Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oye!

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember elején indítottuk el szavazásunkat, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek ki Magyarország legstílusosabb férfija. Több, mint egy hónapos voksolás után október 18-án lezártuk a szavazást, ezután pedig következett a második forduló. Az összes jelölt…..
A nagyváros zajától elmenekülő, a vidéki életről azonban nem sokat tudó középkorú házaspár és az iskolás éveinek végét taposó, lassan felnőtté váló egyszem fiú kalandjain szórakozhatunk a 32 részből álló sorozatban. Elsőként a fülbemászó és sokadszorra sem…..
Update: Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy ezúttal takibácsi nyerte a HELL ajándékokat. Azt tudom, hogy Gazdagréten lakik, de kérem, hogy a pontos címét küldje el nekem. A tálca Hell jól fog jönni az éjszakai taxizásoknál. A megfejtésért kattintsatok a képre.A múlt heti…..
British Comedy Love Soup 2009.08.19 15:18:00
Először szokatlannak tűnik a sorozat stílusa és nem tudni, hová lyukadunk ki, mivel két szálon indul a történet: egy férfi és egy nő szerelmi botladozásain okulhatunk/mulathatunk. A Black Books-ban már megismert és megkedvelt főhősnő kalandjai kellemes kikapcsolódást…..
British Comedy Ideal 2009.08.13 09:23:00
Nehéz és ellentmondásos szakma a drogdílerkedés. Szegény Moz - főszereplőnk, aki a szóban forgó kereskedő - legszívesebb egész nap csak ülne a lakásában és szívná, amit árul, de ez nem ilyen egyszerű, hiszen a vevőket ki kell szolgálni. Az ügyfelek pedig folyamatosan jönnek…..
Egy ízléstelen búcsúrendezvény, a családtagok hol felhábortó, hol szánalmas megnyilatkozásai, és megannyi fake részvétnyílvánítás után itt a bizonyítéka annak, hogy nem feltétlenül csak rossz ízléssel lehet megnyilvánuli Jackson halálával kapcsolatban. Az MTV-nek a BBDO…..
Végre egy magyar munka is felkerült a Cannes-i reklámverseny shortistjére, ami azért nagy szó, bár igazán akkor örülhetnénk, ha valamilyen díjat is el tudna csípni. A Tribal DDB (ami a DDB interaktív részlegének ultratitokzatos neve) Amnesty Internationalnek készített kampánya…..
oye! 2009.07.02 23:22:49
@úszó: Ogilvy mondta, de nem pontosan idézem: "amelyik reklámot nem értik, az nem kreatív".

Szerintem az Amnesty International esetében speciel elég tág a célközönség.

de nem bántani akarom a készítőket, mert mondom, hogy nekem tetszik a cucc, csak tényleg ez volt, hogy szétküldtem pár embernek és meglepően sokan visszaszóltak, hogy mit kell csinálni/nézni.
British Comedy Little Britain 2009.06.30 17:51:00
Amennyiben a sikerességet és a világban való ismertségét tekintjük egy britcom népszerűségének a mérőszámának akkor a Little Britain magasan veri mindet. A két tehetséges komikus Matt Lucas és David Walliams által kitalált sorozat a szigeteken kívül elterjedt a kontinensen és…..
British Comedy Absolutely Fabulous 2009.06.29 19:11:00
A BBC-n 1992 és 1996 között, majd 2001 és 2006 között futó sorozatnak azért kellett nekifutnom többször is, mert az egyik karakter ripacs játéka, rugózós, rángatózó mozgása többször megzavart és lehetetlenné tette számomra, hogy élvezni tudjam a jeleneteket, amelyeken…..
Egy szélsőségesen zárkózott faluban (Royston Vasey) nem könnyű a néha erre tévedő turistának, távoli rokonoknak. A vendéglátás nem erőssége a helyieknek. A vendégek, ha szerencsések vagy elmenekülnek még időben vagy eltűnnek. A hentes a pult alól "valamilyen"…..
British Comedy Yes Minister 2009.04.16 14:40:00
A magyar közönségnek nem kell bemutatni az "Igenis, Miniszter úr!" sorozatot.Az a tudat azonban igen megrázó, hogy a nyolcvanas évek elején játszódó sorozatban a közigazgatás abszurd helyzeteinek és az adminisztráció kifürkészhetetlen útjainak ugyanazon problémáival…..
British Comedy Martin Freeman 2009.04.16 13:46:00
Ő az az ember, akit rögtön megjegyzünk. Sőt mikor először látjuk már akkor is valahogy ismerősnek tűnik, talán azért mert mégsem először látjuk, hanem korábban már egyszer láttuk csak megjegyeztük azonnal, anélkül, hogy tudatosult volna.   Mindenesetre a Galaxis…..
Pontosan 40 éve kezdődött. Hihetetlen. Ekkor indult útjára a Monty Python Flying Circus televíziós sorozat Nagy-Britaniaban. Összesen 46 epizód öt éven keresztül. A Monty Python Flying Circus tagjai: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin.…..
British Comedy It's... 2009.04.08 10:21:00
Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert úgy látjuk, hogy Magyarországon viszonylag kevés információhoz lehet jutni az igazi kifinomult brit komédiasorozatok világáról, holott futószalagon termeli a BBC és a Channel 4 a jobbnál jobb műveket. A Monty Python Flying Circus…..