 2010.10.21 12:00:00
A Fidesz rezsije magasabb a magánnyugdíjpénztáraknál. Ők is büdöset szarnak, és mi esszük meg...
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Laska 2010.10.12 00:49:33
@Tóta W. Árpád: A második miért ijesztő? Vagy csak képtelen vagy rá normális választ adni?
Az Élet és Irodalom liberális dinoszauruszai a kormányváltás óta hosszú publicisztikákkal szórakoztatják egymást, amelyekben az orbáni diktatúrával ijesztgetik és hergelik még megmaradt olvasóikat. Persze ez megy 1998 óta, bár mostanság lett is valami valóságalapja az…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
Laska 2010.05.03 13:12:10
@kovi1970: Nem leendő doktorandusz, hanem leendő doktor, jelenleg doktorandusz. Nézz már kicsit utána, mielőtt ész nélkül hozzászólsz és lököd a hülyeséget.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
Laska 2010.01.27 22:35:40
@Májkrém: Esetleg magyar nyelven is kívánsz valamit hozzátenni a témához...?
Laska 2010.01.27 22:39:13
@ppeterka: Én nem állítottam hogy hallom ezeket rockkocsmában. Ez a rockkocsma-dolog tudtommal most jön elő először, bár lehet hogy eddig csak átsiklottam felette.
Laska 2010.01.27 22:44:15
@ppeterka: Most vagy lenyelte a hozzászólásom a rendszer, vagy mégegyszer meg fog jelenni...

Na szóval én nem mondtam hogy bármit is kihallok egy rockkocsmában. Esetleg azt fogom gondolni, miközben hallgatom, hogy valami nem igazán stimmel, vagy azt, hogy hűha, vajon miért szól ez ilyen jól...?
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Laska 2009.09.14 00:26:23
@Tóta W. Árpád: Konkrétan?
Laska 2009.09.15 19:35:07
@Tóta W. Árpád: Köszönöm a tanulmányt. Szerintem engem igazol. Lehet hogy diszkriminál/diszkriminált a magyar jog, de a homoszexualitást direkt nem bünteti/büntette. Mint ahogy az angol jog alapján Turingot az ötvenes években bíróság ítélte el, homoszexuális volta miatt (nem tevékenységért, hanem amiatt, aminek vallotta magát).

Az általad idézett tanulmány szerint a magyar jog a homoszexuális erőszakot büntette ("természet elleni fajtalanság"), a homoszexualitásra való kényszerítést büntette ("szemérem elleni erőszak"), a 18 éven aluli, azonos nemű személlyel való szexuális kapcsolatot büntette ("megrontás"), más ide tartozó tevékenységet nem.

Bocs, de máskor Te is olvasd el, amit belinkelsz :-)
Laska 2009.09.17 11:27:46
@Tóta W. Árpád: Kicsit fura hogy a szerző maga offolja szét a posztot... Ha válaszolnál az én idevágó hozzászólásomra pls, és nem csak az Orbán/Magyar/Dávid hívószavakat tartalmazó beírásokra...!
Subba Live act: The Cumshots 2009.09.08 11:21:00
Kicsit szerencsétlen az internet világában Cumshots névvel egy bandát csinálni, de van egy olyan érzésünk hogy a norvég death'n'roll banda ezt elég intenzíven leszarja. Meglepő módon, egy kritika szerint nem érdekli őket semmi és nem állnak ki semmiért. Erre reagálva kerítettek…..
Laska 2009.09.08 22:15:32
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
Néhány éve, amikor még jeggyel utaztam, és nem bérlettel, nekem is volt a lentihez hasonló esetem. Érd felsőn zárva volt a pénztár, a vonat érkezésééig sem nyitott ki, ezért felszálltam. Jött a kalauz, felvázoltam neki a dolgokat, erre mondta, hogy más tudott venni…..