Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhaszcs

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi munka ünnepe alkalmával a Miniszterelnök Úr mindenki, de különösen a partneri nyomda megelégedésére egy új, munkahelytámogató intézkedést jelentett be. A nemrég lecsengett, potom 500 millió forintba kerülő alkotmányozási kérdőív után Orbán Viktor most Szociális…..
juhaszcs 2011.05.02 16:39:09
@nesze nektek két harmad...: Lehetne boritani a felcsúti focipályára is.
Összelopott vagyonát beszaroznánk a mocsoknak.:-)
Naiv ügyfél óvatosan rendelt virágot barátnőjének, a spórolásnak aztán küzdelmes szállítás lett a vége:Ugy alakult, h a Valentin napot a baratnom Budapesten, en pedig kulfoldon toltottem, ezert kulhonbol a hetvegen bankkartyas fizetessel rendeltem neki egy csokrot kiszallitassal a…..
Attila és Erika szombat este betesztelte a világhírű Nobu étterem budapesti változatát, ahol hétfő délelőtti felszolgálói sebességgel találkoztak:Ma este a feleségemmel elmentünk a pesti Nobuba. Az étel szenzációsan jó volt, majdnem tökéletes.  A kiszolgálás viszont…..
Az International Technology and Innovation Foundation (ITIF - www.itif.org) által készített felmérés (2009) alapján készült infografika, az internet átlagsebességét és az árakat (1mbps/hónap) mutatja. Nagyításért kattints a képre! Via..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
juhaszcs 2011.02.04 21:36:36
@A posztíró: Még neked áll feljebb hülyegyerek?
Késel basszus és sír a szád.
Sznob majom majd várnak miattad azok akik időben érkeznek?
Legközelebb takarodj oda negyed órával korábban.
Szólj a nejednek,hogy ne sminkelje órákig magát és akkor odaértek vazze.
Amúgy sem lesz szebb..-)))
Szarjatok sünt de jó sokat!
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..
Ha nem érti, mi történik a világban, miért kell minden reggel felkelni, miért mondják azt a hangok, hogy gurulj le a lépcsőn, vagy csak paranoiás rohama lesz a mérleg láttán, itt az idő felkeresnie kedvenc pszichológusát. Milyen szerencse, hogy ezt rögtön a mérleg használati…..
juhaszcs 2011.01.24 10:47:29
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
juhaszcs 2011.01.08 19:53:25
@einmann:
Tudod baromarc,hogy kik a komcsik?
fajankó viktor vezéred áll hozzájuk a legközelebb az elmúlt 20 év politikusai közül.
Idióta vagy nagyon.
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..
juhaszcs 2011.01.03 11:11:51
A következő történetben a Dezsoeke levelének vége felé feltett kérdés a legérdekesebb, miszerint mit tesz egy profi buszos cég, ha a járműve egyszer csak lerobban a főúton. Dezsoeke lányát és utastársait 6 órán át várakoztatták a hidegben, információk nélkül. Jöjjenek az…..
juhaszcs 2011.01.03 09:31:19
@Eugéne Tribulet: Dehogy,a románok azt sem tudják mi az az első!:-)
juhaszcs 2011.01.03 09:32:42
@Leadfoot: vagy kettő,hogy dezsoeke vagy ki a franc lánya egyből átszálhasson ha baj van!
Azt a kényelmes úristenit neki!
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
János bizonyára az "előfizetés nélküli", "ingyenes" adatcsomag tarifáival böngészgetett telefonján, máskülönben hogyan jött volna össze neki egy ilyen számla? Érdekesség, hogy semmilyen értesítést nem kapott menet közben, hogy héló, megyünk lassan…..
juhaszcs 2010.12.17 20:30:38
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Varánusz Neszójábe! 2010.11.20 04:22:37
Ezzel a "költségvetéssel" mindig csak a baj van. Mindegy hol, mindegy kinek szól, a pénz elosztása és a működés finanszírozása állandó lehetőséget nyújt a verbálkarate feketeövesei számára egy kiadós pofozkodásra. Pártunk és kormányunk elkészítette a…..
juhaszcs 2010.11.20 19:50:06
@sprenczl: Te meg húzd ki a nyelved Orbán dúcse valagából.
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
F. szerdai szőrdrámája után itt a ráadás: jelentkezett Ádám, akiről szintén nem sikerült örökre leszedni a bozontot, az Aestheticában. Őt is endokrinológushoz küldték és az ő ügye is megrekedt. Várjuk a további bundások jelentkezését, ha vannak, sztori alant:Csak azért…..
juhaszcs 2010.11.18 15:07:03
@Pittykapitány: Mi lenne akkora csöcse lesz mint a zalatnay cininek!:-))
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Nehéz manapság dicsérni a Fidesz-kormány politikáját. Annál fontosabb, hogy megtegyük, ha van miért. Magyarország ugyanis nemhogy nem lett az újfasizmus fellegvára, és kormánya nemhogy nem kapaszkodott össze a radikálisokkal, de ütemesen folyik a szélsőjobb…..
Szeptemberben   Fodor Lajos  -  honvédelmi államtitkár - bejelentette, hogy a kormány jövőre biztonsági őrök helyett katonákkal kívánja majd őriztetni a laktanyákat. Ezt azzal indokolta, hogy „Paradox, hogy külföldön létezik olyan magyar felajánlás, hogy…..
juhaszcs 2010.11.13 13:28:54
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
juhaszcs 2010.11.11 14:25:42
@juljim:
Bi bajod a gyerekekkel?
Talán csak nem impotens vagy és zavar,hogy mások vidámak körülötted?:-)
Áztatod a valagadat mint az öregasszonyok a buzifürdőkben?.-))
juhaszcs 2010.11.11 14:27:16
@Xezs:
Nem égett szét a segged?:-)
Igazán vicces történettel dobja fel a péntek reggelt X., aki sok éven keresztül volt a Tesco alkalmazottja. Hősünk távozott a cégtől, majd kérte, hogy állítsák ki neki az úgynevezett működési bizonyítványt. (Ez egy olyan, a munkavállaló kérésére kötelezően kiadandó…..