Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonbon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kimaradt az életemből a sarokról dobozban hozott kínai kaja. Nem volt ilyen. Gyerekkoromban, Dél-afrikában ugyan ettem olyan kínait, aminek a származásáról semmit sem tudtam, de az ízére nem emlékszem, nem befolyásol tehát semmit. Csak annyi rémlik, ahogy a szüleim mondták, hogy…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
Gulyásdemokrácia Gyorstüzelés 2010.04.07 23:22:00
Este tizenegy óra van, amikor ezt a cikket írom, azaz kicsit több, mint hat óra telt el a Kubatov-beszéd nyilvánosságra kerülése óta. Hat óra pedig két nappal a kampány vége előtt borzasztó sok idő. A Fidesz nem túl rég adott ki egy rettentő szűkszavú közleményt; késő…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Sziasztok!   Tavaly áprilisban kezdtem az új munkahelyemen. Olyan kolléganővel kerültem egy szobába, akire rábízták a betanításomat is. Egy rendkívül durva, agresszív nőről van szó. Csak hogy egy példát említsek: nem volt mindegy neki, hogy melyik tollal írok, olyan…..
Az év backdoor üzenetét küldte el nekünk sham-rock, tényleg alig hiszek a nyeles szememnek. Gyorsuló világunkban csodálatos elképzelni egy olyan lakóközösséget, akik annyira szeretik, sőt imádják a közös képviselőjüket, hogy az hiába sikkasztott el 8 millió forintot, össze…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..