Regisztráció Blogot indítok
Adatok
látóideg

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy lakosra jutó Urbanista-posztok számát tekintve Csömör bizonyára előkelő helyet foglal el a magyarországi települések lsitáján. Ezt mindenképpen Szálkás Csiró Gézának köszönheti a nagyközség, hisz ő szokta felhívni a figyelmem különféle helyi ügyekre, mint ahogy…..
látóideg 2009.06.27 09:52:53
@~dá~: kösz a törlést, az a hozzászólás nem vált volna dicséretemre.
Kissé felb...ott ez az ember
Majd megpróbálok értelmesebben fogalmazni.
Sajnos, amikor az ember azt látja, hogy egy nyilvánvalóan nagyon buta és emberellenes hatósági rendelkezés védelmében 100 számra írogatnak be, olyan rendelkezésekről van szó, amiket az ismeretségi körömben miondenki utál...
nos, ilyenkor olyan érzésem volt, mintha ezek megbízásból írogatnának.
  "Párizs áll az általános "városmárka" lista élén, amelyet Sydney, London, Róma és New York követ. Budapest a 38. helyet foglalja el a városok rangsorában. A legkedvezőbben a lengyelek ítélték meg fővárosunkat, náluk a 13. helyen állunk." Ismét egy…..
Nem csak a szén-dioxid-kibocsátást, hanem a fosszilis energiahordozók felhasználását is korlátozná a magyar klímatörvény koncepciója...
látóideg 2009.06.13 20:02:35
Vajon mikor nyílik ki az emberek szeme? Soha. Mert birkák.

A környezetvédelem az emberiség mosolygós gyilkosa!
A civilizáció elpusztítását olyan dumával adagolják be az emberek fejébe, hogy még tapsikolnak is hozzá.

Van ebben az országban pár ezer elvakult "környezetvédő" akiknek a hangja tízezerszeresen felerősödve ordít a sajtóból a pofánkba minden nap sokszor! A csendes miliók, akik dolgoznak, erőlködnek, álmodoznak, igen ba**eg családi házról és autóról álmodoznak, bárcsak égne el elevenen aki ezeket a szorgalmas tisztességes embereket rabszolgává akarja tenni!

Fel kellene végre fognia mindenkinek, hogy ez a nagy "környezetvédelmi" duma mire megy ki!
-- le a fosszilis energiákkal, mert ugye a CO2 (ami még mindig nincs bizonyítva, ehelyett a naponta százszor eéismételt "igazság" "bizonyító" erejére hagyatkozik
-- Le az atomenergiával....hogy miért? hát csak úgy! Le vele!
-- Le a vízenergiával is! Legalábbis gyakorlatilag. Mert a "megújuló" energiák csak addig kellenek, amig RÁJUK HIVATKOZVA meg lehet torpedózni a fosszilist és az atomot. De bárki megnézheti, hogy a LÉTEZŐ vízerőmű beruházásokra hogy okádnak a sötétzöld baromállatok. (ld. Kína)
Érveik nincsenek, a sajtó és az ismétlés-gyakoriság a meggyőző erejük!!!
-- a szélenergia is csak addig kell nekik, amíg az emberiséget a hagyományos energiák el tudják látni. Ha a szél részaránya néhány százalék fölé emelkedik majd, akkor a jelenleg jól szabályosott energetikai rendszerek össze fognak omlani a szél teljesen VÉLETLENSZERŰ, TERVEZHETETLEN és befolyásolhatatlan jellege miatt. Azaz: ha éppen van kedve, akkor fúj, ha nincs kedve akkor nem fúj.
Leszenk majd áramszünetek! Ki akarja ezt!?!?!?!
Álljon elő a saját nyomorult arcával, és mondja bele a képernyőbe: igen, én akariom hogy szegények legyetek mint egy középkori jobbágy!
  Ha rossz pillanatban megy csődbe a kereskedő, rémálommá válhat az új autó vásárlása. És nem az Elm utcában, hanem itt és most, a mai Magyarországon.  Vélemények az azonos című írásunkról...
látóideg 2009.04.20 10:33:01
@Dövan: Döbbenetes!

Köszi, hogy felhívtad mások figyelmét