Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Fedorov

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott szereplésére kedden este már rákérdeztünk, ideje foglalkozni az esélyekkel globálisan is. Mi úgy látjuk, az idén elég kísérletiek a keretek ahhoz, hogy képtelenek legyünk jósolni. Kanada kiszámíthatatlan, az Egyesült Államok tán gyengébb, mint amilyen…..
A Sport Televízió az A csoportos világbajnokság 56 mérkőzéséből 28-at közvetít, tudta meg blogunk Máté Pál főszerkesztőtől. A magyar válogatott minimumn hat csatáján túl a torna elejétől napi két találkozóval számolnak, a negyeddöntőktől minden egyes meccs képernyőn…..
Szövetségi kapitányuk még nincs a csoportellenfél kanadaiaknak – bár a vezetői stáb már alakul –, de néhány lehetséges kerettag neve már kiszivárgott. Az Ottawa Senators nem jut az NHL-rájátszásba, így várható volt, hogy legjobbjaikat felkérik a részvételre.…..
A Lokomotiv Jaroszlavl egy lépésre van a KHL-győzelemtől. Kazanyban a játékvezetők egy perc kiállítást sem osztottak, gólból viszont öt esett. Az első harmadban vezetett az Ak Barsz, a másodikban Kudasov egyenlített. A harmadikban öt perc alatt felpörögtek az…..
A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába…..