Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeVi@Ózd (törölt)

25 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...csakazert... Mittom én...XAR 2009.11.07 00:13:00
Azért az túlzás, hogy íróleszek, de írni akarok. Írni nem tudom mit, amit ütnek az újjaim.Fáradt vagyok, éjszakás voltam, kockulás végett későn feküdtem le. De megérte az új Karmic fent van és jól megy. Nagyon jól? Ja elég jól sikerült, ez a DVD editésön jó ötlet, net…..
Ma kaptam: ingyen kitűző Az első 3000 regisztráló garantált ajándékot kap, lehet választani: "I love my boss" poháralátét "I love my boss" körömreszelő "I love my boss" kitűző Link: www.ilovemyboss.hu/azonnali-ajandekok.html  ..
Ingyen cuccok Ingyen baseball sapka 2009.07.22 14:17:17
Ma egy ingyenes Suzuki baseball sapkát rendeltem. A Szabó Suzuki oldalát érdemes figyelni, mert pár hónapja világítós kulcstartót lehetett rendelni, majd kirakós játékot, illetve most sapkát. Egy lakcímre csak egyet küldenek. A bejegyzés írásának pillanatában még 87 sapkát…..
BeVi@Ózd (törölt) 2009.07.22 19:39:06
Ingyen cuccok Ingyen termékminta 2009.07.11 10:48:00
Ingyen Revalid termékminta Amennyiben regisztrál a www.revalid.hu weboldalon, 1 db (10 ml-es) termékmintát kap ajándékba, melyet a regisztrációs aloldal alján, a megfelelő négyzet bejelölésével szabadon kiválaszthat (sampon, balzsam vagy krém). Ha saját regisztrációján kívül…..
BeVi@Ózd (törölt) 2009.07.11 21:07:56
@Szysza: Az is elszomorító hogy beteg embereknek szánt, könnyebb élhetőséget biztosító eszközökre is mutatnak linkek (nem itt), és az egészséges embernek ez hasztalan hulladék, és mások kárára cselekedjük. Tanuljunk meg felelősség teljesen gondolkodni!
Ingyen cuccok GroovyLife nyeremény 2009.06.26 11:10:00
GroovyLife nyeremény Ma megérkezett az Esprit parfümcsomag amit a GroovyLife játékon nyertem. A nyeremény nagyon gondosan volt becsomagolva, talán az összes eddigi nyereményem közül ez volt a legjobban bebiztosítva. A parfümök illata nagyon szuper, a csomagban volt egy női parfüm is,…..
Játékszabály Tegye próbára a Purina ONE-t 21 napon keresztül és tapasztalja meg a látható eredményeket! Ha részt vesz a 2009. május 18. és augusztus 31. között tartó promóciónkban, nemcsak egészségesebbé teheti macskája életét, hanem a több ezer ajándék…..
 A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek. Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben! Tiltakozz a gyűlölködés, a kirekesztés ellen. Mutasd meg, hogy…..
#1 nevezés a blogjátékra Nyereményjáték: Bárki csatlakozhat játékainkhoz, és nyerhet! Számtalan azonnali nyereményünk van, de sorsolunk is nagyobb értékű díjakat, mint autó, nyaralás, stb. Link: fruitlife.rauch.cc/..
Indoklás nélkül visszavonta Garamvölgyi László dandártábornok vezetői kinevezését Bencze József országos rendőrfőkapitány pénteken, a szóvivői iroda vezetésével pedig Timár Zoltánt bízta meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az országos…..
Farkaslyuk közelében korábban bánya működött, amelyet 1990-ben bezártak. A helyiek szerint - bár ez a terület soha nem volt a bánya része - rengeteg, jó minőségű szén lehet a föld mélyén. Bár a munka helyenként életveszélyes, az illegálisan bányászók nem törődve a…..
Romasors Mindig van kitől félni! 2009.03.17 22:14:00
Magyar Gárda A Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület és az általa létrehozott Magyar Gárda Mozgalom a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz kapcsolódó, 2007. augusztus 25-én alakult szervezetek. Deklarált célja a magyarság fizikai, lelki és szellemi önvédelme.…..
A roma értelmiség képviselőjeként vált hírhedté Balogh Arthúr blogger.Termékeny blogját olvasva ezt a kérdést tettem fel magamnak:Mit akar elérni ezzel a nagyon tömény, liberális, rasszista, antiszociális hangnemben publikált írásaival?Én többszöri olvasás után is azt…..
Romasors Akarunk cigány listát? 2009.03.07 10:15:00
2001. évi magyarországi népszámlás eredményét tekintve 12 nemzeti kisebbség és 1 etnikai kisebbség, a cigányság él. Ekkor valamelyk kisebbséghez tartozónak az ország alig 3%-a vallotta magát, viszont a valós létszám ennél jóval magasabb, akár 10%-ra is rúghat. Mivel faji…..
Romasors Újabb halálos koktél 2009.03.07 09:48:51
Senki nem sérült meg pénteken hajnalban, amikor Molotov-koktélt dobtak egy romák lakta házra a Zala megyei Bocföldén - tájékoztatta az MTI-t a település polgármestere.A megrongált helyiségben mintegy egy négyzetméteres felületen tört be az üveg, a bent alvó két ember - aki nem…..
Romasors Bunyós cigányok 2009.03.04 21:13:00
Országos téma a romakérdés, de mi a helyzet az ökölvívással? A bokszolóktól példát kell venni! - ezt a következtetést vontuk le, miután megbeszéltük a "cigánykérdést" Szabó Sándorral, a DVSC bokszcsapatának tulajdonos-menedzserével.   Riporter: – Egyik…..
Romasors Havas és a vajdák 2009.03.02 21:26:00
Havas a StoryTV műsorában beszélget a cigányság vezetőivel. Őszinten, szenvtelenül, rákérdez több más helyütt tabu témának számító kényes kérdésre is...
A Népszabadságnak adott interjújában. Tény, hogy a cigányok zöme a rendszerváltás vesztese lett. Kérdés, hogy ráadásul a válság vesztese is lesz-e azzal, hogy rájuk hárul annak minden súlyos társadalmi feszültsége. [S]zükség volna arra, hogy a többségi…..
- Rendkívül súlyossá vált az elmúlt egy-másfél évben a cigányság helyzete éppúgy, mint a többségi társadalommal való viszonya Magyarországon. Az elmúlt hetek történései, végül a tatárszentgyörgyi gyilkosság sokak szerint újabb határvonalon lökte át a konfliktust. - A…..
Tatárszentgyörgyön a hétfői kettős gyilkosság áldozataiért virrasztó romák között állítólag van szemtanúja a második romák elleni támadásnak. Szombat este fél nyolc tájban kapott lángra egy romák lakta ház. Az ott élő család nem tartózkodott otthon, állítólag a…..
Piros pöttyös labda gurul ki a földes, latyakos útra Tatárszentgyörgyön. Egy cigány kisgyerek a labdáért szalad koszos melegítőjébe, szétfocizott csizmájába. - Adj gázt! -  szólal meg a fekete autóban ülő Őrült Náci ! - Nyomd meg ! Nyomd meg! Had csattanjon…..
Romasors Erőszak a romák ellen! 2009.02.25 21:12:00
A kisebbségi ombudsman közleménye Sajtóhíradásokból értesültem arról, hogy mára virradóra felgyújtották egy tatárszentgyörgyi roma család házát, az apát és 5 éves fiát lelőtték, az édesanya, és a két másik gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Az elmúlt egy évben…..