Regisztráció Blogot indítok
Adatok
montipájton

0 bejegyzést írt és 1938 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjött az eszük, vagy csak lemerült a kassza, nem tudom. Mikor lazán leforgatták a 2000-es évek két legjobb akciófilmjét, Paul Greengrass rendező és Matt Damon címszereplő elbúcsúzott Jason Bourne-tól. A Universal fejesei természetesen úgy vélték, ez nem jelenti a széria…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
       Mi történt Baján?          Ami egészen biztos, az az, hogy adott ponton Déri Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója átadta a CD-t Gavra Gábornak. Gavra elküldte a felvételt Zsigó Róbert bajai polgármester sajtótitkárának…..
A gréczyzsoltját neki! A Nemzeti Együttműködés pálmájának kritikátlan levéltetveiként egyenesen a négyszáznegyvennégy szervilis magyarokról szóló összeállításáig nyaltuk magunkat! (Megtekinthető itt, A 30 legszervilisebb magyar – 1. rész (A-tól K-ig) cím alatt, ötödik…..
„Képesítés nélküli” színészként sokáig a kishitűség határozta meg Pokorny Lia pályáját, de a színpadon és az igazságtalan helyzetekben mindig kiállt magáért. Televíziós felkérésein ő lepődött meg a legjobban, de a sztárságból soha nem kért. A Függöny fel! című…..
montipájton 2013.10.18 21:57:14
@peterd127: Dörner tényleg egy pöcs, ráadásul régóta már színészként is használhatatlan. Az emberi szétcsúszás egy művésznél sosem jár következmények nélkül a művészetében sem. Ez van.
Proszektúra A Knézy 2013.10.16 09:58:57
Knézy Jenő megérti az idők szavát. Ha a Fidesz 5. sz. párttagkönyvének tulajdonosa immáron nagy nyilvánosság előtt senkiházi becstelen disznóknak nevezheti (nem patkánynak, ez a megszólítás Bayer részéről a baloldali politikusok kiváltsága) a magyar válogatott focistáit, s…..
montipájton 2013.10.16 21:29:34
@lobster thermidor: Nem kell végiggondolni semmit, Riskó Gézának köszönheti, hogy ott van, ennyi. Ő az igazi díszpéldány kurzuslakáj, Jenő csak egy riporter.
Örülünk, Vincent? A dolgokról 2013.06.12 02:05:35
       Már elmúlt éjfél, de ezt most még leírom. A youtube-on hallgattam Máté Pétert, Szécsi Pált és Cserháti Zsuzsát. Giccses dalokat énekelgettek, de ez nem nagyon érdekelt. Volt valami elementáris bennük. Egy olyan kor sztárjai voltak, amelyben évtizedekig…..
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
montipájton 2013.05.30 15:06:05
@Nemzetstratégia: Persze, mert ha majd nemzetállam leszünk, nem lesz állami korrupció, meg dilettáns politika. Ja. (Lesznek gettók meg zsidótörvények, de ez a legkevesebb, ugye.) Na jó, hagyjuk.
Látnok, vagy csak a történelem éppen ismétli önmagát? Elvették nyájamat. Bánjam-e? Többé semmi dolgom,  nincs felelősség: menhelyen könnyű az aggnak élete.  Legelőbb a papot kergették el, az agancsos félrebeszélőt  deszkájáról ahonnan égbe röppent naponta -…..
A Demokrácia és Dilemma Intézet szerint „Minden új párt mindig szétszakad": Ezt példákkal illusztrálják, bár levezetésük a Fidesznél és a Jobbiknál megbicsaklik. Az ellenpólusnak leírt MSZP-nél aztán önnön paródiájába fordul: a DeDi felkent szakértői nem veszik észre,…..
montipájton 2013.01.29 12:52:18
@maroz: Szerintem hagymágyas illúzió, hogy nem fontos elküldeni őket, mert az ország sorsa blablabla stb.
Az országunk ilyen lesz, ilyen operettes-delíriumos-ízléstelen fos, ha ez a bagázs a maga képére formálja. és aki azzal jön, hogy "nem a szamélyek a fontosak, azt kiröhögöm, ha két Orbán-rezsim után még el is hiszi. (Persze én érintett vagyok, vesztettem el állásomat miattuk, így készségesen elismerem, hogy elfogult vagyok. Mondjuk így, a családom miatt. Bajnaiból pl. nem nézem ki, hogy kirúgat embereket, mert nem tetszik a pofájuk neki. ha ez különbség, akkor nálam számít.)

