Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Memphis.

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasgatom itt a blogokat, és tényleg annyira unom már ezt a férfi kontra nő harcot. Bár tudom, hogy ennek sosem lesz vége, mert miót a kibaszott Éva leszakította azt a kukacos almát a fáról (persze biztos Ádám zabálta meg az egészet) nemonddmár, hogy nem így volt...ott voltál?…..
Tegnap találkoztam a Fricsekkel és a Barnabással. Kicsit segítettünk az anyukájának takarítgatni náluk- igazából csak ürügy volt, hogy ott lehessünk, de azé' törölgettünk is. Hát meghozták ezt a kisbabát... olyan picike, de olyan picike, hogy egy pici feje van, és egy pici kis…..
Most, hogy írom ezt a pár sort, kicsit úgyérzem nem helyénvaló, hogy ebből poszt szülessen, de megbeszéltük, hogy így lesz. Tudom, hogy ti is izgultok értük, de higyyétek el, nálam jobban úgyse. Tegnap délután beszéltem a palekkal, és azt mondta, hogy valami nem oké.…..
Memphis. 2010.09.07 20:19:50
@Szalacsi_Dezső: szerintem meg: Anyúúú! Megint viszket... :D
@Bogi24: 'zemberek engem is idegesítenek ezért elhatároztam, hogy mostantól királyfi vagyok a magam egyszemélyes királyságában! Akarsz királylány lenni?! :-)
Jaj de nehezen szánom rá magam az írásra, pedig már szerdán hazajöttünk. Természetesen én intettem be, de erről majd később. Szombaton egész jól összepakoltuk, és előkészítettük a dolgokat. Én még az éjjel megálmodtam hogy a kissámlit és az egyik tálcát be kell…..
Memphis. 2010.07.30 21:40:22
@Bogi24: Semmi pánik! Nem tudom miért de tegnapig én is abban a hiszemben voltam, hogy másodika keddre esik! Aztán valahogy egy mondatba került az 'másodika' a 'hétfő' és a 'határidő' szavak mindegyike... :-)
Határidő +/- 3 napig meg tudom állapítani, hogy hányadika van és milyen nap, egyébként pedig meg ne kérdezd mert úgy sem fogom tudni! :D
Memphis. 2010.07.20 17:19:19
Marion Cotillard bájban verhetetlen. A hasonló ruhák ugyan nem a kedvenceim, de rajta még a pántnélküli felsőrész sem zavar. A cipő azonban kicsit karakter-nélküli ehhez a ruhához, és nem is elég elegáns az én ízlésemnek.9/10Ruha: Christian DiorCipő: Jimmy Choo ..
Memphis. 2010.07.12 22:34:17
@Virgogirl: Szerintem eltúlozza a csípőjét és talán a melleit is. A szűkítés magasan van, így optikailag jóval hosszabb láb látványát engedi sejtetni. Persze a valóságban lehet, hogy jobban mutat a ruha de így ebből a szögből...
Egyébként egy ilyen archoz és testhez elegánsabb, letisztultabb vonalak, formák és színek illenek.
Én a gyűrűje színei alapján választottam volna ruhát mert az már megy a cipőjéhez így csak a ruhával van bibi :-)
Azt hiszem ez lesz az egyik legszebb nyarad. Tavaly ilyenkor nem gondoltad, hogy idén nagy lesz a pocakod, és a gyermekedet várod. Nem számolgatnám már az éveidet, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Ezt a számot meg a picinek küldöm. Valamelyik nap hallottam a rádióban,…..
Tök vicces, hogy több napig nem írtam erről a fasírt dologról, de mire megírom kibékülünk. Kicsit hülyén is érzem magam. Van valami jó a veszekedésben... az hogy ki lehet békülni, és ha már kibékültünk akkor izomgörcsig lehet dugni. Nem volt nagy leültetés meg most aztán…..
Memphis. 2010.06.30 16:49:29
@lesinistre: Én csak hasonlót láttam, bár abban nem volt rendszer. Az enyémben van. Így az írás tartalmától függetlenül valószínűsíthető, hogy én írtam.
Memphis. 2010.07.01 08:38:19
@lesinistre: Kössünk alkut! Ha megszerzed nekem a Coca Cola eredeti receptjét akkor én is leírom, amit kérsz! :-)
A Vili én vagyok, szerény személyem már lassan tényleg akkora mint egy gyilkos bálna. Addig nincs is gond amíg nem kell levetkőznöm, merthogy ruhában kurvajól nézek ki. Na nincs meg a 60-90-60 de van helyette 95-75-85 kb nem mértem, de az biztos hogy ez kurvára messze van egy…..
Memphis. 2010.05.29 17:02:16
@lesinistre: Talán igen, talán nem. Csak benéztem, átfutottam a sorokat és úgy láttam vitáztok. Ennyi.
Egyébként miért kötözködsz állandóan?! Bloggerként egy kicsit túlértékeled magad, nem gondolod?
Memphis. 2010.05.29 19:30:43
@lesinistre: Nem sértődtem meg - engem ilyesmivel nehezen lehet felhúzni. Nem konkrétan erről a posztról beszéltem, hanem úgy általában a hozzászólásaidról. Mert úgy látom épp te vagy, aki mindig túl komolyan veszi magát és magasabb lóról osztja az észt, legyen szó bármiről. Nem hinném, bár lehet hogy csak én vagyok tudatlan és nem értem a fennkölt írásaid mögöttes tartalmát... ;-)
Memphis. 2010.05.19 13:42:42
@Bogi24: Igen, a tudatosság fontos dolog. Szerintem sem szabad hagyni, hogy az életünk csak úgy megtörténjen. DE!
A nem is olyan távoli múltamból tudnék példát említeni arra, hogy a legkevésbé sem rajtam állt az, ami megtörtént velem. De megtörtént. Ennyi.
Egyébként azt már hihetőbbnek tartom, hogy vannak adott személyiségjellemzők, amelyek igenis jellemzőek az adott embertípusra. Nagyvonalú következtetéseket le lehet vonni bizonyos múltbéli tapasztalatok és személyiségjegekből de nem napi / heti / havi szinten. Ugyanakkor az sem jelenthető ki 100 %-ig, hogy én ezen és ezen tulajdonságom alapján egy adott kategóriába sorolva, ilyen és ilyen élethelyzetben így vagy úgy fogok dönteni. Ez szerintem ennél bonyolultabb dolog. Sok mindentől függ. De azt nem vitatom, hogy vannak bizonyos reakciók, amelyek szinte egészen biztosan jellemeznek valakit adott embertípuson belül.

