Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexa81

17 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!A mai nap érdekes híre :)Most olvastam, hogy múlt évben 4.153.237 ember házasodott össze...nem azért, de ennek nem egy páros számnak kéne lennie? ..
Elindult az évad, írtunk is már róla, most itt egy promó a második résznek, jó szórakozást. ..
Sziasztok :)Ezt a viccet Gergőnek ajánlom :)Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi: - Jól érzed magad? - Jól. - Akkor miért nem futkározol a többi…..
Sziasztok!Ma kaptam egy emailt egy kiállításról. A neve Kontraszt Kiállítás. Alapvetően a 14 fölötti korosztálynak született ez az elég megrázó "család- és ifjúságmentő projekt", ami a fiatalokat ma körülvevő világot mutatja be. Én még csak a honlapot láttam,…..
Na helló!Mivel a srácok úgy tűnik, hogy bealudtak, gondoltam, én hozok mára valami érdekességet. Ez ugyan nem poénos, viszont eléggé pénztárcakímélő a dolog, és szerintem ez a húzós iskolakezdéskor mindenkinek jól jöhet. Szóval én is levélben kaptam ezt a lehetőséget,…..
Srácok, ahogy nézem, igencsak lemaradtok lassan. Semmi új bejegyzés, aztán meg Ti teszitek állandóan a megjegyzéseket.... De most ehhez inkább nem fűzök hozzá egyebet. Itt van 6 pont arról, hogy mik a leggyakoribb :) kérdések a 100 forintos boltban.1. Ez mennyi? 2. Ez a nyaklánc…..
Kedves Lacika!Nos, mivel ma egészen kedves voltál, úgy gondoltam, hogy én is kedves leszek és írok viccet. Tudom a nézettségi rátád!!!!!!Szóval a vicc :)Két ügyvezető igazgató beszélget: - Te fizetsz az embereidnek? - Én nem. - Én sem. És bejárnak? - Be. - Az enyémek is. Te, nem…..
Tudom, elkezdődött a suli. Biztos sokan utáljátok. Pedig szerintem akár még jó buli is lehet, bár ez személyes vélemény. Én mondjuk a középiskolát úgy, ahogy volt utáltam. Nem a bejárás zavart, inkább az osztálytársaim jó része. De mindegy, ez már egyéni probléma, utána…..
Kedves Tarajos sül :)Természetesen nem tűntem el. Van életjelem :) Nem is egy :) Amúgy meg, hogyan várhatod el, hogy blogoljak, amikor még a nevemet sem tudod rendesen leírni? Nem Alex vagyok. Az fiúnév, úgyhogy ez most nagyon rosszul esett....De mivel amúgy rendes vagy,…..
 Szóval az internet sokszor hasznos. És hát a google.hu meg minden pénzt megér ugye!? Igen, hiszen szinte nincs is olyan dolgok amit ne találnánk meg a segítségével. De néha nem árt vigyázni, hogy mire kattint az ember! Az Europe együttes Final Countdown című dalának egyik…..
Alexa81 2010.08.23 15:23:51
Helló Mindenkinek!Szóval holnap kezdődik a Sziget, ami ugye igen nagy öröm a közelben lakóknak. Megspórolván a cirka 54.000!!!! forintos ottalvós bérletet, tulajdonképpen ingyen (ha nem vesszük a lakásuk törlesztőrészletét) hallgathatják a jobbnál-jobb zenekarokat. Az előadók…..
Helló Mindenki!Gondoltam, megörvendeztetlek Benneteket egy jó kis nemzeti leírással, így a nyár közepén. Ha esetleg valaki még készülődik a külföldi nyaralására, legalább tudja, hogy mire számítson :)Németek A németek olyanok, mint a vonalzó. Mindent kicentiznek, élére…..
 Balatonon pihentem ki a munkás hétköznapok fáradalmát! Najó... ez úgy hangzott, mintha évek óta dolgoznék és semmire nem lenne időm. :) Szóval jó volt ez az 5 nap semmittevés, de egyben unalmas is... Viszont nehéz igazán jól szórakozni, ha gondolataid egy "kicsit"…..
Helló Mindenkinek!Újra itt. Mára már kicsit sok is lesz belőlem :)Szóval tudjátok (legalábbis most már igen :) hogy a magyar nyelv elkötelezett "ápolója" :) vagyok. Nagyon szeretem az anyanyelvemet, és azt szeretném, ha minél többen rájönnének arra, hogy a mi…..
Sziasztok!!!Ma egy teszttel örvendeztetem meg a kedves olvasótábort :)Nem tudom, hogy valami csoda folytán fog-e valakinek sikerülni, itt a szűkebb családban nem igazán ment.... :) De én azért drukkolok :) Íme a teszt :)Most nyilván egy széken ülsz. Ha nem, akkor ülj…..
Sziasztok!Régen írtam. De most Laci "fiúnyálcsöpögtetős" videója után kénytelen vagyok egy kicsit kedvezni a lányoknak is!!!! Megjegyezném, hogy egy focicsapatban 11-en vannak, nem pedig 5-en, valamint megnézném én azt a pályafelügyeletet (gondolom, van ilyen) amelyik…..
Alexa81 2010.06.25 10:46:54
 Lehet egy vb akármilyen jó, mindig fel lehet dobni! Főleg ha fiú vagy! :)  ..
Végre elkezdődött a foci VB, de a legjobbakra (brazilokra, hollandokra, spanyolokra) még várni kell. Igyekszem minden meccsett megnézni. Pénteken már rögtön belebuktam, mert este Deni szülinapi bulija volt, amin egy ideig igyekeztem Kenny tanácsát megtartani, hogy ne igyak olyan sokat,…..
 Miután 9-kor kiabálásra ébredten keltem, amit amúgy nem tolerálok, igyekeztem jópofát vágni a naphoz, de nem nagyon sikerült... Abban bíztam, hogy a válogatott meccs majd feldob egy kicsit, de nem, mert azon kellett izgulnom, hogy hány góllal kapunk ki. A vége 6-1 lett a…..
Alexa81 2010.06.13 19:26:02
A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot!..
Sziasztok!        Holnap NAGY nap lesz :)              Még úgy is tudom, hogy nem fiú vagyok :) Bár, zárójelben megjegyzem, SZÉGYEN, hogy erről a témáról egy lánynak kell írnia, kedves szerkesztőtársaim :) FOCI VB!!!!…..
 Sziasztok!A híradót nézve, az ember sokszor elszomorodik. Annyi rosszat látni-hallani. Sajnos nemcsak a nagyvilágban, hanem kicsiny hazánkban is. Azt hiszem, hogy itthon a képzeletbeli listát, az árvíz okozta károk, gondok jelentik. Úgy gondoltam, hogy most már elég sokan vagytok…..
Sziasztok!Fájdalom és remény.Nekem ez a két szó jutott az eszembe a mai idézettel kapcsolatban. Fájdalom egy kapcsolat vége miatt, és remény az újrakezdésre... Amikor az út kettéválik, és aztán újra összefut... Túl szentimentális ugye??? Bocsánat, majd igyekszem a háttérbe…..
Sziasztok!Ez az első bejegyzésem erre a blogra. Nézd, Laci!!!! Sikerült!!! Duck-bill nagyon belehúzott, de én a sok mese és videó mellett hiányolom a szöveget. Hiába, lehet, hogy ez szakmai ártalom??? Mindenesetre úgy gondoltam, hogy bejegyzéseim sorát a nap mondásával kezdem…..