Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OMG

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
OMG 2011.05.27 14:16:23
Csütörtök délelőtt a Pannónia stúdióban tartott rendhagyó sajtóbeszélgetésen jelentették be, hogy a már egy ideje terjedő pletykák igazak, Geszti Péter valóban visszatér a magyar zenei életbe, és ez nem csak a Sziget mínusz egyedik napján való fellépést jelenti, hanem új…..
OMG 2011.04.28 16:08:24
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
   ..
OMG 2011.02.09 15:35:44
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
  Nem lehet eldönteni, hogy pontosan mit tett Budaházy György. De az valódi kínzás, hogy idén második alkalommal kell a börtönben töltenie a karácsonyt, anélkül, hogy elítélték volna. Ha azért tartják börtönben, mert veszélyes terrorista, akkor pedig az nem érthető, hogy…..
testmódosítás Lestyn arcot vág 2010.12.17 23:43:00
Sokunk kedvence Lestyn, akinek gyönyörű scarification-jait már megcsodálhattátok itt is, egy újabb brutálisan extrém vágással lepett meg minket, és a heg viselőjét is, aki szerintem még a legvadabb álmaiban sem számított arra, hogy ennyire gyönyörű hegek lesznek az arcán!…..
OMG 2010.12.18 17:57:27
Ta­lán ke­ve­sen tud­ják közületek, hogy milyen veszélyes is valójában a Mount Everest. Úgy tartják, ha 1000 méterrel alacsonyabb lenne, bármilyen zöldfülű meg tudná mászni, mert technikailag nem tartozik a kifejezetten nehéz csúcsok közé, ami azonban mégis…..
OMG 2010.11.04 00:59:13
A fargói városatyák kedden 3-1 arányban úgy döntöttek, hogy a lokális nevezetességek közé tartozó bárpultbiciklik utasai nem italozhatnak a város útjain.A guruló bárpult sorsa hónapok óta viták kereszttüzében állt, miután a minnesotai szomszédság az ottani alkoholtörvény…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
OMG 2010.10.19 12:53:31
@spring: De itt is illik borravalot adni, max te nem szoktal. A kulombseg az, hogy itt a borravalo mellett kapnak alapfizetest is a pincerek, ami magyarorszagon nem szokas.
OMG 2010.10.19 13:07:25
@inci-finci: A tulaj alacsony arakat szeretene, mert a vendegeknek az a fontos, es magasrol szarik a pincerre, mert ha nem tetszik, van helyette 100 masik. A pincer fizujat meg fizesse ki a vendeg, es ha megsem akkor arrol a tulaj nem tehet. A vendegek meg ugy viszonyulnak a borravalohoz, hogy lehet keveset adtam de mas biztos tobbet adott, illetve ugy is ingyenelo rohadt tolvaj banda. Ez a magyar helyzet.
Archiregnum Buuuuuuzik! 2010.09.05 00:45:00
  Szánalmas, nivótlan buzizás volt az Első Heteró Büszkeség Napja. Fogalmazhatnék finomabban, de nincs kedvem finoman fogalmazni. Mj és Lombroso figyelmeztettek, hogy ne várjak sokat, de aláírom, én voltam a naiv, amikor legalább egy minimális tartalmat vagy értelmet…..
OMG 2010.09.05 15:00:04
OMG 2010.09.05 16:01:44
@hollario: nem, egyiket sem kene latniuk...
OMG 2010.09.05 16:05:52
@szőketisza: Mert mondjuk arra lakik....
Martin Kayongo-Mutumbára kerestünkben azzal kellett szembesülnünk, hogy ha helyesen leírjuk a nevét, akkor még Mezey doktort is hozzátársítja személyéhez a Google, ami ugyebár nem is irreleváns, mivel épp ő a jelenlegi mestere.Ellenben ha hallgattunk a Googléra, aki hatalmas…..
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
OMG 2010.06.01 13:21:49
A nem éppen kisportolt felsőtestéről híres, DunDiegonak is becézett szövetségi kapitányunk megígérte, hogy ha meglesz a vb-cím, meztelenül fut végig Buenos Aires főterén. Mit is mondjunk? Alig várjuk, minket nem érdekelnek C.Ronaldok meg Cannavarok, a tökéletesség unalmas, mi…..
A sport hagyományos értelmezésén nevelkedett tömegek számára sokkoló lehet szembesülni azzal, ami Biciklisfutár Európa-bajnokság címén zajlik Budapesten. Az általános elképedésnek csak az szab gátat, hogy bár Európa legtöbb országából, sőt, Japánból is érkeztek…..
OMG 2010.05.24 22:59:16
@tizenot: Te hulye vagy ...
Három a csávó Capello keretében, és ha a szívünkre tesszük a kezünket és kurva őszintén magunkba nézünk, akkor simán megállapíthatjuk, hogy ez a trió nem fogja a frászt hozni az ellenség csatáraira. Válogatottunknak Ray Clemence vagy Peter Shilton óta nem volt normális…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
OMG 2010.04.29 13:46:02
Mindenkinek ajanlom a Home cimu www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU filmet, amibol kiderul, hogy nem csak az emberre artalmas az autoval kozlekedes. Aki csak azert jar autoval, hogy ne izzadjon le, az lusta. Aki akar tenni valamit a gyerekeiert, az unaokaiert, es a tobbiekert, az igenis jarjon bringaval. Azert tonkretenni a bolygonkat, hogy az irodaban csinosak legyunk... tusolj le, ha en megtudom oldani akkor mas is!
A Sun nevű igen népszerű brit szennylap napilap (hárommillió példányban terjesztik) hírei többször is kacsának bizonyultak már a múltban, szóval lehet, hogy az alábbi sztori sem igaz – de mindenesetre jól hangzik. Állítólag a littlehamptoni Andy Brown megvette négyéves…..
Íme, ez volt a trágyadomb, ahol az Index utált-semleges-imádott szerzői az elmúlt három évben több időt töltöttek, mint szexpartnerükkel és gyermekeikkel összesen. A méterharmincas belmagasságú Árpád úti szarkofággal Fenyő Balázs "Judeofideszes vegykonyha" című…..
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
OMG 2009.04.09 16:10:27
@Ford Fairlane: A Showder Klub jó, de a Beugró köszönő viszonyban sincs az improvizációval amiről elvileg szól.
OMG 2009.04.09 16:11:17
OMG 2009.04.10 12:03:56
@mergenc: Egy kis csemege neked: www.youtube.com/watch?v=-vH0NnufOkM&feature=PlayList&p=D898906E3B6C4CCB&index=0

Tegye fel a kezét aki szerint ez vicces!

Ha ez a legjobb dolog a magyar humorban, ami a közelmúltban történt, akkor elég szarul állunk, még egy lépés az államcsőd felé.

És nem a bábok kidolgozásával van a bajom.