Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mAT

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem gondolnám, hogy az Európai Uniónak már a töke tele van a magyar-szlovák diplomáciai konfliktusokkal, azt mondanám, ezt az ügyet most tényleg nemzetközi fórum elé kell vinni. Ficoék láthatóan már nem tekintenek minket tárgyalópartnernek, és visszakézből hülyét…..
mAT 2009.08.22 15:18:32
@abobo: Csehszlovákia 1919 augusztus 29.-e óta létezik. A Tiso féle Szlovákia 1939 és 44 között létezett, valamint most 1992 január elseje óta létezik, mint önálló köztársaság.

@Patrona: remélem ezt csak irónikusan érted, mert ha nem, akkor sürgősen gondolkozz el azon, amit leírtál.
A világbajnokság tizenegyedik napján kialakult a negyeddöntők mezőnye, és lejátszotta utolsó A csoportos meccsét a magyar válogatott. Eldőlt az is, hogy rajtunk kívül Ausztria zuhan a divízió 1-be, szomszédainknak megint nem sikerült megkapaszkodniuk a legjobbak között. Kedden…..
Jégkorong Kanada–Szlovákia 7-3 2009.04.28 22:47:00
A vb messze legtempósabb meccsét játszották a kanadaiak a szlovákokkal, de az izgalmak nem voltak egálban a ritmussal. Szlovákia játékban felvette a versenyt a torna nagy favoritjával, ez azonban nem párosult eredményességgel. Hiába lőttek Hossáék sokkal többet, mint ellenfelük…..
Jégkorong Finnország–Dánia 5-1 2009.04.27 22:27:00
A dán válogatott előbb a csehtől kapott öt gólt, aztán a finnektől is. Az első harmadban igen szépen helytállt a kevésbé esélyes csapat, megszerezte a vezetést, és húsz perc után is döntetlenre állt. Később beleerősítettek a finnek, de az is lehet, hogy a dánok fáradtak el,…..
mAT 2009.04.27 22:54:26
@lautstarke: Méghozzá úgy, hogy már 2-0ra mentek a svédek a büntikkel.
Sorsdöntő mérkőzést játszik negyed öttől a fehérorosz és a szlovák válogatott az A csoportban, amelyen a későbbi pozíciók is múlnak. Izgalmas híreink vannak mindkét oldalról. A fehéroroszok pl. nagyon várják, hogy befusson az ifjú Mihail Sztefanovics. Vasárnap reggel…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
A Sport Televízió az A csoportos világbajnokság 56 mérkőzéséből 28-at közvetít, tudta meg blogunk Máté Pál főszerkesztőtől. A magyar válogatott minimumn hat csatáján túl a torna elejétől napi két találkozóval számolnak, a negyeddöntőktől minden egyes meccs képernyőn…..