Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisziszi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
Kisziszi 2013.02.19 05:03:04
@Zsuzsi65: Csak személyesen :)
Kisziszi 2013.02.19 04:54:04
@Zsuzsi65: Haha térerő, WDC Metro környéke, A Főváros! Térerő az velünk van, csak keresni kell az ablaknál .... HAHAHAHA 20 év elmaradás!!!!
S egyben a válasz a kérdésedre :)
Kisziszi 2013.02.19 04:55:47
@Zsuzsi65: Mostmár minden teremben van és vannak mobilok is, mobil interaktív tábla ... tudod, ilyenkor megyek és fizetek. Főleg mert nem a körzetibe járunk ...
  Egyre nagyobb szívás az utak mellett lakni. Ordít minden, az autók, a motorok – azok különösen -, a buszok. Miért? Vélemények az azonos című írásunkról...
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
Kisziszi 2009.10.04 01:09:31
@Csikós Zsolt:
"Más a tempó, haver." - Ez így igaz, ha csak 12 órát dolgoztál, akkor maradt, mert tudom milyen 12-18 órákat dolgozni éveken át hatákonyan!
Utaztam, utazok is eleget. Mindig sikerült megfelelően felkészülni ...Csoda.
A "De te tipikus kibic vagy, ismerlek..." kijelentésedet nem kommentálom, csak magadat égeted vele.

Üdv,

Kisziszi
Kisziszi 2009.10.04 16:33:10
@Forrester:
ez már OFF
De azért, mert valaki azon az állásponton van, hogy nem sírni kell, ha tenni a dolgunkat és ezt akár az utóbbi 19 évre is érthetjük. (Többek között ezért is vagyunk a béke s.. alatt!!) Sírni künnyü, tenni nehéz.
Ebből is jól látszódik, hogy ha neked más a vélemémyed, tovább akarsz lépni, TE VAGY A ROSSZ!! "Tipikus kibic = kioktato stilusu senkihazi kommentelo"
A cikk tetszett és értettem az öniróniát is, de emberek mi magunk csináltunk és csinálunk "KELET EURÓPAI" megbélyegző jelzőt magunknak.

Egy "Tipikus kibic = kioktato stilusu senkihazi kommentelo" Ezek után büszkén viselem!!!
Belsőség Korea az új Japán 2009.04.09 19:23:30
Az ix55 nagyon jó autó, remekül összerakták. Precíz és pontos, pont olyan, amilyennek egy japán autót elképzel a mi egyszerű, egységesített gondolkodású agyunk. Kívülről nem túl izgalmas, utastere azonban minden elvárást kielégít. Nem kínál olyan luxust, mint a prémium…..