Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunbeam

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén Valentin-napra megelégszem egy Minna Parikka cipővel, igazán nem vagyok nagyravágyó... Minna Parikka már gyerekkorától cipőtervezőnek készült, és a brand-et 2005-ben alapította. Nézete szerint egy cipőt nem kell, hogy a test birtokba vegyen, hiszen önmagában is lehet…..
sunbeam 2011.02.13 10:36:37
Tanulj meg küzdeni!! emberek 2010.12.06 18:48:43
Ma végre ki került a másik csövem is:)...Ezt teljesen máshogy szedték ki, ugyh, nem is fájt:)...Csak ne lennék lázzas. Bár már vettem be gyógyszert.Ami pedig a második műtétet illeti azt egyenlőre nem csinálják meg, mert még picik a csomók. Így kissé rosszul érintett, h.…..
sunbeam 2010.12.15 19:41:01
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2010.07.23 14:41:28
Katy Perry sem bírta ki saját parfüm nélkül: a napokban volt az első sajtótájékoztatója a novemberben üzletekbe kerülő, beszédes nevű Purrnek. A cicaformájú, levendulaszínű üvegbe zárt parfüm a baracknektár, az alma, a bambusz, a jázminvirág, a frézia, a bolgár rózsa, a…..
Trend szinten támad az örökös ellenség, a zokni és a szandál kombinációja. A nagy divatházak kollekcióiban és az utca divatjában is felütötte a fejét, bár Magyarországra azt hiszem, csak nagyon lassan tud bekúszni. Sőt, nekünk talán csak a divat bulik erejéig jut majd ki…..
sunbeam 2010.07.19 21:23:33
Katy Perry - igaz, színpadi öltözékkel - teljesen új értelmet adott a "kockás ruha" fogalmának. ..
Oksana Grigorieva újabb klipje, ezt is Mel Gibson rendezte és a producer is ő volt. Egészen megható, hogy mennyire egyengeti várandós asszonykája karrierjét.....
OurFashion Dóri nyári darabjai 2009.07.12 21:44:44
"Kedves Our Fashion csapat!Nagy kéréssel fordulok hozzátok.Egy fürdőruháról és egy nyári ruháról lenne szó, amiket igazándiból nem is hordtam.A fürdőruhát nyár végén vásároltam tavaly, akkor volt rajtam max. 1-2X , azóta egyszer sem. Semmi hibája, nagyon klassz, de…..
... vagy megbántad, hogy túlszedted a szemöldököd, vegyél te is fétisálarcot a sajtótájékoztatókra, mint Gügyelédi. ..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy mégis csak lesz valami a Mundóból. Legalábbis a REsource foylamatosan csepegteti az információkat az újabb bérlőkről. Az EXIsport után most újabb lengyel cég, az LLP csoport jelentette be, hogy három bolthálózata a Mundóban fog üzlethelyet bérelni.…..
Miss Hathaway Marchesa ruhában, New Yorkban (ahol egy Shakespeare színdarabban szerepelt...). Nem vagyok oda érte, sem a szín, sem a szabás nem tetszik rajta, a frizurája pedig olyan ad hoc jellegű... volt már jobb.6/10 ..
Anna Sui-t megihlette a Gossip Girl című sorozat, és ennek örömére tervezett is egy nagyszerű kollekciót.A sorozatot nem nézem, egyetlen részletet sem láttam belőle, így megítélni nem tudom, hogy mennyi köze van a szereplők jelleméhez, illetve stílusához... amit viszont el tudok…..
I love fashion A szoláriumról… 2009.04.08 09:45:00
Nemrégiben már írtam egy rövidke kis írást a barnulásról, most tavasz alkalmával aktuális a téma. Jó hogyha van az embernek egy kis színe. A megfelelő szín elérése azonban sokak számára nem egyszerű. Írtam a barnítókrémek és az uv mentes barnulás nem túl sikeres…..