Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eternity

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
eternity 2010.04.29 00:28:23
Esküszöm nem értem, hogyan juthattak a dolgok odáig Veronika és a a Szigetszentmiklós-Gyártelepen lévő Spar boltvezetője között, hogy ennyit huzakodjanak egy 500 forintos engedmény miatt. Veronika mailben megkapta, kinyomtatta, a boltvezető leszarozta, aztán látszatra kifizette, de…..
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..
Ma az LMP 13:54-kor kiküldött egy hírlevelet. A levél az LMP logójával, a központi e-mail címéről érkezett. Ahogy olvasható, a levél egyrészt szavazásra buzdít (ami önmagában még nem kampánysértő), másrészt arról tájékoztat, hogy a közvélemény-kutatások szerint az LMP…..
A Hollywood Reporter egyik újságírójának a mániája, hogy ilyen fasza képekre vadászik, mármint olyanokra, amiken egy vagy több popkult ikont raknak egymás mellé. Ez is egy ilyen darab. ..
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Mi is lehetne stílusosabb így húsvétkor egy jó szaftos templom mustránál, melyet tulajdonosaik jó sok pénz ráfordításával és profi cégek megbízásával alakíttattak át kacsalábon forgó palotává. Némelyikben ott is élnek, néhányan viszont borsos áron próbálnak túladni…..
Amióta az Apple, Steve Jobs irányítása alatt egy kicsit jobban belehúzott a nagy fogyasztásra szánt és újítónak számító elektronikai termékeinek gyártásába egyre gyakrabban lehet hallani azt a kifejezést, hogy ezek a jövő eszközei. Erre a hangulatra még rá tett egy lapáttal…..
eternity 2010.04.03 18:43:32
Nem szeretem a Versace-t, mert általában a közönséges, giccses ruhák, kiegészítők jutnak az eszembe a márkáról. Erre az érzésemre ráerősít a mai citromdíjra jelölt platform szandál is, ezüst sarkával és részben ezüst talpával, plusz a rózsaszín csíkkal, és a…..
eternity 2010.04.01 23:35:01
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..
eternity 2010.03.30 13:47:56
@Hilts:

Szíven ütött?
Királytól remélsz ingyen kufircot vagy a pornóskurvátoktól? XD
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
eternity 2010.03.28 23:28:04
@Gempacsöki Boborján:

11. ker, Fehérvári úti SZTK.
Egyébként a többi ottani sebész is kiváló szakember, csak ők többek között barátságosak is. :)

@pakesz:

Nálam 3-ből kétszer volt fasz. És ezt sokallom.
Egyszer engem kínzott egy kis ambuláns műtéttel, mindenfajta fájdalomcsillapító nélkül vágott belém.
Egyszer a lányomnak volt egy fájdalmas sebe (akkor véletlenül kerültünk hozzá, nem őhozzá jelentkeztünk be, csak elcserélték a műszakot aznap), amiben a jajgatásra teljesen érzéketlenül túrt bele ollóval. Megjegyzem, ugyanezt a műveletet Berta doktornő, aki csúnya ugyan, mint a bűn, de roppant kedves és ügyes orvos, olyan pillekézzel végezte, hogy a lányom fel sem szisszent. Iszlámnál meg sírt...

Szóval, Iszlám csak mint végső megoldás jöhet számításba az én családomnál.
eternity 2010.03.29 00:22:07
@Gempacsöki Boborján:

Elég rémisztő gondolat, valóban, hogy lássam az unokabátyám szarás közben...
Subba Vasárnapina: Gárdás Niki 2010.03.28 10:48:00
SittenTyeplákibanRetroFasz állkásításIrány a medence!Gárdás NikiCsit-Cset ..
Gábor arra gyanakszik, hogy a T-Home direkt szemétkedik vele, amiért nem tőlük, hanem az Externettől rendelte meg az IPTV szolgáltatást. Hiába rendelte, ugyanis egyre bizarrabb indokokkal húzták az időt, míg a végén a Naiv Ügyfél meg nem elégelte a dolgot. helyesírási dráma…..
eternity 2010.03.23 04:05:40
@Messidor:

Pláne, hogy nem is tetova, nem is igazi, hanem fotosopppp. :)
eternity 2010.03.23 04:06:25
@Messidor:

Pláne, hogy nem is tetova, nem is igazi, hanem fotosopppp. :)
 ..
eternity 2010.03.16 22:01:05
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..
   A 49 éves brit Sarah Burge 100 szépészeti műtéten esett át. Miután kitanulta a szépítészet szakmát (aesthetic practitioner - nem orvos, de több, mint kozmetikus), a saját 15 éves lányát botoxozza. Az az elméletük, ha időben tolják a mérget, a gyerek sosem fog…..
KKBK Fatboy Slim - Weapon of Choice 2010.03.01 15:28:00
Ronald Christopher Walken néven született a New York-i Queensben, 1943. március 31-én. Apja Paul Walken aki sütődét működtetett, nagyon szerette volna, ha fiai is a pék szakmát vitték volna tovább. Anyja Rosaline viszont úgy vélte, hogy mindhárom fiában tehetség lakozik, amelyet…..
Vannak, akik újra szeretnének csendőrséget, nekik ajánljuk az alanti szívderítő sztorit arról, hogyan bánik a Tesco az olyan vásárlóval, akit lopással gyanúsít. Anita kozmetikai apróságokat és gyümölcsöt vett a Tescóban, közben alapozókat is nézegetett a pipererészlegnél.…..
A Főzeléksarok Ételbár bebizonytja, hogy a hazai tulajdonú kis- és középvállakozások igenis képesek egy pont annyira nevetséges és falmelléki reklámstiklit elkövetni, mint bármelyik, összehasonlthatatlanul nagyobb tőkéből gazdálkozó nemzetközi lánc. Legyünk büszkék…..
Az ausztráliai születésű Wayde Dunn egy ritka tehetséges scarification művész. Munkái nagy hatással voltak rám, mér régebben is, mikor még csak elkezdtem ezt a fajta művészetet. Ő a világ egyik legügyesebb "cutter"-ja, a mintái viszonyat pontosak, és a gyógyulásuk is…..
Pár hónapja csináltam egy erényöv piercinget, ami mára legyógyult, és átfűzhettük a lyukakon a két karika piercinget, ami az erényöv zárását teszi lehetővé. előzmények itt.     ..