Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köröm Enciklopédia

185 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Doug Schoon válaszoltMiért éget? Hogyan köt? Mi a különbség az egy csöves és a több csöves UV lámpa között? Hogyan köt? Milyen alapanyag forgalmazók vannak? Stb... Kérdések és válaszok: www.beatbeka.hu..
  http://www.beatbeka.hu/csiszologep-egypercesek/ A Csiszológép Egypercesek videó sorozat a csiszológépek alapjait segít elsajátítani. Hetente 2-3 új epizóddal jelentkezünk, amikből a csiszológépek helyes, és biztonságos használatát ismerheted meg olyan módon,…..
http://www.beatbeka.hu/beat-a-beka-csomagok/utazas-a-korom-belsejebe-3d-video/  Doug Schoon egy nemzetközileg elismert kutató, író, és szakmai oktató. Több, mint 30 éve dolgozik a szépségipar területén, nagyban hozzájárulva az iparág rohamos fejlődéséhez. Schoon több szakmai…..
  -   www.harmonyhungary.hu   Lehetsz akár kezdő, akár profi körmös, a vendégduplázó program hihetetlen bevétel növekedést fog hozni. - Gyorsan, és szinte észrevehetetlenül törsz a karriered csúcsára mind vendégeid körében, és a szakmai berkekben…..
Minden Spa szolgáltatás gyógyító összetevőket és illatokat kell, hogy tartalmazzon, amik sokkal magasabbra emeli őket a hagyományos szolgáltatásoktól. Engedd át magad, és vendégeidet az öt érzékszerv élményeinek: ÉRINTÉS, SZAGLÁS, LÁTÁS, HALLÁS és ÍZLELÉS.  …..
Csatlakozz Te is interaktív fórumunkhoz: - töltsd fel képeidet, - nevezz világversenyeken - légy naprakész a köröm világában - szerelkezz fel profi tippekkel, trükkökkel, amiket még sehol nem hallhattál! - gyönyögködj és inspirálódj a világ legszebb TOP körmeivel, többszáz…..
Sokan vagyunk úgy, hogy az a nagy szerencse ért minket, hogy munkánk egyben a hobbink is. Mégis tekints a körömépítésre, és a körömminták elkészítésére úgy, hogy Neked az a munkád. Te szolgáltatsz (még ha a szolgáltatást magát élvezettel teszed is), vendéged pedig megfizeti…..
A probléma alapja: Gyakorlat, vagy a rutin hiánya   A megoldás: Ne hagyd magad siettetni, ne próbálj meg kihagyni egy-egy munkafolyamatot, és ne azon törd a fejed, milyen eszközök segítségével gyorsíthatsz a tempón. Amíg nem vagy elégedett a munkád eredményével, ne add ki a…..
   1. Átlátszó alap készítése2. Gelish Ocean Wave metál kék színes zseléből X alakban mintát húzok a szabadszélre.3. Kék csillámport szórok a zselé széléhez, és az ecsettel kissé összemosom.4. Egy tiszta ecsettel tökéletesre formázom a mosolyvonal alakját.5.…..
 Grócz Virág, candy körmei: ..
A The Nail Team 3. fotópályázataTéma: Nyári hangulatSzabályok, tippek a versenyen való részvételhez:- A képen 1, 2 vagy akár több kéz is szerepelhet – akár láb is.- A köröm, a kép, és az illusztráció is álljon összhangban a témával.- Egy ember maximum 3 képet…..
 √ A víz az egyik legerősebb oldószer. √ A körömlemezben található víz a körömágyban keletkezik. √ A körömlemez belsejében számos vízelvezető (hidrofilikus) csatorna található. √ A körömlemez megszívhatja magát vízzel, mint egy szivacs,…..
 Ha Te is a legjobbak közé akarsz tartozni, akkor itt a helyed: A Köröm Enciklopédia nyári programajánlója:  Köröm Trend és Technika továbbképzés- Profitnövelő Problémamegoldások -Mit szólnál hozzá, ha egy nap alatt nyernél 2-3 év szakmai gyakorlatot…..
 Letöltöm a Bajnok körömdíszítések ebook-ot (a többi 10 helyezett körmös képével)..
A vendég megelőlegezi a bizalmat a körömkozmetikus szakember felé, hogy minőségi körmöket, hatékony kéz- vagy lábápolást fog kapni tőle. Ezt a körömkozmetikus minőségi anyagok szakszerű felhasználásával, és szakmai tudás szintjének folyamatos fejlesztésével biztosítja.…..
 Szeretnél naprakész lenni a szakmádban? A legújabb trendeket és technikákat megtanulni?Tanulóidnak a legfrisebb technikákat továbbadni?Vendégeidnek a legtrendibb szolgáltatásokat nyújtani? 2010 Köröm Trend és technika továbbképzés/Tavasz-NyárEgynapos, technikai…..
  http://www.beatbeka.hu/kormos-oscar/..
2. DIVAT ÉRZÉKENYSÉG   Kövesd az aktuális divat trendeket, és légy fogékony. A körömépítésen felül munkánk kreatív, és felemelő része a legújabb divatirányzatok, és kollekciók figyelése. A legnevesebb divattervezők és trend-diktátorok kollekcióit átültetni a…..
1. HATÉKONY VENDÉG KOMMUNIKÁCIÓ   Minden körömkozmetikus karrierjének meghatározó és az egyik leglényegesebb eleme a vendégekkel folytatott kommunikáció. Igen, fontos a technikai tudás fejlesztése és folyamatos továbbképzése, de ez önmagában még nem elég a sikeres…..
1. Fogadj minden vendéget úgy, mintha az otthonodba hívnád be. Még ha nem is hozzád jelentkezett be a szalon vendége, üdvözöld, ültesd le, kínáld olvasnivalóval, kérdezd meg hogy van, elegyj vele könnyed beszélgetésbe. A vendégek szeretik, ha nem csak "egy…..
Duplázd meg a vendégeid, és triplázd meg az ajánlóid számát! Ingyenes praktikák, melyek garantálják, hogy aki egyszer betér hozzád, soha nem fog mást választani.           Szabd személyre szolgáltatásaidat, hogy minden…..
 A keratin láncok amino-sav molekulái alkotják a körömsejteket.Ezek a láncok keresztirányú kötésekkelkapcsolódnak egymásba. Az elágazó láncú kötéseket egy speciális amino-sav biztosítja, amit cisztin-nek hívunk. A cisztin kötései biztosítják a…..
Bemutatás:Készíts el egy körmöt, és közben beszélj róla!- Ugye-ugye, nem is olyan egyszerű? Elakad a szavad, és nem tudod, hogyan jössz ki az aktuális mondatodból? Rákoncentrálsz a munkára, és közben elfelejtesz beszélni? A beszédnek ugyanolyan rutinná kell válnia, mint a…..