Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eeerzsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
Eeerzsi 2020.02.03 09:37:24
Eeerzsi 2020.02.03 19:42:08
@K.Peter_85: hálisten, hogy nem lépem át az ingerküszöböd, de akkor minek szólsz ki? Érdekes.
A 85-ös az iq-dat mutatja?
A világ film- és mozirajongó közössége (több millió ember) szereti maga eldönteni, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ugyanakkor létezik olyan, hogy közönségsiker, közízlés, jegyeladási rekord, szavazatszám illetve nézettségi csúcs, melyek számokban meghatározható módon jelzik nekünk, hogy a többség…..
Vitathatatlan, hogy Robert De Niro minden idők egyik legnagyobb színésze. Kétszeres Oscar-díjas, rengeteg emblematikus szereppel, Martin Scorsese állandó alkotótársa. Várjuk is nagyon a The Irishman-t, ahol mindannyiunk kedvenc pszichopata taxisofőrje együtt játszik Al Pacinoval és az évtizedek óta…..
Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó,…..
Eeerzsi 2018.06.05 20:27:14
Luxikáink végre ismét itthon, így természetes közegükben követhetjük gyökérségeiket, elsőként rögtön Tündét kapjuk orcánkba, aki férjének, és annak ölében (!!!) ücsörgő 16 éves Danikának ecseteli, hogy jók voltak a pogramok, csak sok vót a köcsög. Bogi eközben már…..
Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk. Arany, pucc és fehérített fog vogymuk. A hatodik részre ért el arra a szintre a sorozat, hogyha nem folytatják, én esküszöm bemegyek a ViasatAXNSony művekbe, és az igazgatói irodában fogok aranykisollóval darabokra vagdosni egy fogfehérítő készüléket. Nem…..
Vivi mankókkal csoszog be Babetthez, keresem rajta a márkajelzést, de nem mutatják közelről, pedig biztos nem a sarki sztk-ból való darabok. Mindenesetre az okosabbak levonhatják a következtetést a platformszandi és a terhesség kapcsolatáról, akinek ez nem lenne elég, annak…..