Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli008

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik draft, a scoutok és a bennfentesek elkészültek a listákkal, sorra kötik az átigazolási megállapodásokat a csapatok. A korábbi évekhez hasonlóan 2010-ben is az észak-amerikai fiatalok dominálnak, nem túl sok európai reménykedhet első körös helyekben. Az európai…..
Az összes ifjúsági válogatott közül a magyar fejlődött a legtöbbet, a remek U18-as vb-szereplésnek köszönhetően a 23.-ról a 17. helyre jöttünk előre. Az évtizedben ilyen jó helyen még nem álltunk, jellemzően a 24-26. pozíció volt a miénk. A magyar juniorok a 21.-ek a…..
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
zoli008 2010.04.20 19:08:42
@tiriakos: Téll kár! De amit ott nem lőtünk be azt majd a szlovénok ellen :D
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
Gratulálok a győztes szlovénoknak, de úgy érzem, mi voltunk a jobbak, mondta a ljubljanai divízió 1-es vb első napja végén a lengyel szövetségi kapitány. A szlovénok is inkább a lengyeleket dicsérték, és nem a saját teljesítményüket, úgyhogy oda kell figyelnünk a mai meccsre…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
zoli008 2009.04.24 21:51:29
@Elar: Ennaffati Omar
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
Több mint egy hete javában zajlanak a világbajnoki felkészülési mérkőzések. Lassan minden válogatott jégre lép. Szerdán kiderült, nagyon jó finn csapattal játszottunk a múlt héten, az igen erős svájci válogatottat 3-0-ra verték idegenben. Gyűjtés alant. A Svájc elleni…..