Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolis

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Holnap lesz 89 éve hogy Horthy jött a fehér lovon, és bedarálta a bűnös várost. 89 éve annak, hogy elkezdődött a fehérterror.A fehérterror válasz volt az előtte lévő vörös terrorra. Jó válasz vajon a „szemet szemért fogat fogért”?Ilyen válaszokra van…..
Az alábbi történetet a Zugügyvéd nagyon is el tudja képzelni. Nem egyszer megtörtént, hogy a tárgyalás időpontja a bíró miatt csúszott, persze akkor csöndben illik megvárni, de ha az ügyvéd késik véletlenül pár percet, akkor nem egy bíró szó nélkül berekeszti a…..
Sose mesélj viccet ismeretlen parókás emberek között!!! Egyáltalán, semmit se, ne beszélj hozzájuk, és ne mutogass rájuk! Tanácsolhatnánk mást is, de mára elég lesz ennyi életbölcsesség. ..
Zolis 2008.03.11 13:02:42
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
hángörienidiocc Legyen-e tandíj? 2008.02.26 09:45:00
Erre a kérdésre röviden úgy lehet válaszolni, hogy legyen, de nem most, nem így és nem ezért.Akkor lássuk hosszabban is. De még mielőtt belevágnánk egy megjegyzés: Akik a tandíj miatt a társadalom kettészakadását vízionálják, tévednek. Ugyanis az már megtörtént. Akik…..
Subba Hungaropop, utolsó felvonás 2008.02.20 11:36:00
Előző írásainkban alaposan kiveséztük a nyugati zenei áramlatok beáramlását a magyar szintetizátor alapú popzenébe. Igérjük több ilyen nem lesz. Viszont Vágó Istvánnak még picit átadnánk a szót, hogy zárásként helyettünk ő leplezze le az egyetlen gombnyomásra…..
Zolis 2008.02.20 19:18:32
Subba Ahoj, ahoj, ahoj, ahoj 2008.02.19 11:38:00
Zenével folytatjuk adásunkat, következzék az utóbbi idők nagy kedvence, Ivo Pesak, a szakállas arc a Jozin z bazinból! A szám pár évtizeddel későbbi, a Dyza Boys nevű formáció alkotása, korszerű cseh diszkóritmusban. És akkor énekeljük ezt is együtt:Nekecá, nekecá, když…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
Zolis 2008.02.20 18:09:02
Rocko jó eséllyel antifiatista lehet, mert lopott nekünk a langlovagok.hu -ról két olyan képet, amik önmagukban is ironikusak, így együtt pedig négyzetre emelkedik a hatás, az igen tömör levél ellenére. Ezek a fiatosok nagyon hülyék: Sőt. Egyre hülyébbek...
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Subba A szex nem olyan jle. 2008.02.05 12:24:00
Dzsilla hívta fel a figyelmünket a Durex Magyarország weboldalán látható, kattintós, közérdekű tájékoztatós kis flash izére. A türelmetlenek kedvéért következzen mind a húsz ékes magyar mondat:  Excuses: 10. Az er lea a veringmet 9. Nem talk olyat, ami jnne m tben 8. Nekem…..
Zolis 2008.02.05 12:57:04
Jaj, de szeretjük, amikor az angol nyelvű riporotokat olyan kollégákkal fordíttatják az RTL klubnál, akik lófaszt sem tudnak sem az angol nyelvről, sem pedig az adott riport témájáról! Most is örültünk nagyon, hiszen a Fókuszban a SuperBowl-ról volt szó, amit eleve az…..
A pucércsajos kártyanaptár nem adja magát olyan könnyen, mint az egyéb halálraítélt papíralapú tartalmak. Bár naptár funkcióját átvették a mobiltelefonok, mindenképp mellette szól, hogy pucér csaj van rajta. Éva a hagyományőrzés eme szimpatikusan békés fajtáját fedezte…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Sajnos nem tudunk ellentmondani a levélírónak: a lány külföldre importálásá exportálása végzetes hiba volt, ha megkérdezett volna minket, előre szólunk, hogy felesleges visszavárni. De! A héten ez a második olyan sztori, ahol a karate és a párkapcsolat nem fér össze, és még…..
Korda György és Balázs Klári elindultak világkörüli útjukra, a kalandokból készülő valóságshow márciustól megy majd a Viasat3-on. Ahogy, ugye az közismert.Stábközeli informátorunk szerint az út első állomása Amszterdam volt, ahol a magyar Karel Gott és neje…..
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
Zolis 2008.01.02 11:07:39
Az év utolsó napja az, amikor még az SZTK-keretes szemüvegben parádézó akadémikusnak is elnézik, ha csontrészegen fújja a trombitát a főtéren héderező hajléktalanok mellett, kötelező vidámság, és a többi. Éppen ezért vakarjuk a fejünket a tévék úgynevezett…..
Hello Kitty, a lányok kedvence ezentúl fiúknak szánt ruhákon és kütyükön is megjelenik. A világhírű cica megalkotója, a japán Sanrio úgy döntött, hogy kifejezetten fiúknak árult táskákon, órákon, pólókon is elhelyezi a figurát. A cég szóvivője szerint a mai gyerekek…..
Nem is tudok nevet adni ennek, ez egy játék baba ami éppen szül, a baba fejjel irányban áll, 39 dollár az ára és még néger változatban is kapható. NerdApproved..
Zolis 2007.12.22 13:44:02
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Zolis 2007.12.07 15:08:24
Imádjuk a tvsquadot, mert olyan dolgokat túrnak elő a YouTube-ról ráérő idejükben, hogy ihaj. Az ugrás után egészen pontosan hat videót tetszenek találni, melyekben a tévétörténelem legszerencsétlenebb szuperhőseit mutatjuk be, tessék megkapaszkodni a szék karfájában!…..