Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyLovag

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés egy teljesen új, gyári állapotú replikáról fog szólni. A JG és az ASG is gyártja, most a JG kerül górcső alá. Első benyomásra egy masszív darabról beszélhetünk, nem lötyög rajta semmi, és dobozból 270FPS-t produkál az ígért 250 helyett. A belső tekintetében már lesznek apróságok, de…..
Már sokszor gondolkodtam azon, milyen hasznos lenne itthonra valamilyen jobb minőségű elemlámpa. Pásztázhatnám vele az udvart, ha gyanús hangokat hallok odakint. Jól jönne autószereléskor, ha valamelyik elektromos eszköz leveri az órát, a biztosítékok visszanyomásához is…..
1PÁR LAMBÓAKTÓ EGYSZERÜ A FELSZERELÉS TELSZKOPOK FIKSZ FELFIGATÁSA ÁLITÁSI LEHETÖSEGEI VANAK NAGY FORDULATSZÁMÉRÖ ELVÁLTÁSI LÁMPÁVAL ÚJ NEM VOLT BESZERELVE KÁBELEKEL MINDEN MEGVAN HOZZÁ CSAK ÖSSZE KEL KÖTNI!!! Ezek után lássuk a portékát: Azért az alany sem semmi,…..
Ezt a Golfot vagy ismét árulják, vagy még mindig árulják. Kicsivel több, mint egy éve szerepelt nálunk, akkor szintén eladó volt. Most a Fehér úti neppertelep autókereskedés próbál túladni rajta. AIR RIDE szintszabályzás, /légrugó/, SZINTER kuplung, MASZIROZÓS SPORT ÜLÉS,…..
Jajj,de csúnya! Törökvész 2012.05.27 12:46:00
Ez az igen érdekes nép, ott lenn, a Boszporusz vidékén néha olyan kreálmánnyal örvendezteti meg a világot, amely láttán a borzalom tetőfokára hág. Fénykorában Tofas volt. Ami köztudottan Fiat licensz. Baltával faragva...
GyLovag 2012.05.28 12:06:00
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Minden hazafias érzelmű francia zokogni kezd, mikor eme tuningszörnyek feltűnnek az utcán. Az 505-ös Peugeot alaphelyzetben egy szépnek mondható autó. Ám jelenlegi formájukban ez nem mondható el a most következő két installációról. Részing Pezsó. Ez a far, ez a szárny, ez…..
GyLovag 2012.03.21 00:06:40
Combat Gear Blog ACU (zubbony) 2012.03.12 08:00:00
Az ACU-t 2005-ben rendszeresítették, miután különféle tesztek során olyan mintákat győzőt le mint a Multicam. A terepmintát kizárólag a hadsereg rendszeresítette, és a céljuk az volt vele, hogy csakis egy mintát kelljen használni a korábbi kettő-három (woodland-erdei,…..
Bizonyára élénken él mindenki emlékezetében a Bangle 5-ös BMW lámpás, singleframe-es hűtőrácsos limitált hármas Golf.Jelenthetem, az autó elkelt, ráadásul Békéscsabára, így minden hétvégén, amikor hazatérek, láthatom eme csúfságot.Mindenkitől egy "Őszinte…..
Jajj,de csúnya! Túlélőcsomag? 2011.12.01 11:53:00
Nem sikerült kiderítenem, ez mi lehet a BX orrára téve, de egy biztos: szegénnyel elbántak.A hátulja is meg van cifrázva ám, nem kicsit.BX Dakar Edition?Vagy már el kéne kezdeni a MadMax-esítést?..
Jajj,de csúnya! Spoylerek 2011.11.17 07:04:00
A fészbuk oldalunk nagyon jól működik,ahogyan az alábbi példa is mutatja, számtalan szebbnél szebb járgány lát napvilágot, közülük származik ez a Vento is. A képek magukért beszélnek ötös Golf lökös Kristály lámpa elöl hátul Spoyler. Ledes belsőtér fénycsövek minitor…..
Fuldokoltam a röhögéstől az asztalnál, a gyerek igyekezett nyugtatgatni, és érdeklődni, mi a bajom. Pedig csak egy akciós újság került a kezembe, egy barkácsáruházé, és a leleményt díjazom benne. Ugyanis a napokban derült ki, hogy az egekbe megy a gázolaj ára, erre mit adnak…..
V12 / 5.513 cm3 / 550 PS / 900 Nm @ 2.300 - 3.000 / 0 - 100 km/h: 5,2 s / Vmax: 250 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Állt a cím Muxi levelében. És valóban, London utcáin néha meglepetésszerűen feltűnnek az olyan kusztomizációk, amik láttán MÉG MINDIG elszörnyedünk. Viszont tényleg elmegy naezmieznek, szóval itt van Ő, kinek nevét nem tudjuk:Hölgyek, urak: Naezmiez?..
GyLovag 2011.10.06 17:06:30
Bár nem túl ismert felénk a Renault Dauphin, valószínűleg a legelső kommentelő megmondaná a pontos típusát ennek az autónak, ha feltennénk találós kérdésként. Illetve… Szóval nem ennek az autónak, mert ez bizony nem az, aminek látszik. Ez egy Henney Kilowatt, amelyet a…..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
K-rolynak köszönet a fotóért!..
GyLovag 2011.09.01 16:34:37
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Jajj,de csúnya! Olyan franciásan 2011.08.16 11:14:20
Milyen végeredményre számíthatunk, ha a franciák kezelésbe vesznek egy Calibrát? A végeredményt mindenki kitalálta, elvégre ha ide Calibra kerül, annak valami nyomós oka van. Ennek is, nem kicsit. Még harmonikusnak is mondanám. A felniválasztás rendben van, a tükrök egész jók.…..
Egy kicsit elkalandozunk a mediterrán ország autóiparába, és ezúttal egy Fiat Bravot veszünk górcső alá. A Bravo modell 1995-ben (igen, már olyan régen) váltotta a Tipot, ezzel a Fiat kompaktautó vonalát folytatva. Új hajtáslánc, egészen az 1.32 literestől a 155 lovas…..
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Robnak köszönet a fotókért.A tulaj állítólag a klasszikus kinézetre hajtott. Hááát.....
GyLovag 2011.06.15 17:52:47
Lery-nek köszönet az alábbi Trabiért...