Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőkeherceg-bombanője

83 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én valamelyik nap megböktem egy alvó macskát, mire az rámnézett, hogy mi van. Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem véletlen egybeesés volt. A macska érez. Ezért nem is értem, honnan a hiszti, hogy az állatok valahogy kevésbé éreznek, vagy értik, mi történik velük, mint az ember. Ez hülyeség. A 18.…..
Merkelen kívül van valaki, aki meg van döbbenve? Fogjuk meg egymás kezét, alkossunk Guinness-rekorder élőláncot a béke és a tolerancia jegyében, utasítsunk el minden erőszakot, fogadjunk be válogatás nélkül mindenkit, és ugassuk le, akinek esetleg nem tetszik, hogy lassan több…..
Szőkeherceg-bombanője 2015.11.21 13:21:23
@dívamacska: Én azt hiszem, hogy inkább azért tűnnek mennyiségileg soknak, mert nagyvárosokban élnek, meglehetősen összetartóan a vallásuknak köszönhetően és feltűnőek a külsőségek miatt. Szerintem Mo-n pl. nagyságrendileg sokkal több kínai él, mint akár arab, akár fekete, de őket mégis kevesebben utálják, valószínűleg azért is, mert a vásárlást kivéve :) kevesebb az interakció köztünk és köztük. Vagy szimplán csak nincs összekötve a tudatunkban a megjelenésük a félelemmel. A fene tudja. Igen, azt jól mondod, hogy nekik is alkalmazkodniuk kéne vagy kell, és, hogy az nem lehet követendő példa számunkra itt, Európában, hogy újra össze legyen kapcsolva az állam és a vallás. Ahogyan a környezetvédelemtől kezdve a gyerekmunkán át sok mindenben, úgy ebben a kérdésben is ezer érdek és megfontolás csap össze: Európa kulturális, vallási, demokratikus eredményeinek védelme a humanitárius szempontokkal és a befogadással, a multikulturalizmus iránti elkötelezettséggel és az önvédelemmel. Csak első pillanatban annyira kirekesztőnek éreztem az írásod, hogy - pár nap higgadás után :), bocsi - muszáj volt ideönteni valamit. :)
Fél percre engedtem oda apámat felügyelet nélkül a gépemhez, hogy megnézzen valamit. Miután elmentek, és visszaültem a melóba, lesújtva állapítottam meg, hogy az egész napi munkámat törölte. Hogyan, hogyan?! Persze én vagyok a fasz, tudhatnám, mekkora analfabéta ezekhez a…..
Egyszerűen elviselhetetlen egy szörnyeteg lett. Képzeljük el, hogy álló nap, reggeltől estig, soha semmit nem hajlandó egyértelműen eldönteni. Kérsz kiflit? Igen. Odanyújtom, erre elfordul, a fejét rázza, nem, nem, mondja határozottan. Elteszem a kiflit, azonnal ordít utána.…..
SÜLE KATI Esküvői szettem 2015.07.28 08:29:05
A nyár az esküvők ideje. Nem telhet el év úgy,  hogy legalább egyszer ne vegyek részt egy esküvőn. Hétvégén ennek a kellemes meghívásnak tettem eleget, mivel lányom tanú volt barátnője esküvőjén. Nekem csak a néző szerep jutott, de ezzel is teljesen beteltem. A fiatalok…..
Mocsári békahír Úgy abbahagytam 2015.06.24 19:57:03
ezt a blogot, hogy jobban sem kell, de most kénytelen-kelletlen újból beléptem, mit ad isten, azt mondja nekem, hogy felnőtt tartalom, elmúltam-e 18 éves? Ezt vajon én állítottam be? Ilyen rendes lennék? No mindegy.   Meghalt a Sarok, szerintem most már földet lehet lapátolni…..
Fiatal huszonéves vagy, aki boldogan éli az életét. Nincs súlyproblémád, bármit megehetsz, amit csak megkívánsz. Nem kell oda figyelned az étkezéseidre, mert sosem okoztak gondot. Vékony, sportos alakod van, aki után megfordulnak az emberek. Egyre jobban telik idő, elmennek feletted az évek,…..
Épp meguntam a múzeumban való önkénteskedésnek azt a részét, hogy mindenki hülyének néz, jó, nem mindenki és nem hülyének, de sokan furcsállják. Most szerintetek a Központi Bányászati Múzeumban önkénteskedni nem iszonyú menő? Szerintem az. Még külön-külön is menő,…..
