Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ákos81

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Ahhoz, hogy később elkerüljünk egy csomó kellemetlenséget, egy csomag átvételénél érdemes megnézni a kiszállított terméket, hogy egyben és épségben megérkezett, vagy sem. Ám vannak helyzetek, amikor ez macerás, időigényes és nincs is rá lehetőségünk. Ilyen helyzetbe került Richárd is, aki egy…..
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Ákos81 2019.09.23 10:25:02
@zdanee: Alzánál se tudsz alza boxba rendelni, CSAK átutalással, akkor őket is ignoráljuk?
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..
Ákos81 2019.06.11 11:18:23
@Snagal:
Ezek szerint nincs gyereked, mert fogalmad sincs mennyi plusz energiát követel egy egyszerű feladat. Ha hurciban van a gyerek nem tud rendesen lehajolni, hogy legalább segítsen picit a kis dobozokban.
Ha valakinek gyereke van, az hosszú távon neked JÓ, mert nem neked kell felnevelni, ergó nem kerül pénzedbe, és remélhetőleg ki fogja fizetni a nyugdíjadat mire odajutsz, win-win számodra.
9 hónapos gyerekkel van otthon asszony, és nap mint nap látom, hogy mekkora áldozatot követel főleg tőle, mert én csak dolgozom napközben, míg ő napi 18 órába leköti a figyelmét.
De remélhetőleg a sok troll is ha felnő és véletlenül gyereket vállal felfogja, hogy miért emelik ki, hogy egy rossz helyzetben, mennyit nehezít, ha még egy baba is van az egyenletben.
Ákos81 2019.06.11 13:05:15
@Snagal: Egy gyerek nélküli emberhez képest akinek a jobb karján nonstop csüng egy 8-10 kilós gyerek, hátrányos helyzetben van, ez sajnos így van, nem érzem nyűgnek a gyerekem, de látom feleségemen, hogy nem kevés munka van a gyerekkel.

Szerintem igenis számítanak a körülmények és jelen esetben releváns, hogy gyerek van. Nem lehet órákig felügyelni a melósokat, mert gyereket etetni/itatni/tisztába kell tenni, mivel folyamatosan ki-be járkálnak a lakásba, ezért szoptatni se lehet, mert stresszes helyzetben nem jön tej.
Gyereket nem tudod lerakni csak úgy a földre, hogy játssz!
Nem tudod berakni az ágyába, hogy akkor most maradj itt 1 órát, mert sírni fog.
Nem tudod elaltatni, mert óbégat valaki. 2 óra után a gyerek visítani fog a fáradtságtól, aztán sok sikert, hogy bealtasd, ráadásul érzi rajtad, hogy stresszben vagy, emiatt még jobban fog sírni ő is.
Ákos81 2019.06.11 13:12:34
@Snagal:
És irónia nélkül, ha egészséges, fitt és jó fizikummal bírsz, akkor van lehetőséged magadnak elintézni a szállítást, és magad is fel tudod vinni a dobozokat.
Egy 80 éves vagy egy újszülöttes fiatal nő ezt nem tudja megtenni, így ő kénytelen megtenni, hogy szolgáltatást kér erre a célra.
Előző költözésnél nem kellett nekünk a szállító cég, mert megoldottuk feleségemmel gyerek nélkül magunknak. Gyerek után, mivel üzleti úton voltam már kénytelenek voltunk egy céget felkérni, de szerencsénk volt velük.
A Trónok harca nézettségi rekordokat döntögetve tért vissza a képernyőkre egyéves kihagyás után: az összes (legális) platformot számolva csak az USA-ban 17,4 millió nézőjük volt, amiből 11,8 millió a tévében követte az eseményeket (halott a lineáris tévézés, mi?) és ezzel rávertek a saját, hetedik…..
Ákos81 2019.04.18 20:04:58
@Ákos81: Adnák inkább itt is vasárnap este...
Alert: this man has been known to be dangerous. Proceed with caution. #TWD @jdmorgan pic.twitter.com/Sn582tCjxK — The Walking Dead AMC (@WalkingDead_AMC) 2018. december 18. Így. Imádom. Az évad meg ugye eleve fasza volt, szóval még joggal is lehet hypeolni...
