Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrackerXX

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
TrackerXX 2010.05.15 20:12:30
@Andreas Baader:

Ez lehet a végszó, eléggé beleálltál a tízpontosba a záró mondattal. :) Nincs ennek értelme, itt szakadékok tátonganak, amelyeket áthidalni lehetetlen. Pláne nem lehetséges itt és így.
TrackerXX 2010.05.15 20:25:02
@www.BiSex.hu:

Na, szép szál karfiol vagy te is.. Nemhiába, a név kötelez. Gondolom téged párszor már valagbakompenzáltak. :)
TrackerXX 2010.05.15 20:25:38
@kis csibe:

Kihagytad a verje szájba az asszonyt menüpontot. :)
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
TrackerXX 2010.05.13 13:02:31
@turorudi: Ez volt az, kérlek szépen, nekem adresszálta a kommentelő, csak mást is sértett vele, úgy látszik. Én nem vettem fel, mert aki ismeretlenül így nyílvánít véleményt, azzal vitázni kár. :)

" Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? 2010.05.13. 12:00:21
@TrackerXX: teccik ez a "más vallású". De ugye nem haragszol, ha ennek fényében egy tetves kis neonácinak tartalak? "
TrackerXX 2010.05.13 15:20:57
@kiwiman:

Nem véletlenül írtam "más vallásút" még az elején, amitől pár érintett nekemesett. .:)
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
TrackerXX 2010.05.12 11:34:51
@Bellagio: Naná,hogy nem szólnak. Egyszer sikerült elgáncsolnom egyet:), kurvanagyot zúgott, öt percig boldog voltam, mert legalább azért üvöltött. :D
TrackerXX 2010.05.12 11:53:09
@Bellagio: Olvasgatás,folyamatos idegesedés, többszöri lapos oldalranézés, gyerekrohanás-sebesség felmérés, akciózás, siker,(belül éktelen röhögés), könyvből ártatlanul felnézés, Oooohhh, god sajnálkozás, belül lélek roppantul örülés.:))
TrackerXX 2010.05.12 12:18:54
@Bellagio: Meg hát.:) Sőt, néha hamar lesz azonosítható kolbásszag,mert előkerülnek a szendvicsek, amit a jó ég tudja hogy hoztak fel.:D Fejek felett átordibálás, bazmegolás, párnakuncsorgás, jah:) ülőhelycsere javaslatok az 200%,mert rendszerint a legszarabb helyekre foglalnak seatgurut nem ismervén:) Én mindig LH-val utazom a pontok miatt:) és eddig a legtutibb az volt amikor a madzsar naccsalád persze a középső sor végére a galley elé foglalt, majd amikor rájöttek, hogy az üléstámla miatt ebbizony szopacs, ráadásul máshovákevésbé ülhetnek, leterroristázták a marokkói stewardot. Kész voltam. :D:D
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
TrackerXX 2010.05.06 08:29:28
@horex: alattvalótól :)
Bisztő Gyalla művész, nem pedig jólfésült, normakövető szó- és képviccelő. Önpusztító művészemberként gyakran cicázik a halállal és a Szent Fostalicsával. Önveszélyes korszakának egyik főműve ez. A képhez a mester a következő szöveget mellékelte: Ez a kurva olyan…..
TrackerXX 2010.05.03 13:54:48
Levélírónk fia, Gergő kálváriáját írta meg nekünk, aki diszlexiás és disgráfiás, valamint egyéb területeken is fejlesztésre szorul. Levélírónk úgy érzi, hogy a tanárok kijátszák őt, valamint törvényt sértenek csak azért, hogy megszabaduljanak a fiától. Tisztelt…..
TrackerXX 2010.05.02 12:41:52
@Kasia: Csak egy mondás volt részemről az "örökölte", kevésbé konkrétum. Nem genetika kérdése ez. De a butaság, az igénytelenség és a felületesség átadható a gyereknek, ha a szülő jó forrás ehhez. :). De ezt hiába magyaráznám...
TrackerXX 2010.05.02 15:48:29
@Rézvirág: proliagy.
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..
Orbán elment Edelénybe, ahol Molnár Oszkár molnároszkározott, és elmagyarázta a lakosoknak, miért nem szabad az exfideszes, pártjából nagynehezen kirúgott polgármesterre szavazniuk, és miért nem szabad a Jobbikot vagy az MSZP-t választaniuk. Mostanra már megszokhattuk a Fidesz…..
TrackerXX 2010.04.23 16:41:58
Tölgyessy Péter vasárnap az MTV-ben említette, hogy elképzelhető, hogy a Fidesz a kettős állampolgárság kérdését könnyített honosítás formájában oldaná meg. A Fidesznek ebben az esetben messzemenően igaza volna - csakhogy a dolog koncepciója alapvetően nem stimmel. Annak…..
TrackerXX 2010.04.23 16:39:14
@Kedves Nard:

Tökéletes definíció. :) Én a magam részéről szívesen felajánlok egy közepesen elhasználódott magyar állampolgárságot bármelyik jelentkezőnek. Még annak az agyhalott kreténnek is, aki a nem-mel szavazásért lecsonkaországi köcsögözte a honi magyarokat. Hogy teljes legyen a képzavara, adnék neki soronkívül egy állampolgárságot,hogy beállhasson köcsögnek csonkaországban. LOL