Regisztráció Blogot indítok
Adatok
secko jedno

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
Középiskolásként még hittem abban, hogy lehet valaki mázliból is a világ legjobbja. Hogy a körülmények szerencsés együttállása, vagy éppen a vetélytársak hiánya adott esetben mindent megmagyarázhat. Emlékszem, nem nagyon kedveltem Schumachert, aki akkoriban már több…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
secko jedno 2010.09.27 13:15:55
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
Félrefordítások Két kép 2010.07.29 07:52:00
Az elsőt pisti küldte be, és a Duna Plaza parkolójából való.már majdnem másfél éve fotóztam (telefonnal) a duna plaza parkolójegy kiadó gépét...nemrég jártam arra, és még mindig ez van kiírva.          A másikat magam lőttem.…..
secko jedno 2010.08.01 21:19:31
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Most, hogy Demszky több helyen, több témában is címlapokra került (itt például az új kormányon keresi a BKV pénzét -muhahaha-, itt pedig arról szól a hír, hogy tanúként hallgatják ki a BRFK-n a FŐKERT hűtlenkezelési ügyében) életemben először arra vetemedtem, hogy…..
A tegnapi világraszóló diadal után ki másról szólhatna a mai sunaposzt, mint egy valódi harcos amazonról. Lucy Lawlesst a magyar tévénézők elsősorban a Xena című bőrtangás sorozatból ismerhetik, ahol furcsa grimaszokkal és a Lakatos Márk teljes munkásságát megszégyenítő…..
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
secko jedno 2010.06.04 19:25:01
@butus: 289 lesz az a 281
Két utolsós filmre (az egyik rómaiakkal, a másik templomos lovagokkal foglalkozik) voltunk múlt héten leginkább kíváncsiak a tévében, de mindez akár mérési hiba is lehet, hiszen a 3-4-5. legnézettebb film a tévében ismét azt jelezte, hogy az átlag magyar tévénéző inkább…..
Teszt: Credo Citadell 19 - Ikarus V187  Minden ízében különleges teszt tapasztalatait osztjuk meg olvasóinkkal. Két buszt veszünk górcső alá és össze is hasonlítjuk őket. A Budapesti Közlekedési Vállalat az elmúlt két hét során kettő darab magyar gyártású, teljesen…..
secko jedno 2010.05.29 14:57:09
@.: mimino :.: az első kér soroddal kapcsolatban ugyanezek a benyomásaim, csak éppen fordítva! A Credo jobban néz ki!
A Nokiadobozok Legnagyobb Magyarországi Rajongója számára elérkezett a Nagy Nap! Miklós nézegeti,  görgeti le és fel a délutáni menetrendet ... de mindig visszaugrik középre, ahol a számára legfontosabb rész található: No, nem csak Miki fókuszál erre a részre nagyon,…..
secko jedno 2010.05.14 18:32:15
@picur3ka/beleallos kampany: nehogy má most meg kelljen bánnom, hogy az lmp-re szavaztam. mi a fasznak akarnak ezek szobrot állítani. és ha már igen, mér nem szögi lajosnak?
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
A Fidesz ma bejelentette: Schmitt Pált jelölik a parlament elnökének. Sajnos a jelölésről egyelőre szinte semmilyen részlet nem derült ki; nem világos, hogy pontosan milyen eljárás alapján döntött a frakció, ki tette a javaslatot, hányan támogatták azt, és vajon volt-e…..
Szia! Egy kisebb vita alakult ki. Hogy mondod/írod helyesen? Könyörgök vagy könyörgöm? köszi! :) Írni – természetesen – így kell mindkét változatot. A könyörgöm alakra némelyek azt mondják, hogy „helytelen”, mert a könyörög nem ikes ige. Igen ám, de…..
secko jedno 2010.04.29 20:35:45
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
secko jedno 2010.04.27 09:00:10
A "csapaterős elkövetés arctalansága mögött rejtőző" tetteseket az ügyészség nem találta meg. >>> Az ügyészség bűnsegédlettel és bűnpártolással vádolja a főtörzsőrmestert és a rebiszes őrnagyot Update (2009.12.18.): Felmentették a…..
Csütörtökön jelenik meg a Subscribe Contradictions című EP-DVD kombója, amiről a Lángoló Gitárok most bemutatja a Anxiety Found Shape In Contradictions - Act I. The Fall Of Mercia című 8 perces eposzt, amiben - most kicsit spoilerezünk - van egy olyan szimfonikus metál-téma, ami még…..
secko jedno 2009.12.15 11:50:42
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Stephen Fry angol komikus elmagyarázza. Kudos, man. ..
Abban már az ég világon semmi hír nincs, ha egy magyar politikus különösen beszél angolul. Megszoktuk már az ilyet, EP-képviselők esetében sem kapjuk fel a fejünket. Viszont amikor egy magyar politikus fergeteges poénnal szórakoztatja a komplett Európai Parlamentet, akkor még mi is…..
secko jedno 2009.12.01 14:50:13
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
secko jedno 2009.11.26 11:51:29
Na ezt a boldog ügyfél sztorit nehéz lesz überelni! A visegrádi Reneszánsz Étterem alkalmazottja tévedésből a szünnapjukra vette föl az asztalfoglalást, ám ahelyett hogy egy bezárt, sötét, néptelen hely várta volna Martinm5-t és barátnőjét, a konyha mégis megnyitott.…..
secko jedno 2009.11.13 15:13:07
@gelsystem: de gecó vagy! :)