Mostanában kavarog bennem egynéhány mondat, amit igazolódni látok miszerint: az légy aki vagy! Ne akard többnek mutatni magad, mert az ellenszenvet és szánalmat szül; de kevesebbnek se mert az sajnálatot váltat ki másokból irántad. Talán nem is olyan könnyű ez de én próbálom ehhez tartani magam.

@Thaddeus Griffin: "Nem több ez az egész, mint hogy görcsösen kapaszkodni akarunk a saját különlegességünkbe, valamint hogy nem rajtunk múlik az életünk, eleve el van rendelve." - egyetértek veled mert ez szerintem csak a felelősség elhárítását jelenti, mondván: "ennek így kellett lennie", "a sors akarta így", blablabla... :-)
Memphis. 2010.05.13 13:17:11
@Thaddeus Griffin: Én sem vagyok szakértő. Csak próbáltam összerakni szerény ismereteimet. Talán nem írtam nagy hülyeséget... :-)
Memphis. 2010.05.13 13:50:40
@Bogi24: egy fene, kapsz tőlem virágot @}~;~~ :-)
Memphis. 2010.05.13 21:23:34
@Bogi24: Te Bogi! Nem akarsz egy könyvet írni magadról? Na nem olyan életrajz jellegűt, hanem inkább olyat amiben leírod mindenről a véleményed ami éppen szembejön. Megvenném, elolvasnám, mennék dedikálásra és alapítanék egy fan klubot is!
Vagy a másik lehetőség, hogy személyesen is megismerkedünk fennkölt eszmecserék céljából...
Melyik tűnik kalandosabbnak?! :-)

ps. ha arra vágysz hozzánk jöhetsz betont keverni! :P
 a drámai hatás kedvéért. Na jó tudom már megint túlzok, de számomra ez annyira szokatlan, én aki évekig egy bőröndből éltem, most valami belső késztetés miatt nagyon rá vagyok feszülve a babaszoba projektre. Mivel jelen pillanatban anyagi problémák állnak a megvalósítás…..
Memphis. 2010.05.11 21:00:35
Memphis. 2010.05.12 18:27:38
@Keysha: Ablakcsere = ALT + TAB ?! :-)
Memphis. 2010.05.13 19:20:07
@Keysha: :-)