Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lné Verók Tünde

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
te döntesz 2021.05.26 19:54:50
Ti kérdeztétek …     Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán azt…..
Ti kérdeztétek     Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán azt…..
Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán azt tapasztaltam, hogy nem…..
Ti kérdeztétek     Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán azt…..
  Ti kérdeztétek     Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán…..
Ti kérdeztétek …     Életünk során számtalan kérdés merül fel bennünk Istennel, a hittel, a kereszténységgel kapcsolatban. Mit üzen nekünk Isten az igék által? Hogyan tudjuk a mindennapokban megérteni, és betartani azokat? Számtalan kérdés, amire ritkán kapunk választ.     Az évek folyamán azt…..
te döntesz Nem azért jöttem ... 2020.12.29 16:29:18
Nem azért jöttem ...     „Nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak a földre, hanem azért, hogy kardot.” /Máté 10,34/   Sokáig nem értettem ezt az igét. Hosszú évek teltek el, mire megvilágosodott előttem, mit jelent valójában? Ellentmondásosnak tűnt, hiszen Isten és Jézus a szeretetet,…..
te döntesz 2020.12.13 16:46:39
te döntesz 2020.12.13 16:46:36
te döntesz A tudat és a szellem 2017.09.17 19:19:43
Fotó: Csodablog A boldogság keresése    „Mert tudjuk, hogy a törvény lelki; de én testi vagyok a bűn alá rekesztve. Mert amit cselekszem, nem ismerem: mert nem azt teszem, amit akarok, hanem amit gyűlölök, azt cselekszem. Ha pedig azt cselekszem, amit nem akarok, megegyezem a törvénnyel, hogy jó.…..
te döntesz Tedöntesz! A könyv 2017.02.11 19:01:08
  Sok-sok könyv jelent már meg arról, hogyan lehetsz sikeres és boldog, de valamilyen oknál fogva hiába tartottad be a leírtakat, neked mégsem sikerült elérned mindazt, amit ígértek! Lehet, hogy valami sikerült, de csak félig-meddig.   Bármilyen célt érjünk is el eddigi életünkben, valami mindig…..
te döntesz Ne ítélj el senkit! 2016.12.11 17:15:43
     Fotó: Csodablog     "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek. Miért nézed pedig a szálkát, amely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre?" /Máté…..
te döntesz Kérj, és kapsz! 2016.09.04 17:30:45
     Fotó: Csodablog   "Minden gondotokat őrá vessétek, mert neki gondja van rátok." /1Péter 5,7./   Életünk során sok szenvedésen és nehézségen megyünk keresztül. Ezek a szenvedések többnyire a rossz döntéseink és a rossz választásaink következményei.    Vannak olyan szenvedések is,…..
te döntesz Rakd rá! 2016.09.04 17:30:42
      Fotó: Csodablog    "Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek." /János 14,27./    Egy kedves ismerősöm elmondta, hogy élete során megjárta a „poklok poklát,” sokat szenvedett, és szenved ma is. Azt is elmondta, hogy Isten biztosan „nagyon szereti,” azért ilyen nehéz az…..
te döntesz Isten szeretete 2016.09.03 16:07:48
Fotó: Csodablog     Az egyik munkatársam lehetetlennek találja, hogy bárkit jobban szeressen, mint a lányát. Csalódott abban, hogy Istennek az az akarata minden emberrel szemben, hogy Őt szeressék a legjobban. Úgy érzi, hogy ezt soha nem tudja megtenni!   Amíg nem jön létre a közvetlen kapcsolat…..
te döntesz A segítség 2016.08.20 17:38:30
     Fotó: Csodablog     „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket. Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám…..
te döntesz Titok I. 2016.08.19 12:01:02
  Kérj, és kapsz! Fotó: Csodablog  „Kérjetek és adatik néktek… „  /Máté 7,7/    Sok keresztény ember él súlyos gondok között, napról, napra egyre nehezebben, mégsem kérnek segítséget. A legtöbben elfelejtkeznek arról a legegyszerűbb tényről, hogy csak kérniük kell és sok-sok problémájuk…..
te döntesz Az imádkozásról 2016.08.16 20:44:25
       Fotó: Csodablog   Több ismerősöm is megjegyezte, hogy az imáikra nem kapnak választ.Mi lehet ennek az oka?    Legelőször az, hogy annyi minden történik velünk egy nap folyamán, hogy nem vesszük észre a fontos jeleket! Elterelődik a figyelmünk, és a mindennapok gondjai lekötik azokat.…..
  Fotó: Csodablog   A lányom néhány nappal ezelőtt egy szörnyű videót nézett meg a Facebookon. Egy embert gázoltak el, és mindezt egy, az egyben mutatták be.   Érthető módon nagyon megrázta lelkileg, és nem tudott belenyugodni abba, hogy Isten hogyan engedheti meg ezt a szörnyűséget? Azonnal…..
te döntesz Mi a megoldás? 2016.08.13 10:02:00
 Fotó: Csodablog   Életem során többször előfordult, hogy ismerőseim kérdéseket tettek fel, és azonnal nem tudtam a választ. Nagyon nehéz átélni a tehetetlenség érzését, amikor segíteni akarok, de semmi okos ötlet nem jut az eszembe!    De talán épp ez a tehetetlenség érzése miatt éltem, és élek…..