Tőlem, persze nyugodtan lehet más a vélemény is, elolvasom, elfogadom, de ettől még idegesít. Az LMP fényezése meg pláne, ha van potyautasa ennek a kurzusnak, azok ők, tisztességes értelmiségi mikrofonemberek, de még most is ott tartanak, hogy a távolságtartás a kb. egyetlen politikai programjuk. Bravó, te nyilván erre szavaztad be őket a parlamentbe.
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
montipájton 2012.12.18 11:26:21
@szempontpuska: Van méltó hangnem is egy ilyen bunkó, fenyegető, embertelen senkiházival szemben? Akinek mindenki, aki nem az ő oldalán áll, eltaposandó csótány?

Sokáig csak röhögni tudtam rajta, igazából ma is tudok. De nagyon nehéz megőrizni a humorérzéket egy idő után.

(Arról nem beszélve, hogyan gázolt bele a személyes ízlésembe a Másfélmillió lépés... újraforgatásnak nevezett kulturális takonnyá silányításával.)
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
A morgás joga Aktot Orbánról? 2012.06.07 00:15:00
  Orbán Viktorról művészi igénnyel kivitelezett fotódokumentáció készül, a Fókusz-Pókusz Kft közreműködésével, vagyis Burger Barna fotóssal. A díjazás havonta több, mint bruttó 950 ezer forint, ennyiért követi árnyékként a fotós mindenhova miniszterelnökünket.…..
 A szórakoztatóiparban éppúgy, mint a kapitalista tömegtermelés egyéb gyártósorain, egyre kevesebb szerep jut az eredetiségnek. Mivel manapság a sztárságnak nincs feltétele, logikus, hogy magának az úgynevezett Sztárnak nincs teljesítménye. A hírnév nem kvalitások…..
A Fradi női kézilabdacsapata 31-30-ra győzött Dániában a Viborg ellen a KEK-döntő visszavágóján, de a meccs után elszabadultak az indulatok a pályán. Az örömittas ferencvárosi drukkerek a pályán ünnepelték a címvédést, ám kissé elvetették a sulykot. Néhány magából…..
Kisebb bonyodalmat okozott, amikor a DTK Show felvételén a húsvéti készülődés miatt véletlenül kicenzúrázták Rakonczay Gábor kenust. „Éppen azt kezdtem ecsetelni, hogy hogyan fordultam teljes szívvel balra Antigua szigeténél, amikor történt. Állítólag véletlen volt, de…..
montipájton 2012.04.28 10:15:03
Sorozatszakító mérkőzés vár ránk  2012.04.18. 11:34 F. Kapus..
montipájton 2012.04.18 21:21:18
@moszkvicssluszkulcs: Igen, miközben az az idegesítő, hogy játékban annyival nem jobbak nálunk, mint egy A-csoportos csapat, sőt. Simán partiban vagyunk, csak a sok emberhátrány és a szar helyzetkihasználás...
Fehérvár–Ljubljana 2-3 2012.02.28. 21:54 F. Kapus..
montipájton 2012.02.29 08:07:56
@Raon: Szóról szóra ugyanezt gondolom. A Ljubljana - főleg a légiósai - a helyzetéhez képest emberfelettit nyújt, kurva vastag mínusszal az alapszakaszban ellenünk, két irgalmatlan PO-zakó után, megfogyva, kapusok nélkül, három sorral, ha innen behúzzák, meg is érdemlik. Sajnos.
Sokat tettünk a sikerért, még többet ellene 2012.02.27. 07:01 F. Kapus..
montipájton 2012.02.27 18:42:04
@djsanyi: Ez a kedvencem, amikor a nagy-nagy szurkoló megsértődik a csapatára, amiért az merészel nem nyerni. Bocs, nem láttam a versenykiírásban a pontot, hogy Ljubljanában nem lehet kikapni.

Ez a play off, vagy ez a sport, mindegy, jó reggelt kívánok. Előre szólok, szerintem az EBEL-t nem a Volán nyeri idén, nagyon ki leszel akadva.