Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oncogito

1 bejegyzést írt és 273 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. máj. 23. 9:47 Mingyán bementem a hivatalba, rendesen kopogtattam, úgy mentem be. Ott vót már a szapora szavú meg a jegyző. Akkor még csak egy jegyző vót, most van neki két segédje, egy adóügyi jegyző meg egy segédjegyző. Nem tudom, mit csinálnak, akkor egy is elbírta.Hát akkor én…..
Németh Szilárd, aki a minap még arról panaszkodott, hogy az ellenzékre nem lehet számítani, mikor a hazát kell megvédeni, most lelkes hangú beszédben igyekezett bebizonyítani, hogy Hunyadi János méltó utódai azok, akik ma a bevándorlás megállításán fáradoznak. Különösen a Magyar Honvédség, és az…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Kedves Magyar Értelmiség   Magyarországon valami történik. Aki csak kicsit is érdeklődik a közügyek iránt és nem csak az állami propagandagépezetből tájékozódik, az látja érzi, hogy van valami a levegőben. Valami felgyülemlett energia ami halk morajlással keresi azt a csatornát ahol elvezethetné…..
Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem.…..
oncogito 2017.04.24 17:41:19
A főváros urai, mondhatni az „éj leple alatt” újabb sunyi, meggondolatlan lépésre készülnek, amit ismét hazugsággal igyekeznek alátámasztani. Az Uber után most úgy tűnik,a sárga taxisokat akarják felszámolni. Biztosan vannak, akik örülnek ennek, nekik csak annyit: mi lesz, ha majd  ők, az ő…..
oncogito 2017.02.16 19:46:27
@para_noir: @tede: Igen, merem állítani, van becsületes taxis. Nekem volt velük szerencsém többször is.
Milyen épületek épülnek a Ligetbe, amelyektől az egyre zöldebb és egyre világra szólóbb lesz? A változó holdnál változóbb tervek legfrissebbike. Induljunk el a Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor kereszteződésből és haladjunk a felvonulási téren végig a Műcsarnokig: Városligeti Színház Regnum…..
oncogito 2016.11.13 11:43:39
@Wauter: - nem az a gond, hogy lebontják a Petőfi Csarnokot, hanem az, hogy háromszor akkora monstrumot építenek a helyébe!
A parkot felújítani, gondozni kellen és nem beépíteni - hogy a nagyvezír flangálhasson a Várban!
A felújítás néhány millióba kerülne, a beépítés nem is tudom, hányszáz milliárba - miközben az ország belerokkan.
Ez a gond! Dereng már...?
Ahaam... Tegyük fel, hogy eltöröd a kávéfőződ. Gyakran megesik, ami nem is meglepő, ha azt nézzük, hogy ezek az edények általában törékeny üvegből, vagy kerámiából készülnek. Előbb vagy utóbb úgyis eltörnek. Félelmetes.....
Egy korábbi földszintes ház részleges lebontása után (csak mert ennek az udvari oldalszárnya raktárnak még egy ideig megmaradt) - 1942-ben Rosinger Dávid és neje megbízásából épült háromemeletes modern lakóház. A Tervtár szerint Grósz Sándor építőmesterrel terveztették meg a bérházukat. (Lásd. lenti…..
Na, ezért nem akartam már több kutyát! Ez az átkozott, szorító érzés a gyomromban, hogy vajon túléli-e az altatást, hogy nem képez-e áttétet a gonosz melanóma… Hogy miként boldogul a tölcsérben a varratszedésig hátralevő két hétben… Miután a legutóbbi két kutyámat gyógyíthatatlan betegség miatt el…..
Egy egyiptomi színésznőt nagyon durván csőbe húztak az egyik helyi tévé Kész átverés!-re hajazó műsorában: fegyveresek rontottak be egy állítólagos interjúra várakozó nőhöz, majd azt üvöltötték az arcába, hogy az ISIS tagjai, és arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen magára egy robbanóanyaggal…..
oncogito 2016.06.11 11:40:16
@lutria: - nem hiszem, hogy egy nőnek ebbe sok beleszólása lehetett ott, még ha színésznő is. Ritka kegyetlen dolog volt ez. :-(
Rogán Antal miniszteri kinevezésével október közepén feláll a Propaganda és Tájékoztatási Minisztérium. A hivatalosan Miniszterelnöki Kabinetirodának elkeresztelt intézmény létrehozásával újabb szintre lép a közpénzből finanszírozott kormányzati propaganda. Az…..
oncogito 2015.10.09 17:11:50
@ulpius66: - tudod, nem csak cigány éhezők vannak ebben az országban. És nem csak cigányok szenvednek az egészségügy hanyatlásától.
Bár én nem vagyok ballibsi, igen nagyon kíváncsi vagyok, hogy szerinted mit jelent az illiberalizmus? Eddig egyetlen fidesz fan sem tudta nekem elmondani.
Hátha te...
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
oncogito 2015.04.26 15:12:12
@pythonozok: - sehogy. Hagyják őt is meghalni, ahol ilyen diplomás emberek vannak. Mert orvosnak nem lehet nevezni!
Egymást követik, egyikre ezer, a másikra 6-8 ezer ember megy el (a második netadós tüntetés elsöprő erejét nem sikerült megismételni), a legutóbbinak a hangosítása és a "content" oldala is hagyott kívánni valót maga után, ha csak a hivatalos részét nézzük is. A…..
oncogito 2014.12.18 09:50:17
@32FNewYork:hatása, eredménye...?
És nem, ez nem egy Örkény egyperces első mondata, hanem állítólag az áramszolgáltató hivatalos levele. Mégis mit gondolhatott az, aki ezt fogalmazta, kinyomtatta, aláírta? (a képet innen kölcsönöztük) Kedves Homár! Sajnos kénytelen vagyok végigcsinálni egy haláleset…..
57 ezer kutya, 160 kutyafuttató, mintegy 1 millió négyzetméteren, átlagosan 18 négyzetméternyi terület jut egy kutyára. Ez a száraz kutyastatisztika, de persze vizes hely is akad, méghozzá 4 kutyastrand.  És hogy a kóbor ebek se szenvedjenek, épül Európa legmodernebb állatmenhelye is. A 15 milliós…..
oncogito 2014.08.23 23:34:30
@♔bаtyu♔: - ugye önnek nincs kutyája?
Mert hogy nálunk hogy szeretik a kutyákat, arról regéket lehet mesélni!
oncogito 2014.08.23 23:36:00
@elgigante70: - és történt valami?
Nem, kedves főszerkesztő úr, a Népszava nem Origo. Németh Péter fontosnak tartaná hogy az Origo melletti kiálláshoz hasonlóan az ő szarban levő lapja mellett is felsorakozzon a magyar újságírószakma, meg nyilván a teljes demokráciaféltő, rendszerkritikus nagyközönség. De nem…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..