Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killahdrums

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az klikkoljon Hayden alá, aki nem bánja, ha elmondjuk, mi lesz a Hősök harmadik évadának nyitóepizódjában. A többiek nézegessék a képet. A Hősök harmadik évada a Comic Con-on debütált, bemutatták ugyanis a 3x01 első óráját (duplarésszel nyitunk) a jegyért egymást…..
Akkor mindenki látta tegnap este? Vagy legalább olvasta a Hogyvolton? Mert most nekikezdünk, lehet klikkelni bőszen, meg válaszolni, és utána persze nyerni. Három ajándékcsomagot Kés/Alatt táskával, tükörrel meg a teljes negyedik évad DVD-jével. A játék péntek éjfélig ér, egy…..
Az MTV idei filmes díjkiosztóján sor került egy kissé bizarr felkonfra is, minek során Seth Rogen és James Franco a Pineapple Express című, bemutatás előtt álló (füves) film két szereplője odasétált a mikrofonhoz, majd előkaptak egy zacsi fűnek látszó anyagot, és egy vastag…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
killahdrums 2008.05.22 16:11:49
killahdrums 2008.05.22 16:28:55
Tudjuk le a sorozatokat első körben, lesz Raines (Áldott jó nyomozó) a TV2 műsorán 20:10-től, aki eddig nem nézett bele siessen, mert már csak két epizód van vissza a csonka évados noir sorozatból. 21:10-től indul a krimihétfő (vagy már a Raines is ide tartozik?) az NCIS legfrisebb…..
killahdrums 2008.04.14 17:27:09
A hamarosan nálunk is képernyőre kerülő brit kultsorozat készítőiről eddig is lehetett tudni, hogy nem szívbajosak, hiszen hozzányúltak minden, a mai tiniédzsereket húsbavágóan érdeklő kérdéshez (drog, szex, stb.) és tették ezt úgy, hogy az amerikai sorozatok kesztyűs kezű,…..
Royal With Cheese Ide írunk majd! 2008.03.23 15:13:00
comment:com Prűd az orosz tévé 2008.03.10 11:28:00
Egy orosz, felnőtteknek szóló rajzfilmeket sugárzó adó kénytelen volt levenni műsoráról egy amerikai és egy brit rajzfilmet, mert az ottani ORTT beszólt nekik, hogy ami sok, az sok. A 2x2 nevű adó előszeretettel tűzte műsorára a Happy Tree Friends és a The Adventures of Big Jeff…..
Hogy már az emberek lelkét is kiteregetik, mint a reklámblokkban a száradó foltos lepedőt. Hogy most már élő adásban állítják falhoz és lövik tarkón gyanútlan emberek tisztességét. Hogy közszemlére teszik intim, legféltettebb titkainkat, had…..
Aki valaha is készített már hómpédzset, az bizonyára találkozott már a jelenséggel, amikor a Google kibassza eltávolítja az oldalát keresőjéből, mert ilyenolyan módszerekkel igyekezett javítani helyezését. Minthogy a Homár még nem foglalkozott vele és elég általános…..
comment:com Madonna tízmilliója 2008.02.04 13:47:00
Kérem szépen, ezért a nagyjából 3 másodpercért kapott Madonna állítólag tízmillió, (freitamásosan t-í-z-m-i-l-l-i-ó) dollárt, aztakurva. A reklám a tegnapi Super Bowl alatt volt látható, mint oly sok másik - egy nagyobb posztban majd elemzünk, beágyazunk, szavaztatunk. ..
killahdrums 2008.02.05 12:18:21
comment:com Tetvek bolygója 2008.01.09 16:57:00
Nem elég a hülye idő, nem elég, hogy a főerdész mindenkit kitiltott az erdőkből, és nem elég, hogy hétvégén újabb esőzések jönnek, de a szegény embert még az ág is nyakon veri: még normális tévéműsor sincs.Persze itt van a Szökés (RTL, 21:10), és a Doktor Ház (Tv2,…..
killahdrums 2008.01.09 17:42:36
Mint a szerdákon általában, a csatornák ma is takeréklángra csavarták a műsorukat, a műsorszerkesztők szépen bevackolódtak mókusfészkükbe egy liter forraltborral, meg egy szexmagazinnal, a nézők meg majd csak ellesznek valahogy péntekig.De érdekességek még így is lesznek. Dr…..
killahdrums 2007.12.19 16:57:54
comment:com Csóró szerda 2007.11.28 16:24:00
Még az a szerencse, hogy hét ágra süt a nap, az ég kék, a levegő tiszta, úgyhogy szökjünk el a munkahelyünkről, kiránduljunk egy nagyot, fáradjunk el, ennek örömére pedig nyomjunk be pár liter forralt bort és szenderedjünk el a fotelban, mert tévézni nem nagyon érdemes ma. Na,…..
comment:com Idétlen idő 2007.11.09 17:25:00
Na most akkor gyorsan üljenek le a tévé elé, mert 17:30-tól Monk, a flúgos nyomozó, amit valamiért nem szeretünk, pedig ugyebár odaát több Emmy-díjat is besöpört a kényszerbeteg nyomozóról szóló krimisorozat. Ami ugyebár egyértelműen egy Columbo-paródia, szerencsére…..
Olyan van, hogy a divatbemutató során hanyatt zuhan az egyik modell a kifutón, még az is elképzelhető, hogy ugyanaz a csaj még egyszer eltaknyol, mondjuk kifelé menet. Az méginkább benne van a pakliban, hogy ha ezt látja az ember, akkor elkezd röhögni, és nem bírja abbahagyni. A ciki…..
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..
Vágó István a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy ellopták az ötletét és abból lett a honfoglaló című internetes játék. A honfoglalo.hu üzemeltetői szerint Vágónak elnézést kéne kérnie, bár ugyan elismerik, hogy a műsorvezető prezentálta a Honfoglaló tévés verzióját…..
killahdrums 2007.07.10 23:25:51
Aki nem tud arabusul, ugye, de sebaj, vannak olyan "profi" énekesek is, akik saját Himnuszukba belesülnek, igen, Vikidál "Dalos" Gyulára gondolunk, nem másra. Clairemackó, azaz a Hősökből ismert Hayden Panettiere teljesítményét a youtube-on az egyik…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..