Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emje

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HiSToRY CoMMaNDo teszt szeptember 2017.09.01 15:30:07
teszt szeptember asdfasd teszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember asdfasdteszt szeptember..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Az alap Lorem Ipsum bekezdést az 1500-as évek óta használják "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur…..
Kardunk és címerünk címet írok 2017.05.15 16:15:47
Mi van akkor, ha csak úgy szimplán gépelek, nem állítok be semmi formázást? Vajon akkor alap design szerint mutatja?..
Különös kezdeményezésbe fogott a Fülesbagoly blog, Horváth Gergely ex-Petőfi Rádió főszerkesztő és a B32 Kultúrtér a Bartók Béla úton. Ők hárman Lemezjátszó néven ingyenes programsorozatot indítottak, ahol az emberek valamilyen különös okból hátradőlve meghallgatnak egy egész zenei albumot…..
Kardunk és címerünk minták 2017.05.09 13:36:13
Bekezdés Address Elő Címsor 1 Címsor 2 Címsor 3 Címsor 4 Címsor 5 Címsor 6..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
Meghozta gyümölcsét a lengyel jelenlét a Békemeneten. III. Ulászló veheti át hazánk irányítását hamarosan. A hadügyet Bem apó vezeti, míg az esélyegyenlőségi tárcát Roman Polanski fogja megkapni sokak tiltakozása ellenére. Jelenleg további lengyeleket próbál találni a…..
"a tervek szerint Óbudán a Vörösvári úton a rendelőintézet és a Flórián tér között, Újbudán a Lágymányosi híd budai lehajtójától a Fehérvári úti végállomásig, valamint Kőbányán a Liget tér és a Szent László tér megállók között" - borul majd…..