Chez DuBarry A divatnők 2014.11.10 00:10:58
Szerdán olyan eseményen jártam, ahol pesti divatnők voltak.Nem tudom, honnan kúsztak ezek elő, ilyeneket nem látsz utcán, de még a merdzsókba, bömbikbe belesve sem, gazdag emberek összejövetelen sem látsz, ott inkább ízléstelenség uralkodik, ezek valahol járnak-kelnek, vannak, de inkább csak…..
Szőkeherceg-bombanője 2014.11.10 07:05:18
Szőkeherceg-bombanője 2014.11.13 10:02:49
@DuBarry: Keserűséget éreztem a szavaidból ki és nem értettem, hogy most az a gond, hogy vannak nők, akik milliókat tudnak áldozni a gardróbjukra, vagy az a gond, hogy te nem vagy ilyen, vagy konkrétan mi a probléma, mi vezetett arra, hogy megírd ezt a posztot? Szóval érted. Szép ruhában járni-kelni tök jó. Ezt mindenki tudja. Milliókat költeni ruhákra, az se lehet rossz, bár ezt kevesen próbálhatják ki. Én kívánom minél több magyar nőnek, hogy ne a Hádából kelljen öltözködnie. Amúgy meg Korrs ruhát nem engedhetek meg magamnak, vagy ha megtenném, biztos enne a fene sokáig, hogy miért szórtam ki ennyi pénzt valamire, amire nincs igazán szükségem, csak jó volna. :)
Szőkeherceg-bombanője 2014.11.13 10:05:58
@DuBarry: Ja, olvasom a későbbi válaszodat, a lepkegyűjtőset, így már értem. Ilyen rácsodálkozásaim nekem is szoktak lenni, múltkor azon töprengtem el Halloween környékén, hogy vannak lányok, akik erre az egy estére, hogy elmenjenek buliba kölcsönöznek ruhát (vagy vesznek és aztán kb. soha többé nem tudják felvenni), megvesznek egy parókát és úgy mennek el otthonról. Ők is a lepkegyűjtők kategória számomra, én meg őskövületnek éreztem magam.
Amikor elolvastam az MTI alábbi közleményét, és főleg, amikor megláttam a hozzá tartozó fotót, azt hittem, a Hírcsárdán vagyok, és ez valami viccesnek szánt álhír. Nem kisebb eseményről van szó tudniillik, mint hogy 13 év után újra látható egy amszterdami múzeumban Barnett Newman (1905-1970)…..
Elvettem Sárát, volt sült malac, meg szúnyog, meg éjjel négykor SMS-t író szomszéd, meg ami kell. Persze ez hülye egy szó, elvégre nem vettem el sehonnan, meg senkitől, de olyan jólesően hímsovinisztán hangzik, ezért most éppen ezt használtam. Nászajándékként apósomék…..
Szőkeherceg-bombanője 2014.02.23 15:24:16
A kövérséget propagáljuk, soványnak lenni ciki, de mi van a középúttal, az egészséges és kiegyensúlyozott életmóddal? Az indexen böngészve rákattintottam egy címlapos bejegyzésre A test és az elfogadás. Elolvastam és ledöbbentem. Az mind szép és jó, hogy fogadjuk el a duci,…..
Szőkeherceg-bombanője 2014.02.09 23:26:15
@me.thinks: :) OK. Tévedek úgy általában, mert neked, személy szerint nem jár lemondással. :DD Ne haragudj, ez egy vicc.
