Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reseda

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
Reseda 2015.01.20 11:18:00
@Reseda: Visszatérve az előző hozzászólásomhoz,szóval az nem jó,ha a belső ínvarratot nem teljes mértékben dolgozza fel a szervezeted.A lyukon ami nem gyógyult,kilátszott a belső cérna,ezt kigyomlálva már gyógyul a seb,hurrá.
Reseda 2015.07.31 20:02:07
@hopatkany: Hello!

Megbízhatsz "Tóni bácsiban",engem és öcsköst 1975-óta 5-ször műtött,és nem azért mert nem sikerült :-)
Egyébként leírásod szerint teljesen ugyan az a Te esetedbem alkalmazott eljárás mint az enyémben.
Kórháza válogatja,hogy preferálják-e a mediwalkert,
van ahol igen,van ahol nem,az uzsokiban nem.
Jó egészséget, hajrá!
Sosem vágytam rá igazán és pontosan nem is tudom, hogy miről fogok írni, de éppen ráérek és van kedvem firkantani, így megpróbálok összeütni valamit. Posztom tárgya egy átalakító szett lesz, mely annyira jutányos áron volt hirdetve, hogy nem bírtam nem megvenni. Anno a kezdetek…..
Reseda 2014.08.18 08:56:54
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Reseda 2014.08.18 08:54:16
Belsőség Punnyadunk, punnyadunk? 2010.03.10 12:26:00
  Istenem, hány lóerő kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy autóban. Háromszáz? Vagy még az is kevés? Asszem, kihaltak a jó GTI-k. Vélemények az azonos című írásunkról...
Aki egy újságcikkről posztról csak a bevezető és a képek alapján dönti el, hogy elolvassa-e, annak most azt ajánlom, amennyiben autóbuzi tegye meg. Végig futva a képeket eszünkbe juthat a lakótelepi taplógyerek a Suzukával. Már hallom is a beszólásokat: „azt hiszi kemény…..