Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pity

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HUGIPAKK Gömb 2009.02.05 22:56:00
Ez a szám Ágnes: Gömb című albumáról való. Nektek kerestem/találtam, Gyuzsó, Beszilva, Madelka, Mamacsibe, Neusiedler, Pity és a többi Mamami...    Miért van az,hogy ami jó nekünk Az a holnapot sosem éli túl Miért? Hogy az ami jó, hogyha vége van olyan mélyre húz És…..
Engem nem hoznak különösebben lázba a babaáruházak törzsvásárlói programjai, tekintve, hogy szinte az összes kelléket kölcsön kapjuk-adjuk a környéken születendő gyerekektől/nek. Van azonban néhány dolog, aminél nem lehet megúszni a vásárlást, pelenkát például ritkán…..
Jöjjön a folytatás! Sorban állt a téma, de végül csak befejezem, az első rész néhány poszttal lejjebb olvasható. Nem azért késett, mert ennyit godolkodtam rajta, hanem babával nehezített képvadászatot kellett űznöm, de még így is vannak hiányzók. Például a kisbenzinkút,…..
Ez bizony egy rém egyszerű poszt lesz: a szokásos képes, színes-szagos beszámoló a fantasztikus hangulatú 5. Babahorozós- és textilpelenkázós klubtalálkozóról. Hányan voltunk? Fogalmam sincs. Ugyanis velem volt egy örökmozgó 1 éves, aki hihetetlen gyorsasággal bír helyet…..
Pity 2008.06.26 08:02:48
Ez a poszt egy új kommentelőnek, Duracellnyuszának írt válaszomból kerekedett ki. A 3., babahordozásról szóló bejegyzésemhez írt hozzászólást. Én el is kezdtem írni a választ, de túlnőtte magát a dolog, és saját életetre kelt. Ebből is látszik, milyen nagyszerű dolog az…..
Pity 2008.06.19 08:28:58
Köszi a szíves invitálást, tuti fogok jönni. Nos a textilpelenka. engem mindenki tök hüléynek néz miatta, mondjuk nem érdekel.Gondolhatod milyen arcot vég egy csapat lakóparki anyuka, ha ezt meghallja :) Amire büszke vagyok, az, hogy már 2 anyuka választotta ezt az én hatásomra. Mínusz 2 tonna szemét éjjen!!!!
A vitához, hihetetlen indulatokat és ellenállást vált ki a téma. Nem rég volt az általad is említett Porontyon ez a téma. Egy napig voltam jelen a vitában, egyszerűen elképesztő volt az ellenállás. Mondhattam én bármit, egyszerűen nem és nem akarták még csak, mint lehetséges alternatívát sem elfogadni. Igazából ott van gond a fejekben, hogy azt hiszik én egy 90 fokon mosó-vasaló- súroló robot vagyok. Hiába mondom mindekinek, higy nem gáz, és, hogy kb annyi fáradság mint a Tecsóból hazacibálni a nagy csomikat. De, nem ők csak viszik a magukét, hogy erre neki nincs ideje, meg milyen tök fárasztó. Ja és, mint a kedves dokinéni (és kb 10-ből 9 ) azt vágja rá, hogy de hát ezt meg mosni kell, ergo nem környzetekímélő, ja és az eldobhatós jobb a gyereknek!!!!!
Mire, meg nekiállnék ezt megmagyarázni, hogy hát nem úgy van az, arra már senki nem figyel. Persze vannak már tök jó érveim, mindíg agyalok frappáns és rövid dolgokon, amivel jól vissza lehet vágni :))))
Mondjuk engem megdöbbent, hogy értelmes, magukat intelligensnek tartott emberekben (egyébként annak is látszanak ) még csak fel sem merül, hogy a környezetet kímélni is lehet.
A Mei Tai-t meg net tudom. A kislányomnak egyre inkább nem tetszik a kednő, hogy úgy be van bugyolálva. A Mei Tai meg olyan lazábbnak szabadabbnak tűnik.
Boldog gyermek, integet, nevetgél, futkorászik. Ez így is van rendjén. Na de az autóban, menet közben? A legnagyobb büntetés ilyenkor, ha valami baj történik, ne adj' Isten, hogy bárki is ilyen áron tanulja meg, hogy a gyereket is be kell szíjazni, a saját és mindenki más biztonsága…..