Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patko123

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden, ami... Örök 2009.07.27 13:54:00
szerelembe estem Szabó Tamással. Noha férjnél vagyok, és imádom az én Medvémet, a Thomas Sabo bolt előtt mindig sóhajtoztam...Tegnap a reggeli ágyazásnál nemcsak a párnát kellett a helyére tennem, hanem egy helyes kis szalaggal átkötött csomagot: a régi kalaptartókra…..
OurFashion Vár rám Velence 2009.07.17 10:02:00
 Órákon belül indul a vonatunk Velencébe, ahol Mr. Biankával bejárjuk a várost és a körülötte lévő kis szigeteket. Megosztom veletek bőröndöm pár kihagyhatatlan alapkellékét. Itt van például a városi Moleskine, amiből már több áll a polcomon, aztán a fehér…..
Régi, nagy népszerűségnek örvendő rovatunk felújított változatának első főszereplője Til Schweiger német színész - legközelebb pl. Tarantino Inglourious Basterds című filmjében láthatjuk majd -, és akin a jelek szerint nem fog az idő, ugyanis az a 46 év egyáltalán nem…..
Minden, ami... Érdekes, hogy 2009.06.21 20:40:00
milyen sok a fotós itthon. Mindenki, akinek a Jóisten/Jézuska/Apuci/Húsvétinyúl-csibe/brókrszakma/honicelebség az ölébe ejt egy gépet, az más profi fotós névjegykártyát csináltat magának. Nem, nem fotós van rajta, hanem pl. Gyps Jachab Photography (mert azzal az 5…..
... és képzeld, megvan minden egyes alkatrésze, és mindegyik MŰKÖDIK! - újságolta Medve hihetetlen csillogással a szemében, mikor hazajött a munkahelyi babanézőből.Picike fülek, aprócska lábak és még annál is kisebb ásítás, 3-4 kilós csomag, és az én Uram megtanulta…..
A bőrápolás sikerének alapja a bőrtípusunk, bőrünk állapotának pontos ismerete. Ha tudjuk milyen a bőrünk, és némileg tisztában vagyunk az ok-okozati viszonyokkal, egyből könnyebbé válik a megfelelő kozmetkum kiválsztása, és talán nehezebb a csapdába esni egy-egy termékkel.…..