A cukorpótlók legtöbbjéről kiderült már, hogy károsabbak még a cukornál is. A stívia annyira új, hogy még kutatások sincsenek róla, az aspartam megjelenése óta gyakorlatilag támadások kereszttüzében áll állítólagos rákkeltő volta miatt. Arról nem szólva, hogy a mesterséges édesítőszereknek az agyra gyakorolt hatása olyan, hogy becsapja azt, az agy várja a táplálékot, nem kapja, mert csak pótlékot kap, ezért többet eszik a delikvens. Nézd meg, hogy a legtöbb nullkalóriás édes italt ivó el van hízva. Ha vki fogyni akar, akkor azt - a kirívó és nagyon szélsőséges eseteket kivéve - nem azért teszi, mert aggódik az egészsége miatt, hanem azért, hogy jobban nézzen ki. Nem a 150 kiló feletti emberekről beszélek, hanem pont azokról, akik 42-44-46-os ruhákat hordanak és kínlódnak, mert nem férnek bele a ma oly divatos XS méretbe. Márpedig az emberiség jelentős része soha de soha nem fog abba beleférni, mert nem normális, hogy felnőtt emberek 13 éves kislányokat alulmúló testméretekkel rendelkezzenek. Az emberiség túlélésre van kódolva. A túlélésnek záloga bizonyos zsírtartalék, amelytől megszabadulni lemondás nélkül nem lehet. Arról nem szólva, hogy minden állat (így az ember is) arra van kitalálva, hogy a lehető leghatékonyabban bánjon az energiaforrásaival. Most, hogy ez kellő, sőt túlzott mennyiségben áll rendelkezésünkre, ez a mi pechünk. :) Szóval sajnos csak azt tudom mondani, hogy vannak emberek, akik könnyen fogynak és tartják meg a súlyukat, sőt, nem is okoz különösebb gondot számukra ez az egész mizéria és vannak, akik vért izzadva kell, hogy megszabaduljanak a túlsúlyuktól és egész életükben arra lesznek kényszerülve, hogy ne azt és ne akkor egyenek, amit és amikor akarnak.
Szőkeherceg-bombanője 2014.02.09 23:29:09
@dukeekud: Ja, látszik, hogy te is jólértesült vagy. :) A legtöbb kövér ember egyáltalán nem zabál, mint állat. Nem kell ahhoz zabálni, hogy többlet legyen rajtad. :)
(Ellenben sok olyan kimondottan cingár, sovány, keszeg, ultravékony - sorolhatnám még :) - embert ismerek, akik aztán tényleg zabálnak, mint állat. Meg se kottyan nekik 10 zsemle reggelire és 3 komplett ebéd. Iszony, még nézni is.)
Szőkeherceg-bombanője 2014.02.10 21:24:10
@Gsnake: Igen, tudom, hogy jogomban áll hülyének lenni, nem tudom azonban, hogy miből következtettél arra, hogy élek is ezzel a jogommal. :) Hetente minimum 3x sportolok, és nem tömöm magamba az édességet.
Az egész dolog amiket leírtam nem rólam szólt :), hanem arról, hogy a társadalom egyáltalán nem azért várja el (főként a nőktől), hogy vékonyak legyenek, mert az egészséges, hanem azért, mert az a trend. És csakugyan igaza van Emmanuel Goldsteinnek (fentebb), hogy mindig jóléti társadalmakban értékelődik fel a soványság, olyankor, amikor bőségben áll rendelkezésre az étel. Szűkös időkben a kövérkésebbek az ideális nők/férfiak.
Pávafiúk, figyelem! Íme az újévi raklapos hidegtál a cicalányoknak, hogy száradjon rátok a tojáskarikás medvehagyma, szalámival együtt. Mária országában amúgy se nagyon divat ez a kaja-origamival történű páváskodás, de az, hogy a rituális gasztróöngyilkosság…..
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Mocsári békahír 2013.11.15 21:10:06
"Alattunk morajlik a város kicsi és jelentéktelen nem tudom, hogy mire várok,  de ha meglátom, felismerem." Alattam nem morajlik a város. Fel se ér ide a hangja. És egyáltalán nem kicsi és jelentéktelen, sokkal inkább fényes és távoli. Egyik irányba ellátok a hegyekig,…..
Mocsári békahír Fillér-falat 2013.11.11 22:44:40
Volt régen úgy, hogy eljött hozzánk vki, nem álltunk jól anyagilag, ki volt számolva a kaja, mi pontosan tudtuk, hogy kinek, hány szelet hús jut, majd a vendég ezzel mit sem törődve - vagy mert olyan volt a személyisége, vagy figyelmetlenségből, vagy csak egyszerűen nagyétkű volt…..
Mocsári békahír 2013.10.31 20:57:26
Múltkor reggel ahogy jöttem haza (morcosan és fáradtan) jött egy hajléktalan pénzt kérni a kocsihoz. Nem csípem ezt, hogy az autóhoz jönnek, veszélyes is meg minden, igazuk van a Totalcar-osoknak. Na mindegy, kotortam, adtam neki mogorván. Erre kérdezi, hogy szeretem-e a pörköltet?…..