Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeyApple

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AZT... A... KURVA...!!! ..
HeyApple 2014.01.17 19:44:20
www.youtube.com/watch?v=Hy70VPtqLBU igazából nem az 1. film aki a majom királyt veszi elő... mellesleg ez szerintem egy jó film.:D
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Gergő és Tornacipő hasonlóan nagy Walking Dead rajongó mint én, szóval összeültünk egy (nem is olyan) rövid kibeszélésre az 3. évad apropójából. A felvétel itt letölthető mp3-ként (31 MB) FIGYELEM! CSAK AKKOR HALLGASD MEG, HA LÁTTAD A HARMADIK ÉVAD ELSŐ FELÉT!  ..
Következő filmekről beszélgetett Zoly, Peti, freddy - Magic Boys- Elrabolva 2- Halálsoron- Az Éhezők Viadala- Az Utolsó Műszak- Expendables 2- Szomorú Vasárnap-Forrest Gump-Led Zeppelin: Celebration * *Benyoboy vendégbeszámolója Egyszer sajnos megszakadt a felvétel (remélem nem…..
HeyApple 2012.11.17 12:49:34
@freddyD: Dehát pont ez a gond! Ha tovább is akarok menni nem tudok mert nem tudni mikor ér véget az egyik és mikor kezdődik a másik... vagy az már a 3.? Amugy szerintem nem kéne túlsokat bogarászni rajta.^^ Ahogy elnéztem normál esetben nem szokott vágva lenni. Szóval stopper egy darab papir meg ceruza és kész is.
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Mivel a youtube-nak nem tetszett a 20 perces hossz, újravágtam, és kiegészítettem, szóval íme az első 3 videó, a többi is jön majd hamarosan. Kérdezz - Felelek (1): Hang ITT! Kérdező(k): zolika001221 (02:46)   Kérdezz - Felelek (2): Hang ITT! Kérdező(k): zolika001221…..
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
HeyApple 2012.03.16 19:38:10
@Primevalboy: Nem igazán értem h miért megy a sírás az "Anakondának nincs is mérge"-n. Amikor egy szóval se mondják a filmben h van... azt mondják h a mutáns anakondának van és ezek pedig mutáns anakondák! wolverinek is van adamantium csontváza meg karmai meg szuper állati ösztönei meg gyógyító képessége meg... de még se károg senki h dehát az embernek iylen nincs is.EPIKFAILRAAWRRLLRLRLLO.O a mi farkasunk ilyet kapot az ő anakondájúk meg nagy lett természetellenes és lett mérge... sőt még köpni is tud!;D de amugy szórakoztató volt a vidi csak igy tovább:P
HeyApple 2012.03.17 12:15:25
@jptknight: Az a problem, hogy egy szóval sem emlitik h az anakondáknak a kiserletek elötte lett volna mérgük... persze ez már csak kukacoskodás:P
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..