Ákos81 2018.12.19 16:22:04
Azt talán kimondhatjuk, hogy egy isten háta mögötti kőhalom legalján élő friss ászkarák generáció szellemileg legtopább tagjának sem új, hogy a bankok szolgáltatásaik ár-és díjképzési irányelveit szigorúan a nagyhírű pukkasztott egyes+pókos nyolcas közgadasági…..
Ákos81 2018.07.16 12:16:02
@ordasbacsi: Abakusz megvan, minek a számológép? Táviratról hallottál már, nem kell mindig azt a hülye telefont használni.
Holtan találták szülei házában Sophie Gradont, a Love Island című műsor egykori szereplőjét. A 2009-es Miss Great Britain (korábban Miss Newcastle is volt) címert elnyerő Gradon modellként dolgozott, amikor a Love Island című Éden Hotel-variáns (párkeresős műsor hetente kieső játékosokkal a végén…..
Ákos81 2018.06.22 16:22:53
@hullajelölt88: Valamit benézel, mert Sophie Gradon
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Ákos81 2018.06.07 17:01:13
@zuulululu: Te sem építkeztél vagy újítottál fel az elmúlt 1-2 évben, ugye? :)
Rühellem a magyar szakembereket, és kerülöm a "magyar minőséget" azóta. :D
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
Ákos81 2017.02.27 14:26:30
@Wilson11: De arra van ideje, hogy beszóljon egy nőnek frusztrációból.
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
Ákos81 2016.10.12 17:21:07
Úgy látszik, a TV2-nél sem igazán számít, hogy érvénytelen volt a kvótanépszavazás, hogy a választópolgárok fele  sem ment el, vagy hogy megközelítőleg sem szavaztak soha ennyien érvénytelenül, mint október másodikán, a Tényekben inkább arra a 98 százalékra összpontosítanak, amire a Fidesz is…..
Aztán elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba!(Lukács L.) Mi lemaradtunk róla, de a Nemzeti Hírtévénél résen voltak, és beszámoltak a nagy hírről. Vagy, és ez is egy eshetőség…..
Még sosem volt normális napelemes telefontöltőm, és hát mikor lenne ez aktuálisabb, mint akkor, amikor mindenki folyamatosan utazik, jön-megy? Gyakran előfordul velem is, hogy annyi teendőm van hirtelen, hogy a telefonomat sincs időm feltölteni, vagy csak tökre elfelejtem a nagy pakolás közben,…..
– Szeretnénk, ha készítenétek nekünk egy adatbázist. – Rendben, miről, és mi kerüljön bele? – Azt még nem tudjuk. Mennyi helyet foglalna? A fenti beszélgetés nem valamelyik tévésorozatban hangzott el, hanem egy régi munkahelyemen kétezerkevésben, egy informatikus és egy értékesítéssel foglalkozó…..
Trey Parker és Matt Stone hatalmas rajongója a musicaleknek és a South Park is tele van saját szerzeményekkel, paródiákkal és feldolgozásokkal. Ennyi év után egy komplett ötlemezes diszkográfiát is össze lehetne állítani a legelvetemültebb zenéikből, de mi most megpróbáltuk…..
Ákos81 2014.09.25 19:30:11
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
Subba Kínzó kérdés 2014.03.28 09:09:03
Mi a fasznak kell 4,5 milliárd forintot fizetni a Seuso-kincsért, ha az úgyis a miénk?   Meg annyira jó itt minden, hogy nincsenek nincsenek fontosabb dolgok?..
Ákos81 2014.03.28 14:15:54
A bajszos, vagy a nembajszos? Utóbbi a hivatalos kép.     ..
Ákos81 2014.03.28 13:51:36
Ha minden igaz, akár négy évre is lesittelhetik Colombus Shortot, a Scandal (Botrány) című sorozat Harrison Wright nevű karakterét alakító színészt, miután súlyos testi sértés vádjával letartóztatta a rendőrség. 50 000 dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, de…..
A Coca-Cola tavalyi beceneves akciója után úgy látszik a trend lesz a pszeudoszemélyreszabott junkfoodból. A Pöttyös Túró Rudi tévéreklámjai ismerete nélkül azonban könnyen félreérthető a csomagoláson érkező üzenet: A Szerencsi Azték csoki és a Lidl Deluxe után ezúttal…..
Ákos81 2014.03.20 14:42:00